Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bärbar Bluetooth-högtalare perfekt för bilresan eller stranden

JBL Trip

  Art.nr: 1004325
 • Kompatibel med både iOS och Android
 • Upp till 20 timmars batteritid
 • Ansluts trådlöst via Bluetooth
 • Stöd för Siri och Google Now

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Dagens förare måste tänka på många saker för att kunna använda sin smartphone i trafiken. Lagar, leasingavtal och enkel skötsel påverkar beslutsfattandet. JBL TRIP är utvecklad just med tanke på alla dessa faktorer. HARMANs exklusiva Noice Cancellation-teknologi ger kristallklara samtal även med trafik- och vindbrus på vägarna.

Navigations- och ADAS-apparsom iONRoad skickar trådlösa säkerhetsvarningar och vägvalsmeddelanden via Bluetooth, samtidigt kan föraren lyssna på bilradion efter lokala nyheter eller trafikmeddelanden.

Lång speltid och enkel att fästa

JBL TRIP är även portabel, det går snabbt och enkelt att fästa den på solskärmen i en hyrbil eller att tamed till hotellrummet. Den är byggd med JBL:s traditionella förstklassiga ljud och är lika lättanvänd som en Bluetooth-högtalare och spelarmusik i upp till åtta timmar innan det är dags för laddning.

Spela musik trådlöst med Bluetooth

Anslut din mobil eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din favoritmusik utan kablar. Fungerar tillsammans med både iOS- och Android-enheter och du är inte begränsad att använda en viss typ av app. Du kan lyssna på Spotify, Apple Music eller DEEZER - valet är ditt.

Titta även på

(31 st)
 • DAB/DAB+-radio
 • Digital FM-radio
 • 8 timmars speltid

699:-

Titta även på

(31 st)
 • DAB/DAB+-radio
 • Digital FM-radio
 • 8 timmars speltid

699:-

1004325 JBL JBL Trip TRIP Dagens förare måste tänka på många saker för att kunna använda sin smartphone i trafiken. Lagar, leasingavtal och enkel skötsel påverkar beslutsfattandet. JBL TRIP är utvecklad just med tanke på alla dessa faktorer. HARMANs exklusiva Noice Cancellation-teknologi ger kristallklara samtal även med trafik- och vindbrus på vägarna. Navigations- och ADAS-apparsom iONRoad skickar trådlösa säkerhetsvarningar och vägvalsmeddelanden via Bluetooth, samtidigt kan föraren lyssna på bilradion efter lokala nyheter eller trafikmeddelanden. Lång speltid och enkel att fästa JBL TRIP är även portabel, det går snabbt och enkelt att fästa den på solskärmen i en hyrbil eller att tamed till hotellrummet. Den är byggd med JBL:s traditionella förstklassiga ljud och är lika lättanvänd som en Bluetooth-högtalare och spelarmusik i upp till åtta timmar innan det är dags för laddning. Spela musik trådlöst med Bluetooth Anslut din mobil eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din favoritmusik utan kablar. Fungerar tillsammans med både iOS- och Android-enheter och du är inte begränsad att använda en viss typ av app. Du kan lyssna på Spotify, Apple Music eller DEEZER - valet är ditt. Med batteri 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri