Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull och vattentät Bluetooth-högtalare

JBL Xtreme 2 - Black

  Art.nr: 1005318
 • 15 timmars speltid
 • 10.000 mAh batteri med powerbank-funktion
 • Sammankoppla flera högtalare med JBL Connect+
 • IPX7-certifiering
 • Kraftfull bas
 • Max 2 per kund

Kombinera med

JBL JBL Xtreme 2 - Black
Kraftfull och vattentät Bluetooth-högtalare

2 990:-


 • Pris: 3 089:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

JBL JBL Xtreme 2 - Black
Kraftfull och vattentät Bluetooth-högtalare

2 990:-


 • Pris: 3 039:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL Xtreme 2 är en utmärkt bärbar Bluetooth-högtalare som enkelt levererar dynamiskt stereoljud. Högtalaren är utrustad med fyra drivrutiner varav två är JBL Bass Radiators och ett uppladdningsbart 10.000 mAh Li-ion batteri som stödjer upp till 15 timmars speltid. Du får även powerbank-funktion med bekväm USB-laddning och högtalaren är IPX7-certifierad med en vattentät design och robust tyg som kompletterar Xtreme 2 för mångsidiga användningsområden.

Batteri och laddning

Med ett inbyggt laddningsbart litiumjonbatteri får du upp till 15 timmars speltid då batteriet har en kraft på 10.000 mAh. Du får även möjligheten att ladda upp andra enheter via högtalarens dubbla USB-portar vilket gör att du oftast inte behöver oroa dig för att din telefons batteri ska ta slut före högtalaren.

Upplev JBL Connect+

Ta din upplevelse till nya nivåer med Connect+ som låter dig ansluta fler JBL-högtalare trådlöst. Allt man behöver är att ladda ner JBL Connect+-appen och sedan sammankoppla flera högtalare för att få ett mäktigt ljud.

Vattentät med IPX7-certifiering

Att JBL Xtreme 2 har IPX7-certifiering innebär att du inte behöver oroa dig för regn eller att högtalaren blir blöt och du kan till och med att rengöra den under rinnande vatten. Ta med dig Xtreme 2 till stranden eller poolen utan att bry dig om vattenstänk eller till och med nedsänkning i vatten.

Strömma musik trådlöst

Ta till vara på JBL Xtreme:s Bluetooth-funktion och anslut upp till två smartphones eller surfplattor trådlöst till högtalaren. Enheterna kan sedan turas om att spela fylligt ljud utan att du behöver tänka på kablar som kommer emellan.

JBL Bass Radiator

Hör, känn och se basen. Dubbla passiva radiatorer levererar kraftfullt ljud som resonerar högt och tydligt - perfekt både till vardag och fest. 

1005318 JBL JBL Xtreme 2 - Black JBLXTREME2BLKEU JBL Xtreme 2 är en utmärkt bärbar Bluetooth-högtalare som enkelt levererar dynamiskt stereoljud. Högtalaren är utrustad med fyra drivrutiner varav två är JBL Bass Radiators och ett uppladdningsbart 10.000 mAh Li-ion batteri som stödjer upp till 15 timmars speltid. Du får även powerbank-funktion med bekväm USB-laddning och högtalaren är IPX7-certifierad med en vattentät design och robust tyg som kompletterar Xtreme 2 för mångsidiga användningsområden. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Batteri och laddning Med ett inbyggt laddningsbart litiumjonbatteri får du upp till 15 timmars speltid då batteriet har en kraft på 10.000 mAh. Du får även möjligheten att ladda upp andra enheter via högtalarens dubbla USB-portar vilket gör att du oftast inte behöver oroa dig för att din telefons batteri ska ta slut före högtalaren. Upplev JBL Connect+ Ta din upplevelse till nya nivåer med Connect+ som låter dig ansluta fler JBL-högtalare trådlöst. Allt man behöver är att ladda ner JBL Connect+-appen och sedan sammankoppla flera högtalare för att få ett mäktigt ljud. Vattentät med IPX7-certifiering Att JBL Xtreme 2 har IPX7-certifiering innebär att du inte behöver oroa dig för regn eller att högtalaren blir blöt och du kan till och med att rengöra den under rinnande vatten. Ta med dig Xtreme 2 till stranden eller poolen utan att bry dig om vattenstänk eller till och med nedsänkning i vatten. Strömma musik trådlöst Ta till vara på JBL Xtreme:s Bluetooth-funktion och anslut upp till två smartphones eller surfplattor trådlöst till högtalaren. Enheterna kan sedan turas om att spela fylligt ljud utan att du behöver tänka på kablar som kommer emellan. JBL Bass Radiator Hör, känn och se basen. Dubbla passiva radiatorer levererar kraftfullt ljud som resonerar högt och tydligt - perfekt både till vardag och fest.  Med batteri 4,4 249 2990 SEK 2990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri