Vattentät högtalare i snygg design med Bluetooth

JBL GO2 - Black

  Art.nr: 1005312
  • Upp till 5 timmar batteritid
  • IOS- och Android-kompatibel
  • Stilren kompakt design

Kombinera med

JBL GO2 - Black
Vattentät högtalare i snygg design med Bluetooth

299:-


  • Pris: 348:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

JBL GO2 - Black
Vattentät högtalare i snygg design med Bluetooth

299:-


  • Pris: 398:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL GO 2 är en vattentät Bluetooth-högtalare som du kan ta med dig överallt. Strömma musik trådlöst i upp till fem timmar med kontinuerlig JBL-ljudkvalitet. GO 2 gör succé med sin nya vattentäta IPX7-design, så att musikälskare kan ta med sig sin högtalare till poolen eller stranden.

Stort ljud i kompakt storlek 

Trots sin kompakta storlek levererar GO 2 ett förvånansvärt kraftfullt ljud. Ta enkelt med den i väskan eller i fickan och du är redo för högkvalitativ musikuppspelning i alla miljöer.

Anslut via Bluetooth eller kabel

Strömma musik och ljud trådlöst via Bluetooth från din smartphone eller surfplatta. Har man inte stöd för Bluetooth kan man istället ansluta den medföljande ljudkabeln mellan ljudkällan och högtalaren. 

Vattentät design

Med sitt vattentäta IPX7-hölje är GO 2 perfekt för bekymmersfritt lyssnande på stranden, vid poolen eller till och med i den.

1005312 JBL JBL GO2 - Black JBLGO2BLK JBL GO 2 är en vattentät Bluetooth-högtalare som du kan ta med dig överallt. Strömma musik trådlöst i upp till fem timmar med kontinuerlig JBL-ljudkvalitet. GO 2 gör succé med sin nya vattentäta IPX7-design, så att musikälskare kan ta med sig sin högtalare till poolen eller stranden. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Stort ljud i kompakt storlek  Trots sin kompakta storlek levererar GO 2 ett förvånansvärt kraftfullt ljud. Ta enkelt med den i väskan eller i fickan och du är redo för högkvalitativ musikuppspelning i alla miljöer. Anslut via Bluetooth eller kabel Strömma musik och ljud trådlöst via Bluetooth från din smartphone eller surfplatta. Har man inte stöd för Bluetooth kan man istället ansluta den medföljande ljudkabeln mellan ljudkällan och högtalaren.  Vattentät design Med sitt vattentäta IPX7-hölje är GO 2 perfekt för bekymmersfritt lyssnande på stranden, vid poolen eller till och med i den. Med batteri 4,5 250 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bluetooth-högtalare
  4. Med batteri