Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull, portabel högtalare med Bluetooth

Bose SoundLink Color II - Black

  Art.nr: 245954
 • Vattentålig med IPX4-klassning
 • 8 timmar batteritid
 • Trådlös anslutning
 • Uppladdningsbart batteri
 • Röstguide för Bluetooth

Kombinera med

Bose Soundlink Colour II - Black
Kraftfull, portabel högtalare med Bluetooth

1 290:-


 • Pris: 1 389:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Bose Soundlink Colour II - Black
Kraftfull, portabel högtalare med Bluetooth

1 290:-


 • Pris: 1 389:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

SoundLink Colour II passar en aktiv och mobil livsstil. Den är tillverkad av högkvalitativt, hållbart material och den rundade, kompakta formen ryms enkelt i väskan eller ryggsäcken.
Denna utvecklade modell tillåter dig även ta emot röstsamtal direkt i högtalaren och är vattentålig för att ge dig en större säkerhet och utvidga dina användningsområden.

Enkelt att ansluta

SoundLink Colour II-högtalaren har en räckvidd på ungefär nio meter, så det är enkelt att lyssna utan sladdar. Du kopplar den enkelt till en smarttelefon, en surfplatta eller någon annan Bluetooth-enhet. Röstmeddelandena hjälper dig när du parar ihop via Bluetooth så att du enkelt får igång din musik. 13 språk finns att välja mellan däribland Svenska och Engelska, men du kan även stänga av röstmeddelanden helt.

Högtalaren kommer dessutom ihåg de senaste åtta enheterna som du använt, så att det är ännu lättare att ansluta enheten igen. Du kan också ansluta högtalaren till två Bluetooth-enheter samtidigt så att du snabbt kan växla mellan dem. När den första enheten slutar spela kan den andra börja.

Arbete/skola hemifrån

Bose SoundLink Color II kan hjälpa dig att öka din produktivitet i hemmet. Oavsett om du vill lyssna på musik medan du studerar, behöver ett sätt att höra dina konferenssamtal (eller personliga samtal), eller vill ha tillgång till telefonens Siri eller Google Assistant, är den här högtalaren ett måste för dig.

Ta med dig musiken överallt

Med SoundLink Colour II-högtalaren spelar du musik överallt. Den är tillräckligt kompakt och lätt för att du ska kunna ta med den överallt, även när du inte vill släpa på en massa packning. Högtalaren är utformad för att vara användarvänlig. Det finns knappar för ström, volym och källa. Övriga funktioner hanterar du via den parkopplade Bluetooth-enheten, till exempel val av spellista i din Android- eller iOS-enhet. Det uppladdningsbara litiumjonbatteriet ger upp till åtta timmars speltid.

Prestanda som inspirerar

Låt dig inte luras av SoundLink Colour II-högtalarens storlek. Den är kompakt, men ljudupplevelsen är bra. Bose använder sig av sin egen teknik och en särskild design som ger ett tydligt, välbalanserat ljud som täcker hela registret.

Bose SimpleSync-teknik

Bose SimpleSync är en ny teknik som gör att du kan para ihop en medlem av Bose-högtalarfamiljen med utvalda bärbara Bluetooth®-högtalare från Bose eller Bose Noise Cancelling Headphones 700. Den är verkligen enkel och praktisk att använda. 

Läs mer här.


FAQ

Vilka ljudkällor kan jag använda SoundLink® Colour II Bluetooth®-högtalaren med?Högtalaren är gjord för att användas med de vanligaste moderna Bluetooth®-enheterna, som smarttelefoner, surfplattor och bärbara datorer. Den har dessutom en AUX-ingång där MP3-spelare och andra liknande bärbara enheter kan anslutas med kabel.

Hur styr jag högtalaren?
Ström- och volymknapparna sitter på själva högtalaren. Annars använder du din smarttelefon eller annan parkopplad enhet för att välja spellista, ljudkälla osv. Det behövs ingen fjärrkontroll.

Vilket syfte fyller röstmeddelandena på SoundLink® Colour II-högtalaren?

Finns de på flera språk? Rösten hjälper dig att para ihop och ansluta via Bluetooth®, så att du förstår hur det fungerar. De anslutna enheterna identifieras dessutom med namn, så att det blir enklare om du använder fler än en källenhet.

Röstmeddelandena finns på flera språk och Bose jobbar på att ta fram ännu fler. De nya språken läggs till på högtalaren när du uppdaterar den. På Bose-webbplatsen hittar du den senaste listan med språk.

Går det att stänga av rösten?
Ja. Om du vill stänga av rösten trycker du samtidigt på knapparna för att höja och sänka volymen (+ och -). Bose rekommenderar att du låter röstmeddelandena vara aktiva eftersom de tillför funktioner.

