Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bärbar Bluetooth-högtalare med tålig design

JBL Flip Essential

  Art.nr: 1011204
 • Upp till 10 timmars batteritid
 • Vattentålig enligt IPX7
 • Kan stå lodrätt och vågrätt
 • Hållbar och robust design
 • JBL Bass Radiator
 • Max 2 per kund

Kombinera med

JBL Flip Essential
Bärbar Bluetooth-högtalare med tålig design

690:-


 • Pris: 889:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

JBL Flip Essential
Bärbar Bluetooth-högtalare med tålig design

690:-


 • Pris: 839:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL Flip Essential är en bärbar Bluetooth-högtalare som ger dig ett kraftfullt stereoljud oavsett var du befinner dig. Den vattentåliga konstruktionen gör att du slipper oroa dig om omgivningen när du lyssnar på dina favoritlåtar. Med en batteritid på upp till 10 timmars musik kan du lyssna på musiken hela dagen lång innan det är dags för laddning av din bärbara Bluetooth-högtalare.

JBL Essential kan placeras både liggandes och ståendes

JBL Bass Radiator

Med JBL Flip Essentials dubbla utåtriktade passiva element får du en kraftfullt och imponerande stereoljud med bra bas. Koppla upp din telefon eller surfplatta via Bluetooth till den bärbara högtalaren och njut av ett stort ljud i hög kvalitet som fyller hela rummet. 

Vattentålig design

Den vattentäta konstruktionen med rejält tygmaterial och robust gummihölje ger en vattentålig IPX7-klassning i din Bluetooth-högtalare Flip Essential. Det gör att du kan njuta av din musik oavsett omgivning. Dansa loss vid poolen eller njut av en spännande podcast till kvällsbadet utan att behöva oroa dig för att din portabla högtalare ska ta skada. 

Lång batteritid

I JBL Flip Essential sitter det ett rejält batteri av Lithium-ion Polymer som ger dig en batteritid på upp till 10 timmar med dina favoritlåtar. Om du vill återuppleva The Clashs kommersiella genombrott, med låten London Calling, kan du på 12 timmar njuta av den på repeat ca 175 gånger innan det är dags för laddning av batteriet i din FLIP Essential.

I förpackningen:

 • JBL Flip Essential
 • 1 x Micro-USB-kabel
 • 1 x Snabbguide
 • 1 x Säkerhetsblad
 • 1 x Garantikort ingår

1011204 JBL JBL Flip Essential JBLFLIPESSENTIAL JBL Flip Essential är en bärbar Bluetooth-högtalare som ger dig ett kraftfullt stereoljud oavsett var du befinner dig. Den vattentåliga konstruktionen gör att du slipper oroa dig om omgivningen när du lyssnar på dina favoritlåtar. Med en batteritid på upp till 10 timmars musik kan du lyssna på musiken hela dagen lång innan det är dags för laddning av din bärbara Bluetooth-högtalare. JBL Bass Radiator Med JBL Flip Essentials dubbla utåtriktade passiva element får du en kraftfullt och imponerande stereoljud med bra bas. Koppla upp din telefon eller surfplatta via Bluetooth till den bärbara högtalaren och njut av ett stort ljud i hög kvalitet som fyller hela rummet.  Vattentålig design Den vattentäta konstruktionen med rejält tygmaterial och robust gummihölje ger en vattentålig IPX7-klassning i din Bluetooth-högtalare Flip Essential. Det gör att du kan njuta av din musik oavsett omgivning. Dansa loss vid poolen eller njut av en spännande podcast till kvällsbadet utan att behöva oroa dig för att din portabla högtalare ska ta skada.  Lång batteritid I JBL Flip Essential sitter det ett rejält batteri av Lithium-ion Polymer som ger dig en batteritid på upp till 10 timmar med dina favoritlåtar. Om du vill återuppleva The Clashs kommersiella genombrott, med låten London Calling, kan du på 12 timmar njuta av den på repeat ca 175 gånger innan det är dags för laddning av batteriet i din FLIP Essential. I förpackningen: JBL Flip Essential1 x Micro-USB-kabel1 x Snabbguide1 x Säkerhetsblad1 x Garantikort ingår Med batteri 4,8 5 690 SEK 690 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri