Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Partymikrofon med Bluetooth-högtalare för karaoke

Andersson Partymikrofon PYM 100 Svart

  Art.nr: 247843
  • Upp till 5 timmar batteritid
  • Anslut med Bluetooth eller 3,5 mm AUX
  • Ta del av singalong på exempelvis Spotify & YouTube
  • Festligt för stora som små
Färg/Variant: Svart

199:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Stå i centrum med denna partymikrofon vilken även fungerar som Bluetooth-högtalare som du enkelt ansluter trådlöst med Bluetooth. Använd den som snygg högtalare där du även kan byta ljudspår och justera volymen direkt på handtaget, eller spela upp dina favoritlåtar med eller utan text i ansluten surfplatta eller smartphone med Spotify eller YouTube och ta själv ton och leverera som mittpunkt i underhållningen.

Ta med underhållningen vart du vill

Du tar enkelt med dig denna som trådlös högtalare men lika fylld och redo med dess smarta och roliga funktioner i hemmet, bilen eller på semestern. Du laddar enkelt upp det integrerade batteriet med den medföljande Micro-USB-kabeln och du får upp till sammanlagda 5 timmars nöjen vart du än är. 

Det finns även laddningsindikation med dioder som visar när den tar emot ström och visar även när den åter är redo för ytterligare festligheter. Högtalarerelementen levererar 10W i effekt som räcker till en kraftfull och bred ljudåtergivning för alla i din närhet att ta del av.

Ta kontroll över underhållningen direkt på handtaget

Ansluten till ljudkällan använder du enkelt knapparna för att styra över bland annat musiken som spelas upp då du exempelvis kan byta ljudspår eller justera volymen i högtalaren. Du kan även välja att stänga av eller aktivera mikrofonen och även lägga på ett eko på ljudet som fångas upp i mikrofonen för känslan av ett storslaget framträdande.

Spela in alla eller utvalda framträdanden

För att föreviga festliga framträdanden kan du ladda ner tredjeparts sång-appar som låter dig spara ner både sång och musik och du kan återuppleva minnesvärda ögonblick själv eller att dela med dig av med omvärlden - perfekt för kommande skivkontraktet.

Är du ansluten till din Android- eller iOS-smartphone hanterar stilfullt dina telefonsamtal i med äkta artistisk känsla direkt med din stilfulla mikrofon.