Hur lång trådlös räckvidd har SoundLink® Colour II-högtalaren?
Högtalaren fungerar stabilt på upp till nio meters avstånd. Prestanda kan påverkas av väggar och annat byggmaterial, eller om det finns ett Wi-Fi-nätverk eller andra trådlösa enheter i närheten.

Hur kontrollerar jag batteritiden? Vilken är speltiden och laddningstiden för batteriet?
Om du vill kontrollera batteritiden för högtalaren håller du strömknappen intryckt. Då lyser en batterilampa (batteriikonen nära strömknappen). Om batteriet är fulladdat lyser lampan grönt och om det är halvladdat lyser den orange. När batteriet börjar bli urladdat talar en röst om att batteriet behöver laddas och lampan blinkar med rött sken.

Batteriprestandan varierar beroende på innehållet och ljudvolymen. Ett fulladdat batteri räcker vanligtvis i upp till åtta timmar vid normal användning.

Du kan ladda högtalarbatteriet via i stort sett valfri USB-strömkälla med den medföljande sladden, men det kan ta längre tid än att ladda via adapter i ett vägguttag.

Vad händer när jag streamar musik från min telefon till SoundLink® Colour II-högtalare och någon ringer mig?
När någon ringer pausas ljudet på SoundLink Color II och telefonen ringer i högtalaren. Om du vill besvara samtalet via SoundLink Color II trycker du bara på flerfunktionsknappen. Nu kan du prata med samtalets motpart via själva högtalaren. När samtalet avslutas börjar musiken spelas igen. Vissa detaljer varierar beroende på implementeringen av telefontillverkaren.

Kan jag streama musik (t.ex. Spotify) från datorn till SoundLink® Colour II-högtalaren?

Ja, så länge datorn har funktioner för Bluetooth® och står högst nio meter från högtalaren.

Fungerar SoundLink® Colour II-högtalaren med Wi-Fi® eller WiDi?
Nej. Den trådlösa anslutningen till den här högtalaren sker bara via Bluetooth®. Om du letar efter högtalare som du ansluter via Wi-Fi® kan du ta dig en titt på Bose SoundTouch™ Wi-Fi-musiksystem.

Kan SoundLink® Colour II-högtalaren användas för att spela ljud från ett videoklipp, till exempel för att titta på film på en surfplatta?
Ja. Men kvaliteten – i synnerhet synkroniseringen mellan ljud och bild – kan påverkas av Bluetooth®-implementeringen på enheten du tittar på. Bäst prestanda får du om du placerar SoundLink® Colour-högtalaren och enheten nära varandra. Då minimeras de trådlösa störningarna. Enhetens prestanda kan dessutom påverkas om du använder den i ett område med Wi-Fi.

