Portabel partyhögtalare med LED-belysning

Andersson PYB-1000

  Art.nr: 1006857
 • Vädertätad design
 • Streama musik i upp till 3 timmar
 • Häftiga färgeffekter
 • Ingång för mikrofon och gitarr
 • Uppladdningsbart batteri

Kombinera med

Andersson PYB-1000
Portabel partyhögtalare med LED-belysning

299:-


 • Pris: 448:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson PYB-1000
Portabel partyhögtalare med LED-belysning

299:-


 • Pris: 548:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bluetooth-högtalaren Andersson PYB-1000 är en portabel partyhögtalare som är perfekt att ta med för att få underhållning under dina aktiviteter. Högtalaren är byggd i vädertätade material för att klara av det klassiskt växlande sommarvädret. Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och njut till tonerna av din favoritmusik vart du än befinner dig.

Spela hög musik på fest med PYB-1000

Spela musik trådlöst med Bluetooth

Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din favoritunderhållning helt utan kablar. Andersson PYB-1000 är kompatibel med såväl iOS- som Android-enheter och använder sig av Bluetooth 5.0 vilket ger en räckvidd på upp till 10 meter.

Praktiskt högtalare med bra ljud

Andersson PYB-1000 kommer i en portabel och tålig design för att du ska kunna ta med dig ljudet oavsett var du befinner dig. Du bär den genom det rejäla handtaget på ovansidan av högtalaren.

Utöver den smarta portabla designen levererar högtalaren även ett bra ljud med en uteffekt på 15 W. 

Festliga ledlampor

Andersson PYB-1000 har en utmärkande design med sju inbyggda led-lampor som skiftar i olika färgeffekter för att lysa upp nattens festligheter. Med de inbyggda led-lamporna och den spelande musiken blir du tillsammans med den portabla Bluetooth-högtalaren festens mittpunkt. 

Party med högtalaren PYB-1000

Koppla in mikrofon och gitarr 

Utöver att streama musik trådlöst via Bluetooth med din högtalare kan du koppla in en mikrofon i mic-ingången för att sjunga med till din favoritmusik. Passa på och ta chansen att lyfta sången till en ny nivå! Vill du utmana ytterligare kopplar du enkelt in en gitarr i gitarr-jacket. 

Anslutningar på PYB1000

Vädertätad med IPX4-certifiering

Anderssons portabla Bluetooth-högtalare är byggd med slitstarka material för att du ska kunna njuta av din underhållning oavsett väder och omgivning. Högtalaren har IPX4-certfiering och är striltät, vilket betyder att du även kan använda din portabla högtalare även i väder.

Upp till tre timmars speltid

Högtalarens batteri har en kapacitet på 2200 mAh med en speltid på upp till tre timmar, vilket ger dig möjligheten att ta del av din favoritmusik även under längre aktiviteter. Högtalaren laddas med den medföljande USB-kabel. 

1006857 Andersson Andersson PYB-1000 PT820 Bluetooth-högtalaren Andersson PYB-1000 är en portabel partyhögtalare som är perfekt att ta med för att få underhållning under dina aktiviteter. Högtalaren är byggd i vädertätade material för att klara av det klassiskt växlande sommarvädret. Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och njut till tonerna av din favoritmusik vart du än befinner dig. Spela musik trådlöst med Bluetooth Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din favoritunderhållning helt utan kablar. Andersson PYB-1000 är kompatibel med såväl iOS- som Android-enheter och använder sig av Bluetooth 5.0 vilket ger en räckvidd på upp till 10 meter. Praktiskt högtalare med bra ljud Andersson PYB-1000 kommer i en portabel och tålig design för att du ska kunna ta med dig ljudet oavsett var du befinner dig. Du bär den genom det rejäla handtaget på ovansidan av högtalaren. Utöver den smarta portabla designen levererar högtalaren även ett bra ljud med en uteffekt på 15 W.  Festliga ledlampor Andersson PYB-1000 har en utmärkande design med sju inbyggda led-lampor som skiftar i olika färgeffekter för att lysa upp nattens festligheter. Med de inbyggda led-lamporna och den spelande musiken blir du tillsammans med den portabla Bluetooth-högtalaren festens mittpunkt.  Koppla in mikrofon och gitarr  Utöver att streama musik trådlöst via Bluetooth med din högtalare kan du koppla in en mikrofon i mic-ingången för att sjunga med till din favoritmusik. Passa på och ta chansen att lyfta sången till en ny nivå! Vill du utmana ytterligare kopplar du enkelt in en gitarr i gitarr-jacket.  Vädertätad med IPX4-certifiering Anderssons portabla Bluetooth-högtalare är byggd med slitstarka material för att du ska kunna njuta av din underhållning oavsett väder och omgivning. Högtalaren har IPX4-certfiering och är striltät, vilket betyder att du även kan använda din portabla högtalare även i väder. Upp till tre timmars speltid Högtalarens batteri har en kapacitet på 2200 mAh med en speltid på upp till tre timmar, vilket ger dig möjligheten att ta del av din favoritmusik även under längre aktiviteter. Högtalaren laddas med den medföljande USB-kabel.  Med batteri 4 6 299 SEK 299 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri