Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentät Bluetooth-högtalare med lång batteritid

JBL Charge 4 - Black

  Art.nr: 1005317
 • Anslut trådlöst med Bluetooth
 • Ladda mobilen via högtalaren
 • Spela musik i upp till 20 timmar
 • Koppla ihop flera högtalare med JBL Connect+
 • IPX7-vattentät

Kombinera med

JBL Charge 4 - Black
Vattentät Bluetooth-högtalare med lång batteritid

1 290:-


 • Pris: 1 489:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

JBL Charge 4 - Black
Vattentät Bluetooth-högtalare med lång batteritid

1 290:-


 • Pris: 1 689:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nu presenteras den ultimata bärbara, vattentåliga Bluetooth-högtalaren JBL Charge 4. Högtalaren innehåller ett patenterat egenutvecklat element och två JBL basreflektorer som både ger ett kompakt ljud med djup bas. Charge 4 har en snygg, modern och vattentät design och är byggd med robusta och slitstarka material för att du ska kunna ha med den överallt. Anslut flera högtalare trådlöst med JBL Connect+ för en ännu bättre ljudupplevelse. Charge 4 har en imponerande speltid på upp till 20 timmar, på högtalaren finns även ett praktiskt USB-uttag för snabb laddning av dina enheter, så du slipper oroa dig för att batteriet ska ta slut.

20 timmars speltid

JBL Charge 4 har ett inbyggt laddningsbart litiumjon-batteri med kapacitet på hela 7500 mAh. Det kraftfulla batteriet ger upp till 20 timmars speltid på en laddning. Dessutom har högtalaren möjlighet att ladda upp andra enheter som exempelvis mobiltelefonen via USB-uttaget. Anslut din laddkabel i högtalaren och njut av underhållningen hela dagen och natten lång. 

JBL Charge 4

Trådlös Bluetooth-strömning

Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och njut av din favoritmusik utan kablar. Högtalaren fungerar tillsammans med både iOS- och Android-enheter och du kan använda vilken musik-app du vill. 

Charge 4 ger dig möjligheten att ansluta upp till två enheter samtidigt, perfekt när ni vill dela med er av er favoritmusik.

Vattentät och robust

Den vattentäta IPX7-designen kombinerat med hållbart tyg och robust gummihölje gör att JBL Charge 4 klarar av alla dina äventyr oavsett väder, ta med din underhållning till stranden eller vid poolen, eller till och med i den.

JBL Charge 4

Sammankoppla högtalare med JBL Connect+

Utöka ljudupplevelsen till otroliga nivåer och skapa partystämning genom att trådlöst ansluta flera JBL-högtalare. Med JBL Connect+ finns möjligheten att ansluta fler än 100 högtalare som har stöd för JBL Connect+.

Kraftfullt ljud med två passiva element

Med högtalarens två passiva element får du ett kraftfullt och iöronfallande JBL-ljud som ljuder starkt och klart såväl inomhus som utomhus.

JBL Charge 4

I förpackningen finns:

 • JBL Charge 4
 • USB-C-kabel
 • Snabbguide
 • Garantikort
 • Säkerhetsblad
1005317 1005317 JBL JBL Charge 4 - Black JBLCHARGE4BLK Nu presenteras den ultimata bärbara, vattentåliga Bluetooth-högtalaren JBL Charge 4. Högtalaren innehåller ett patenterat egenutvecklat element och två JBL basreflektorer som både ger ett kompakt ljud med djup bas. Charge 4 har en snygg, modern och vattentät design och är byggd med robusta och slitstarka material för att du ska kunna ha med den överallt. Anslut flera högtalare trådlöst med JBL Connect+ för en ännu bättre ljudupplevelse. Charge 4 har en imponerande speltid på upp till 20 timmar, på högtalaren finns även ett praktiskt USB-uttag för snabb laddning av dina enheter, så du slipper oroa dig för att batteriet ska ta slut. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 20 timmars speltid JBL Charge 4 har ett inbyggt laddningsbart litiumjon-batteri med kapacitet på hela 7500 mAh. Det kraftfulla batteriet ger upp till 20 timmars speltid på en laddning. Dessutom har högtalaren möjlighet att ladda upp andra enheter som exempelvis mobiltelefonen via USB-uttaget. Anslut din laddkabel i högtalaren och njut av underhållningen hela dagen och natten lång.  Trådlös Bluetooth-strömning Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och njut av din favoritmusik utan kablar. Högtalaren fungerar tillsammans med både iOS- och Android-enheter och du kan använda vilken musik-app du vill.  Charge 4 ger dig möjligheten att ansluta upp till två enheter samtidigt, perfekt när ni vill dela med er av er favoritmusik. Vattentät och robust Den vattentäta IPX7-designen kombinerat med hållbart tyg och robust gummihölje gör att JBL Charge 4 klarar av alla dina äventyr oavsett väder, ta med din underhållning till stranden eller vid poolen, eller till och med i den. Sammankoppla högtalare med JBL Connect+ Utöka ljudupplevelsen till otroliga nivåer och skapa partystämning genom att trådlöst ansluta flera JBL-högtalare. Med JBL Connect+ finns möjligheten att ansluta fler än 100 högtalare som har stöd för JBL Connect+. Kraftfullt ljud med två passiva element Med högtalarens två passiva element får du ett kraftfullt och iöronfallande JBL-ljud som ljuder starkt och klart såväl inomhus som utomhus. I förpackningen finns: JBL Charge 4USB-C-kabelSnabbguideGarantikortSäkerhetsblad Med batteri 4,4 170 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri