Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentät Bluetooth-högtalare med lång batteritid

JBL Charge 3 SE - Black

  Art.nr: 1007764
  • Vattentät enligt IPX7
  • Spela musik i upp 20 timmar
  • Anslut trådlöst med Bluetooth
  • Ladda din mobil via högtalaren
  • Kompatibel med både iOS och Android

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

En högtalare som aldrig slutar att imponera. Ta med dig den ut i skogen, använd i köket, lägg den vid poolkanten och du har alltid med dig ditt egna soundtrack. Med 20 timmar batteritid har den kraft för att spela musik hela dagen, skulle din mobil tröttna före högtalaren är det bara att ladda upp den via USB-anslutningen. Anslutningen sker trådlöst via Bluetooth och du kan använda både iOS- och Android-mobiler.

Spela musik trådlöst med Bluetooth

Anslut din mobil eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din favoritmusik utan kablar. Fungerar tillsammans med både iOS- och Android-enheter och du är inte begränsad att använda en viss typ av app. Du kan lyssna på Spotify, Apple Music eller DEEZER - valet är ditt.

Om du vill spela upp musik från en enhet som inte använder sig av Bluetooth går det lika bra att ansluta den med kabel.

En högtalare som orkar hela dagen och lite till

Med ett kraftfullt batteri får du en högtalare som orkar att spela musik hela dagen. Imponerande 20 timmars batteri gör högtalaren till en perfekt kompanjon, oavsett om du ska lyssna på musik när du lagar mat eller när du är ute och reser.

För att din mobil också ska kunna orka hela dagen har Charge 3 en USB-port så att du kan ladda din telefon i farten. Fungerar med alla telefoner och kablar som använder sig av USB.

Ta med dig högtalaren överallt

Högtalaren är täckt av ett stänksäkert yttre så du kan, utan att oroa dig, ta med dig högtalaren överallt. Den går till och med att rengöra under rinnande vatten.

1007764 JBL JBL Charge 3 SE - Black JBLCHARGE3SEBLKEU En högtalare som aldrig slutar att imponera. Ta med dig den ut i skogen, använd i köket, lägg den vid poolkanten och du har alltid med dig ditt egna soundtrack. Med 20 timmar batteritid har den kraft för att spela musik hela dagen, skulle din mobil tröttna före högtalaren är det bara att ladda upp den via USB-anslutningen. Anslutningen sker trådlöst via Bluetooth och du kan använda både iOS- och Android-mobiler. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Spela musik trådlöst med Bluetooth Anslut din mobil eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din favoritmusik utan kablar. Fungerar tillsammans med både iOS- och Android-enheter och du är inte begränsad att använda en viss typ av app. Du kan lyssna på Spotify, Apple Music eller DEEZER - valet är ditt. Om du vill spela upp musik från en enhet som inte använder sig av Bluetooth går det lika bra att ansluta den med kabel. En högtalare som orkar hela dagen och lite till Med ett kraftfullt batteri får du en högtalare som orkar att spela musik hela dagen. Imponerande 20 timmars batteri gör högtalaren till en perfekt kompanjon, oavsett om du ska lyssna på musik när du lagar mat eller när du är ute och reser. För att din mobil också ska kunna orka hela dagen har Charge 3 en USB-port så att du kan ladda din telefon i farten. Fungerar med alla telefoner och kablar som använder sig av USB. Ta med dig högtalaren överallt Högtalaren är täckt av ett stänksäkert yttre så du kan, utan att oroa dig, ta med dig högtalaren överallt. Den går till och med att rengöra under rinnande vatten. Med batteri 4,8 5 990 SEK 990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bluetooth-högtalare
  4. Med batteri