245954 245954 Bose Bose SoundLink Color II - Black 752195-0100 SoundLink Colour II passar en aktiv och mobil livsstil. Den är tillverkad av högkvalitativt, hållbart material och den rundade, kompakta formen ryms enkelt i väskan eller ryggsäcken.Denna utvecklade modell tillåter dig även ta emot röstsamtal direkt i högtalaren och är vattentålig för att ge dig en större säkerhet och utvidga dina användningsområden. Enkelt att ansluta SoundLink Colour II-högtalaren har en räckvidd på ungefär nio meter, så det är enkelt att lyssna utan sladdar. Du kopplar den enkelt till en smarttelefon, en surfplatta eller någon annan Bluetooth-enhet. Röstmeddelandena hjälper dig när du parar ihop via Bluetooth så att du enkelt får igång din musik. 13 språk finns att välja mellan däribland Svenska och Engelska, men du kan även stänga av röstmeddelanden helt. Högtalaren kommer dessutom ihåg de senaste åtta enheterna som du använt, så att det är ännu lättare att ansluta enheten igen. Du kan också ansluta högtalaren till två Bluetooth-enheter samtidigt så att du snabbt kan växla mellan dem. När den första enheten slutar spela kan den andra börja. Arbete/skola hemifrån Bose SoundLink Color II kan hjälpa dig att öka din produktivitet i hemmet. Oavsett om du vill lyssna på musik medan du studerar, behöver ett sätt att höra dina konferenssamtal (eller personliga samtal), eller vill ha tillgång till telefonens Siri eller Google Assistant, är den här högtalaren ett måste för dig. Ta med dig musiken överalltMed SoundLink Colour II-högtalaren spelar du musik överallt. Den är tillräckligt kompakt och lätt för att du ska kunna ta med den överallt, även när du inte vill släpa på en massa packning. Högtalaren är utformad för att vara användarvänlig. Det finns knappar för ström, volym och källa. Övriga funktioner hanterar du via den parkopplade Bluetooth-enheten, till exempel val av spellista i din Android- eller iOS-enhet. Det uppladdningsbara litiumjonbatteriet ger upp till åtta timmars speltid.Prestanda som inspirerarLåt dig inte luras av SoundLink Colour II-högtalarens storlek. Den är kompakt, men ljudupplevelsen är bra. Bose använder sig av sin egen teknik och en särskild design som ger ett tydligt, välbalanserat ljud som täcker hela registret. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Bose SimpleSync-teknik Bose SimpleSync är en ny teknik som gör att du kan para ihop en medlem av Bose-högtalarfamiljen med utvalda bärbara Bluetooth®-högtalare från Bose eller Bose Noise Cancelling Headphones 700. Den är verkligen enkel och praktisk att använda. Läs mer här. FAQ Vilka ljudkällor kan jag använda SoundLink® Colour II Bluetooth®-högtalaren med?Högtalaren är gjord för att användas med de vanligaste moderna Bluetooth®-enheterna, som smarttelefoner, surfplattor och bärbara datorer. Den har dessutom en AUX-ingång där MP3-spelare och andra liknande bärbara enheter kan anslutas med kabel.Hur styr jag högtalaren?Ström- och volymknapparna sitter på själva högtalaren. Annars använder du din smarttelefon eller annan parkopplad enhet för att välja spellista, ljudkälla osv. Det behövs ingen fjärrkontroll.Vilket syfte fyller röstmeddelandena på SoundLink® Colour II-högtalaren? Finns de på flera språk? Rösten hjälper dig att para ihop och ansluta via Bluetooth®, så att du förstår hur det fungerar. De anslutna enheterna identifieras dessutom med namn, så att det blir enklare om du använder fler än en källenhet.Röstmeddelandena finns på flera språk och Bose jobbar på att ta fram ännu fler. De nya språken läggs till på högtalaren när du uppdaterar den. På Bose-webbplatsen hittar du den senaste listan med språk.Går det att stänga av rösten?Ja. Om du vill stänga av rösten trycker du samtidigt på knapparna för att höja och sänka volymen (+ och -). Bose rekommenderar att du låter röstmeddelandena vara aktiva eftersom de tillför funktioner.Hur lång trådlös räckvidd har SoundLink® Colour II-högtalaren?Högtalaren fungerar stabilt på upp till nio meters avstånd. Prestanda kan påverkas av väggar och annat byggmaterial, eller om det finns ett Wi-Fi-nätverk eller andra trådlösa enheter i närheten.Hur kontrollerar jag batteritiden? Vilken är speltiden och laddningstiden för batteriet?Om du vill kontrollera batteritiden för högtalaren håller du strömknappen intryckt. Då lyser en batterilampa (batteriikonen nära strömknappen). Om batteriet är fulladdat lyser lampan grönt och om det är halvladdat lyser den orange. När batteriet börjar bli urladdat talar en röst om att batteriet behöver laddas och lampan blinkar med rött sken.Batteriprestandan varierar beroende på innehållet och ljudvolymen. Ett fulladdat batteri räcker vanligtvis i upp till åtta timmar vid normal användning.Du kan ladda högtalarbatteriet via i stort sett valfri USB-strömkälla med den medföljande sladden, men det kan ta längre tid än att ladda via adapter i ett vägguttag.Vad händer när jag streamar musik från min telefon till SoundLink® Colour II-högtalare och någon ringer mig?När någon ringer pausas ljudet på SoundLink Color II och telefonen ringer i högtalaren. Om du vill besvara samtalet via SoundLink Color II trycker du bara på flerfunktionsknappen. Nu kan du prata med samtalets motpart via själva högtalaren. När samtalet avslutas börjar musiken spelas igen. Vissa detaljer varierar beroende på implementeringen av telefontillverkaren.Kan jag streama musik (t.ex. Spotify) från datorn till SoundLink® Colour II-högtalaren?Ja, så länge datorn har funktioner för Bluetooth® och står högst nio meter från högtalaren.Fungerar SoundLink® Colour II-högtalaren med Wi-Fi® eller WiDi?Nej. Den trådlösa anslutningen till den här högtalaren sker bara via Bluetooth®. Om du letar efter högtalare som du ansluter via Wi-Fi® kan du ta dig en titt på Bose SoundTouch™ Wi-Fi-musiksystem.Kan SoundLink® Colour II-högtalaren användas för att spela ljud från ett videoklipp, till exempel för att titta på film på en surfplatta?Ja. Men kvaliteten – i synnerhet synkroniseringen mellan ljud och bild – kan påverkas av Bluetooth®-implementeringen på enheten du tittar på. Bäst prestanda får du om du placerar SoundLink® Colour-högtalaren och enheten nära varandra. Då minimeras de trådlösa störningarna. Enhetens prestanda kan dessutom påverkas om du använder den i ett område med Wi-Fi. Med batteri 3,2 216 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri