Vattentålig Bluetooth-högtalare med dundrande bas

JBL Flip 5 - Black

  Art.nr: 1010820
 • Upp till 12 timmars batteritid
 • Vattentålig enligt IPX7
 • Kan stå lodrätt och vågrätt
 • Kompatibel med Partyboost
 • JBL:s signaturljud

Kombinera med

JBL Flip 5 - Black
Vattentålig Bluetooth-högtalare med dundrande bas

1 090:-


 • Pris: 1 289:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

JBL Flip 5 - Black
Vattentålig Bluetooth-högtalare med dundrande bas

1 090:-


 • Pris: 1 489:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL FLIP 5 är en portabel och vattentålig bluetooth-högtalare med ett klassikt JBL-ljud. Den vattentäta IPX7-klassificeringen och det slitstarka tyghöljet ser till att den trådlösa högtalaren är redo för alla dina äventyr. Det kraftiga batteriet med 12 timmars speltid gör att FLIP 5 kan spela dina favoritlåtar många gånger om. För dig som gillar bas och dunka-dunka är JBL FLIP 5 ett väldigt trevligt sällskap med sitt basrika ljud.

JBL Flip 5 bluetooth-högtalare

Blixtar och dunder med PartyBoost

Med JBL FLIP 5 kan du få dubbelt så kul, med extra storslaget ljud, när du parkopplar ihop din högtalare till andra JBL-enheter som är kompatibla med JBL's PartyBoost-funktion. Du kan välja mellan att parkoppla två högtalare för att få ett trevligt stereoljud eller parkoppla flera PartyBoost-kompatibla högtalare för att uppleva ett stort imponerande ljud.

Lång batteritid

I JBL FLIP 5 sitter det ett kraftfullt batteri av Lithium-ion Polymer som ger dig en batteritid på upp till 12 timmar med dina favoritlåtar. Om du inte fick nog av låten "Gangnam Style", som spelades på radion sommaren 2012, kan du på 12 timmar njuta av den på repeat ca 205 gånger innan det är dags för laddning av batteriet i din FLIP 5. För att nå ett fullt batteri tar det ca 2,5 timmar innan du är redo för en ny omgång.

Vattentålig bluetooth-högtalare JBL Flip 5

Vattentät design

Den vattentäta konstruktionen med IPX7 gör att du kan njuta av din musik oavsett omgivning. Dansa loss vid poolen eller njut av en spännande poddcast till kvällsbadet utan att behöva oroa dig för att din portabla högtalare ska ta skada. 

JBl Flip 5 är tålig och klarar de flesta miljöer utomhus

Enkel anslutning

Med JBL FLIP 5 ansluter du enkelt genom Bluetooth-knappen på baksidan av högtalaren. Med Bluetooth 4.2 får du en räckvidd på 10 meter vilket betyder att du kan röra dig fritt runt din högtalare även om du har din telefon i jackfickan. 

1010820 JBL JBL Flip 5 - Black JBLFLIP5BLK JBL FLIP 5 är en portabel och vattentålig bluetooth-högtalare med ett klassikt JBL-ljud. Den vattentäta IPX7-klassificeringen och det slitstarka tyghöljet ser till att den trådlösa högtalaren är redo för alla dina äventyr. Det kraftiga batteriet med 12 timmars speltid gör att FLIP 5 kan spela dina favoritlåtar många gånger om. För dig som gillar bas och dunka-dunka är JBL FLIP 5 ett väldigt trevligt sällskap med sitt basrika ljud. Blixtar och dunder med PartyBoost Med JBL FLIP 5 kan du få dubbelt så kul, med extra storslaget ljud, när du parkopplar ihop din högtalare till andra JBL-enheter som är kompatibla med JBL's PartyBoost-funktion. Du kan välja mellan att parkoppla två högtalare för att få ett trevligt stereoljud eller parkoppla flera PartyBoost-kompatibla högtalare för att uppleva ett stort imponerande ljud. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Lång batteritid I JBL FLIP 5 sitter det ett kraftfullt batteri av Lithium-ion Polymer som ger dig en batteritid på upp till 12 timmar med dina favoritlåtar. Om du inte fick nog av låten "Gangnam Style", som spelades på radion sommaren 2012, kan du på 12 timmar njuta av den på repeat ca 205 gånger innan det är dags för laddning av batteriet i din FLIP 5. För att nå ett fullt batteri tar det ca 2,5 timmar innan du är redo för en ny omgång. Vattentät design Den vattentäta konstruktionen med IPX7 gör att du kan njuta av din musik oavsett omgivning. Dansa loss vid poolen eller njut av en spännande poddcast till kvällsbadet utan att behöva oroa dig för att din portabla högtalare ska ta skada.  Enkel anslutning Med JBL FLIP 5 ansluter du enkelt genom Bluetooth-knappen på baksidan av högtalaren. Med Bluetooth 4.2 får du en räckvidd på 10 meter vilket betyder att du kan röra dig fritt runt din högtalare även om du har din telefon i jackfickan.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Med batteri 4,3 448 1090 SEK 1090 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri