Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Bluetooth-högtalare med kraftfullt ljud

Andersson PYB-4000

  Art.nr: 1006860
 • Streama musik i upp till 6 timmar
 • Välj mellan olika ljuseffekter
 • Ingång för mikrofon och gitarr
 • Uppladdningsbart batteri
 • Anslut trådlöst via Bluetooth 5.0

Kombinera med

Andersson PYB-4000
Bluetooth-högtalare med kraftfullt ljud

1 490:-


 • Pris: 1 539:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson PYB-4000
Bluetooth-högtalare med kraftfullt ljud

1 490:-


 • Pris: 1 739:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bluetooth-högtalaren Andersson PYB-4000 är en högtalare som är perfekt för underhållning på festen. Högtalaren har ett kraftfullt ljud och inbyggda led-lampor som skiftar i olika färger för att maxa stämningen. Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och njut till tonerna av din favoritmusik vart du än befinner dig.

Häftig högtalare med bra ljud

Med Andersson PYB-4000 kan du stå för ljudet på festen. Högtalaren har dubbla bashögtalare och levererar en maximal uteffekt på 140 W. Med den tunga basen och de häftiga ljuseffekterna kommer du och högtalaren att lysa upp tillvaron.

Snygga och lättöverskådliga kontroller

Den massiva och iögonfallande runda volymreglaget låter dig få full kontroll över den övergripande volymen för optimal balans. Du får kontroll över val av spår i spellistan men kan även styra över ljudeffekter, justering av ljudnivå genom equalizer, val av olika ljuseffekter och med enbart en enkel knapptryckning på "Mega Bass"-knappen får du en kraftfullare känsla i den slående basåtergivningen.

Festliga ledlampor

Ta festen med storm med häftig LED-belysning till din underhållning. Bluetooth-högtalaren PYB-4000 har en utmärkande design med sju inbyggda led-lampor som skiftar i olika färgeffekter för att lysa upp nattens festligheter. Med den trådlösa högtalaren i vardagsrummet behöver du ingen extra partybelysning. Låt kvällen lysas upp av häftiga och festliga ljuseffekter samtidigt som du njuter av dina bästa partylåtar. 

Med de inbyggda led-lamporna och den spelande musiken blir du tillsammans med högtalaren festens mittpunkt. 

Spela musik trådlöst med Bluetooth

Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din favoritunderhållning helt utan kablar. Högtalaren är kompatibel med såväl iOS- som Android-enheter och använder sig av Bluetooth 5.0 vilket ger en räckvidd på upp till 10 meter.

Andersson PYB-4000 bluetooth-högtalare med led-belysning

Utöver att streama musik trådlöst via Bluetooth med din högtalare kan du koppla in en mikrofon i mic-ingången för att sjunga med till din favoritmusik. Passa på och ta chansen att lyfta sången till en ny nivå! Vill du utmana ytterligare kopplar du enkelt in en gitarr i gitarr-jacket. 

Upp till sex timmars speltid

Högtalarens batteri har en speltid på upp till sex timmar, vilket ger dig möjligheten att ta del av din favoritmusik även under längre aktiviteter. Högtalaren laddas med den medföljande strömadaptern. 

Titta även på

(2 st)
 • 200W kraftfullt ljud
 • Anslut via Bluetooth/NFC samt AUX
 • Upp till 24 timmar batteritid

1 790:-

Titta även på

(2 st)
 • 200W kraftfullt ljud
 • Anslut via Bluetooth/NFC samt AUX
 • Upp till 24 timmar batteritid

1 790:-

1006860 Andersson Andersson PYB-4000 Bluetooth-högtalaren Andersson PYB-4000 är en högtalare som är perfekt för underhållning på festen. Högtalaren har ett kraftfullt ljud och inbyggda led-lampor som skiftar i olika färger för att maxa stämningen. Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och njut till tonerna av din favoritmusik vart du än befinner dig. Häftig högtalare med bra ljud Med Andersson PYB-4000 kan du stå för ljudet på festen. Högtalaren har dubbla bashögtalare och levererar en maximal uteffekt på 140 W. Med den tunga basen och de häftiga ljuseffekterna kommer du och högtalaren att lysa upp tillvaron. Snygga och lättöverskådliga kontroller Den massiva och iögonfallande runda volymreglaget låter dig få full kontroll över den övergripande volymen för optimal balans. Du får kontroll över val av spår i spellistan men kan även styra över ljudeffekter, justering av ljudnivå genom equalizer, val av olika ljuseffekter och med enbart en enkel knapptryckning på "Mega Bass"-knappen får du en kraftfullare känsla i den slående basåtergivningen. Festliga ledlampor Ta festen med storm med häftig LED-belysning till din underhållning. Bluetooth-högtalaren PYB-4000 har en utmärkande design med sju inbyggda led-lampor som skiftar i olika färgeffekter för att lysa upp nattens festligheter. Med den trådlösa högtalaren i vardagsrummet behöver du ingen extra partybelysning. Låt kvällen lysas upp av häftiga och festliga ljuseffekter samtidigt som du njuter av dina bästa partylåtar. Med de inbyggda led-lamporna och den spelande musiken blir du tillsammans med högtalaren festens mittpunkt.  Spela musik trådlöst med Bluetooth Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din favoritunderhållning helt utan kablar. Högtalaren är kompatibel med såväl iOS- som Android-enheter och använder sig av Bluetooth 5.0 vilket ger en räckvidd på upp till 10 meter. Utöver att streama musik trådlöst via Bluetooth med din högtalare kan du koppla in en mikrofon i mic-ingången för att sjunga med till din favoritmusik. Passa på och ta chansen att lyfta sången till en ny nivå! Vill du utmana ytterligare kopplar du enkelt in en gitarr i gitarr-jacket.  Upp till sex timmars speltid Högtalarens batteri har en speltid på upp till sex timmar, vilket ger dig möjligheten att ta del av din favoritmusik även under längre aktiviteter. Högtalaren laddas med den medföljande strömadaptern.  Med batteri 4,3 15 1490 SEK 1490 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri