Tålig bluetooth-högtalare med imponerande ljud

Andersson BHS 4.0 - Pink Leo

  Art.nr: 1008756
 • Vattenresistent med IPX4
 • Upp till 10 timmars speltid
 • Kan användas som powerbank
 • Ta emot samtal med handsfree
 • FM-radio
 • Max 2 per kund

Kombinera med

Andersson BHS 4.0 - Pink Leo
Tålig bluetooth-högtalare med imponerande ljud

499:-


 • Pris: 698:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson BHS 4.0 - Pink Leo
Tålig bluetooth-högtalare med imponerande ljud

499:-


 • Pris: 898:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Andersson BHS 4.0 får du en portabel högtalare med en utmärkande design och ett kraftfullt imponerande ljud. Bluetooth-högtalaren är vattenresistent med sin IPX4-certifiering och är perfekt som sällskap vid uteplatsen, stranden eller vid poolkanten under semestern. Med handsfree-funktionen kan du även ta emot samtal ur högtalaren. Koppla upp din mobiltelefon eller surfplatta till högtalaren via Bluetooth och njut av din underhållning.

Andersson bluetooth-högtalare med utmärkande design

Imponerande ljud med möjlighet till seriekoppling

Andersson BHS 4.0 har en maximal styrka på 40 W RMS vilket ger ett imponerande ljud för dig och din omgivning. Via Equalizer-läget kan du växla mellan de tre olika lägena normal, bas och diskant beroende på vad du föredrar för typ av ljud. Med funktionen True Wireless Stereo (TWS) finns möjligheten att seriekoppla ytterligare en BHS 4.0 för starkare stereo- och surroundeffekt.

Lång batteritid

Med en batteritid på upp till 10 timmar kan du njuta av din musik hela dagen utan avbrott. Bluetooth-högtalaren laddas med medföljande USB-kabel som du ansluter via exempelvis en dator eller i vägguttaget via en USB-laddare (USB-laddare medföljer ej). Laddningstiden för ett urladdat batteri är cirka sex timmar.

Portabel bluetooth-högtalare Andersson BHS 4.0

Kan användas som powerbank

Om du är ute på äventyr med din Andersson BHS 4.0, och börjar få dåligt med batteri på din mobiltelefon, kan du enkelt koppla in din telefon med din laddningskabel till den portabla högtalare och använda den som en powerbank. Slå av högtalaren, anslut din mobiltelefon och tryck därefter på powerbank-knappen så påbörjas laddningen. 

Vattenresistent med IPX4-certifiering

Anderssons portabla Bluetooth-högtalare är byggd med slitstarka material för att du ska kunna njuta av din favoritmusik oavsett omgivning. Högtalaren har IPX4-certifiering och är vattenresistent för användning vid poolen, på stranden eller för att ta med dig musiken in i badrummet. 

Andersson BHS 4.0 vattenresistent bluetooth-högtalare

Praktisk bärrem ingår

Använd den praktiska bärremmen för att snabbt och lätt kunna bära med dig högtalaren till nya omgivningar. Med en vikt på endast 2 kg får du en portabel högtalare med bra ljud som du kan ta dig med överallt.

Finns i förpackningen:

 • Bluetooth-högtalare
 • Bärrem
 • USB-kabel för laddning
 • AUX-kabel
 • Användarmanual

Titta även på

(3 st)
 • Upp till 10 timmars batteritid
 • Vattentålig enligt IPX7
 • Kan stå lodrätt och vågrätt

690:-

Titta även på

(3 st)
 • Upp till 10 timmars batteritid
 • Vattentålig enligt IPX7
 • Kan stå lodrätt och vågrätt

690:-

1008756 Andersson Andersson BHS 4.0 - Pink Leo Med Andersson BHS 4.0 får du en portabel högtalare med en utmärkande design och ett kraftfullt imponerande ljud. Bluetooth-högtalaren är vattenresistent med sin IPX4-certifiering och är perfekt som sällskap vid uteplatsen, stranden eller vid poolkanten under semestern. Med handsfree-funktionen kan du även ta emot samtal ur högtalaren. Koppla upp din mobiltelefon eller surfplatta till högtalaren via Bluetooth och njut av din underhållning. Imponerande ljud med möjlighet till seriekoppling Andersson BHS 4.0 har en maximal styrka på 40 W RMS vilket ger ett imponerande ljud för dig och din omgivning. Via Equalizer-läget kan du växla mellan de tre olika lägena normal, bas och diskant beroende på vad du föredrar för typ av ljud. Med funktionen True Wireless Stereo (TWS) finns möjligheten att seriekoppla ytterligare en BHS 4.0 för starkare stereo- och surroundeffekt. Lång batteritid Med en batteritid på upp till 10 timmar kan du njuta av din musik hela dagen utan avbrott. Bluetooth-högtalaren laddas med medföljande USB-kabel som du ansluter via exempelvis en dator eller i vägguttaget via en USB-laddare (USB-laddare medföljer ej). Laddningstiden för ett urladdat batteri är cirka sex timmar. Kan användas som powerbank Om du är ute på äventyr med din Andersson BHS 4.0, och börjar få dåligt med batteri på din mobiltelefon, kan du enkelt koppla in din telefon med din laddningskabel till den portabla högtalare och använda den som en powerbank. Slå av högtalaren, anslut din mobiltelefon och tryck därefter på powerbank-knappen så påbörjas laddningen.  Vattenresistent med IPX4-certifiering Anderssons portabla Bluetooth-högtalare är byggd med slitstarka material för att du ska kunna njuta av din favoritmusik oavsett omgivning. Högtalaren har IPX4-certifiering och är vattenresistent för användning vid poolen, på stranden eller för att ta med dig musiken in i badrummet.  Praktisk bärrem ingår Använd den praktiska bärremmen för att snabbt och lätt kunna bära med dig högtalaren till nya omgivningar. Med en vikt på endast 2 kg får du en portabel högtalare med bra ljud som du kan ta dig med överallt. Finns i förpackningen: Bluetooth-högtalareBärremUSB-kabel för laddningAUX-kabelAnvändarmanual Med batteri 4,3 19 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri