Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bose® SoundLink® Micro Bluetooth-högtalare

Bose SoundLink Micro - Black

  Art.nr: 247881
 • Robust och vattentålig konstruktion
 • Kristallklart, balanserat ljud
 • Upp till 6 timmars batteritid
 • Para ihop två högtalare i stereo- eller partyläge
 • Slitstark silikonrem

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Förbryllande liten, tills du slår på den.

En liten högtalare som låter så bra att den blir din ständiga följeslagare. SoundLink® Micro Bluetooth®-högtalaren ger bättre ljud än andra högtalare i samma storlek. Bose®-tekniken, den specialmonterade omvandlaren och de passiva högtalarelementen gör att den här lilla högtalaren spelar högt och klart, både inomhus och utomhus.

Den slitstarka bärremmen i silikon kan fästas på ryggsäcken eller på kylväskan så att högtalaren följer med var du än ska. Material som t.ex. silikon gör högtalaren helt igenom vattentålig och den har genomgått noggranna tester för att bli IPX7-certifierad. Det innebär att om den råkar hamna i poolen så är det bara att fiska upp den och fortsätta spela. Den mjuka, tåliga utsidan motstår bucklor och repor, så att du inte behöver bli orolig om du tappar den i marken eller i sanden. Batteriet ger upp till 6 timmars trådlös, högkvalitativ speltid per laddning. Och röstanvisningarna förenklar Bluetooth®-ihop-parningen. 

Tag emot samtal direkt via högtalaren eller använd Siri eller Google Assistant™ med bara ett knapptryck. Har du två stycken? Para ihop dem i stereo- eller partyläge med hjälp av appen Bose Connect. Med appen kan du också hantera enheter, låsa upp funktioner och få tillgång till uppdateringar. Den fungerar t.o.m med Amazon Echo Dot för handsfree-röststyrning. Högtalaren produceras i svart med svart rem, som blå med grå rem och orange med lila rem.

Bose SimpleSync-teknik

Bose SimpleSync är en ny teknik som gör att du kan para ihop en medlem av Bose-högtalarfamiljen med utvalda bärbara Bluetooth®-högtalare från Bose eller Bose Noise Cancelling Headphones 700. Den är verkligen enkel och praktisk att använda. 

Läs mer här.

Titta även på

(104 st)
 • Vattentålig med IPX4-klassning
 • 8 timmar batteritid
 • Trådlös anslutning

1 290:-

Titta även på

(104 st)
 • Vattentålig med IPX4-klassning
 • 8 timmar batteritid
 • Trådlös anslutning

1 290:-

247881 Bose Bose SoundLink Micro - Black 783342-0100 Förbryllande liten, tills du slår på den. En liten högtalare som låter så bra att den blir din ständiga följeslagare. SoundLink® Micro Bluetooth®-högtalaren ger bättre ljud än andra högtalare i samma storlek. Bose®-tekniken, den specialmonterade omvandlaren och de passiva högtalarelementen gör att den här lilla högtalaren spelar högt och klart, både inomhus och utomhus. Den slitstarka bärremmen i silikon kan fästas på ryggsäcken eller på kylväskan så att högtalaren följer med var du än ska. Material som t.ex. silikon gör högtalaren helt igenom vattentålig och den har genomgått noggranna tester för att bli IPX7-certifierad. Det innebär att om den råkar hamna i poolen så är det bara att fiska upp den och fortsätta spela. Den mjuka, tåliga utsidan motstår bucklor och repor, så att du inte behöver bli orolig om du tappar den i marken eller i sanden. Batteriet ger upp till 6 timmars trådlös, högkvalitativ speltid per laddning. Och röstanvisningarna förenklar Bluetooth®-ihop-parningen.  Tag emot samtal direkt via högtalaren eller använd Siri eller Google Assistant™ med bara ett knapptryck. Har du två stycken? Para ihop dem i stereo- eller partyläge med hjälp av appen Bose Connect. Med appen kan du också hantera enheter, låsa upp funktioner och få tillgång till uppdateringar. Den fungerar t.o.m med Amazon Echo Dot för handsfree-röststyrning. Högtalaren produceras i svart med svart rem, som blå med grå rem och orange med lila rem. Bose SimpleSync-teknik Bose SimpleSync är en ny teknik som gör att du kan para ihop en medlem av Bose-högtalarfamiljen med utvalda bärbara Bluetooth®-högtalare från Bose eller Bose Noise Cancelling Headphones 700. Den är verkligen enkel och praktisk att använda. Läs mer här. Med batteri 4,4 104 990 SEK 990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri