Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Designad och kraftfull Bluetooth-högtalare

Andersson BTX-5000

  Art.nr: 242003
  • Upp till 7 timmars speltid
  • Sammanlagd effekt på 48 Watt
  • Ta inkommande samtal med handsfree
  • Strömma musik med Bluetooth
  • Frekvensomfång på 20 - 20 000 Hz

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med BTX-5000 får du inte bara en vanlig portabel högtalare som tillåter dig ta med dig underhållningen dit du är. Du får en trivsam och lätthanterlig enhet som som även blir en kraftfull, snygg och välljudande inredningsdetalj i alla hem med handsfree-funktion.

Stilfull design och praktiska egenskaper

Oavsett i hemmet, resan eller arbetet ger BTX-5000 ett bra intryck både i stil och ljud, inklädd i tyg med uttrycksfullt yttre och du bibehåller ändå samma klara och breda ljudåtergivning. Du väljer om du vill ansluta ljudkällan med den medföljande 3,5 mm AUX-kabeln eller trådlöst med Bluetooth. Trådlösheten ger dig full kontroll över underhållningen med en räckvidd på upp till 10 meter från din högtalare så du kan hålla dig tillgänglig om du exempelvis anslutit med din Android- eller iOS-smartphone.

Om du inte har högtalaren ansluten till strömkälla med de medföljande kabeln har du möjlighet att få uppspelning i upp till 7 timmar på en laddning med full rörelsefrihet. 

Full kontroll över media direkt på enheten

Använd din högtalare som handsfree vid inkommande samtal då BTX-5000 även har integrerad mikrofon. Vid uppspelning via Bluetooth från din smartphone svarar du enkelt genom att trycka på samtalsknappen för att sedan återuppta underhållningen. 

Utöver samtalskontroll har du har knappar på högtalaren som låter dig höja och sänka volymen, pausa och återuppta media och även byta ljudspår - utan att behöva hantera din smartphone eller surfplatta..

242003 Andersson Andersson BTX-5000 Med BTX-5000 får du inte bara en vanlig portabel högtalare som tillåter dig ta med dig underhållningen dit du är. Du får en trivsam och lätthanterlig enhet som som även blir en kraftfull, snygg och välljudande inredningsdetalj i alla hem med handsfree-funktion. Stilfull design och praktiska egenskaper Oavsett i hemmet, resan eller arbetet ger BTX-5000 ett bra intryck både i stil och ljud, inklädd i tyg med uttrycksfullt yttre och du bibehåller ändå samma klara och breda ljudåtergivning. Du väljer om du vill ansluta ljudkällan med den medföljande 3,5 mm AUX-kabeln eller trådlöst med Bluetooth. Trådlösheten ger dig full kontroll över underhållningen med en räckvidd på upp till 10 meter från din högtalare så du kan hålla dig tillgänglig om du exempelvis anslutit med din Android- eller iOS-smartphone. Om du inte har högtalaren ansluten till strömkälla med de medföljande kabeln har du möjlighet att få uppspelning i upp till 7 timmar på en laddning med full rörelsefrihet.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Full kontroll över media direkt på enheten Använd din högtalare som handsfree vid inkommande samtal då BTX-5000 även har integrerad mikrofon. Vid uppspelning via Bluetooth från din smartphone svarar du enkelt genom att trycka på samtalsknappen för att sedan återuppta underhållningen. Utöver samtalskontroll har du har knappar på högtalaren som låter dig höja och sänka volymen, pausa och återuppta media och även byta ljudspår - utan att behöva hantera din smartphone eller surfplatta.. Med batteri 4,7 14 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bluetooth-högtalare
  4. Med batteri