Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lyssna stort. Välj Mini.

Bose SoundLink Mini II Special Edition - Triple Black

  Art.nr: 1010254
 • Stort ljud med djup bas – som ryms i handflatan
 • Luxe Silver och Triple Black
 • Med inbyggd högtalartelefon
 • Upp till 12 timmars batteritid
 • Röstanvisningar för enkel Bluetooth®-ihopparning
 • Max 2 per kund

Kombinera med

Bose SoundLink Mini II Special Edition - Triple Black
Lyssna stort. Välj Mini.

1 990:-


 • Pris: 2 289:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Bose SoundLink Mini II Special Edition - Triple Black
Lyssna stort. Välj Mini.

1 990:-


 • Pris: 2 189:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Alla trådlösa högtalare är inte jämbördiga. Bose har kombinerat kraften från specialkonstruerade element som möter stilrent anodiserat aluminium – för en högtalare som både låter bra och ser bra ut. SoundLink Mini II Bluetooth®-högtalaren ser liten ut men bjuder på stort ljud. Finns nu i Luxe Silver och Triple Black. Få fylligt ljud och djup bas från en högtalare som ryms i handflatan. Med den ultrakompakta och bärbara storleken får du Bose-ljud hemma, på kontoret och vart du än går. Det finns till och med en inbyggd högtalartelefon så att du kan ta emot samtal från vänner och ha tillgång till Siri eller Google Assistent från din iOS- eller Android-enhet. Röstanvisningarna gör Bluetooth-ihopparningen enkel. Och med upp till 12 timmars speltid per batteriladdning kan du lyssna på dina spellistor om och om igen.

Bose soundlink mini ll special edition bluetooth högtalare

Arbete/skola hemifrån

Bose SoundLink Mini II Special Edition kan hjälpa dig att öka din produktivitet i hemmet. Oavsett om du vill lyssna på musik medan du studerar, behöver ett sätt att höra dina konferenssamtal (eller personliga samtal), eller vill ha tillgång till telefonens Siri eller Google Assistant, är den här högtalaren ett måste för dig.

Träning hemifrån

Vi saknar alla våra gym och yoga-klasser. Men det är viktigt att vara aktiv, så här är dina nya hemmaträningskompis – Bose SoundLink Mini II Special Edition. Med den trådlösa Bluetooth ®-ihopparningen kan du ta med dig träningen till vardagsrummet, trädgården, garaget eller var som helst.

Bose SimpleSync-teknik

Bose SimpleSync är en ny teknik som gör att du kan para ihop en medlem av Bose-högtalarfamiljen med utvalda bärbara Bluetooth®-högtalare från Bose eller Bose Noise Cancelling Headphones 700. Den är verkligen enkel och praktisk att använda. 
Läs mer här.

Produktfunktioner

 • Med Bose-teknik får du stort ljud och djup bas från en ultrakompakt högtalare. 
 • Finns nu i Luxe Silver och Triple Black. 
 • Trådlös design gör den lätt att ta med sig överallt. 
 • Med inbyggd högtalartelefon så att du kan ta emot samtal och ha tillgång till Siri eller Google Assistent från din iOS- eller Android-enhet. 
 • Röstanvisningar guidar dig genom Bluetooth®-ihopparningen så att den blir smidigare än någonsin. 
 • Litiumjonbatteriet ger upp till 12 timmars speltid.  
 • USB-C-laddningskabel ingår. 
 •  Med aux-ingången kan du ansluta till andra ljudenheter. 
 •  Det formgjutna höljet i anodiserat aluminium är elegant men ändå tåligt. 
Bose soundlink mini ll special edition trådlös högtalare
1010254 Bose Bose SoundLink Mini II Special Edition - Triple Black 835799-0100 Alla trådlösa högtalare är inte jämbördiga. Bose har kombinerat kraften från specialkonstruerade element som möter stilrent anodiserat aluminium – för en högtalare som både låter bra och ser bra ut. SoundLink Mini II Bluetooth®-högtalaren ser liten ut men bjuder på stort ljud. Finns nu i Luxe Silver och Triple Black. Få fylligt ljud och djup bas från en högtalare som ryms i handflatan. Med den ultrakompakta och bärbara storleken får du Bose-ljud hemma, på kontoret och vart du än går. Det finns till och med en inbyggd högtalartelefon så att du kan ta emot samtal från vänner och ha tillgång till Siri eller Google Assistent från din iOS- eller Android-enhet. Röstanvisningarna gör Bluetooth-ihopparningen enkel. Och med upp till 12 timmars speltid per batteriladdning kan du lyssna på dina spellistor om och om igen. Arbete/skola hemifrån Bose SoundLink Mini II Special Edition kan hjälpa dig att öka din produktivitet i hemmet. Oavsett om du vill lyssna på musik medan du studerar, behöver ett sätt att höra dina konferenssamtal (eller personliga samtal), eller vill ha tillgång till telefonens Siri eller Google Assistant, är den här högtalaren ett måste för dig. Träning hemifrån Vi saknar alla våra gym och yoga-klasser. Men det är viktigt att vara aktiv, så här är dina nya hemmaträningskompis – Bose SoundLink Mini II Special Edition. Med den trådlösa Bluetooth ®-ihopparningen kan du ta med dig träningen till vardagsrummet, trädgården, garaget eller var som helst. Bose SimpleSync-teknik Bose SimpleSync är en ny teknik som gör att du kan para ihop en medlem av Bose-högtalarfamiljen med utvalda bärbara Bluetooth®-högtalare från Bose eller Bose Noise Cancelling Headphones 700. Den är verkligen enkel och praktisk att använda. Läs mer här. Produktfunktioner Med Bose-teknik får du stort ljud och djup bas från en ultrakompakt högtalare.  Finns nu i Luxe Silver och Triple Black. Trådlös design gör den lätt att ta med sig överallt. Med inbyggd högtalartelefon så att du kan ta emot samtal och ha tillgång till Siri eller Google Assistent från din iOS- eller Android-enhet. Röstanvisningar guidar dig genom Bluetooth®-ihopparningen så att den blir smidigare än någonsin. Litiumjonbatteriet ger upp till 12 timmars speltid.  USB-C-laddningskabel ingår.  Med aux-ingången kan du ansluta till andra ljudenheter.  Det formgjutna höljet i anodiserat aluminium är elegant men ändå tåligt.  Med batteri 4,8 11 1990 SEK 1990 NewCondition PreOrder
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri