Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull portabel högtalare med fyllig bas och APT-X-ljud

LG PK3

  Art.nr: 1003469
  • 4 högtalarelement varav två är passiva basar
  • Upp till 12 timmar trådlös speltid
  • Vattentålig med IPX7-certifiering
  • Sammankopplingsbar för äkta stereo
  • Prisbelönt i iF Design Award 2018

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG PK3 är ett solklart alternativ för dig som vill ha en kraftfull och samtidigt en portabel högtalare att spela upp din musik till trådlöst över Bluetooth eller med AUX-kabel. Vattentät ner till 1 meter och du får trådlös användning med batteridrift upp till hela 12 timmar på en laddning. Med låg vikt och greppvänlig storlek transporterar du den enkelt och kan även ta handsfree-samtal när du är ansluten med din smartphone.

Liten högtalare med stort ljud

Framtagen i samarbete med Meridian Audio och deras teknik levererar LG en utmärkt och högupplöst ljudåtergivning. Utöver de framåtriktade högtalarelementen som ger dig ett klart ljud är sidorna på enheten även två passiva element som som ger förvånansvärt tryck i basen och ett djup du tidigare inte upplevt i en kompakt och portabel högtalare. APT-X stödet möjliggör en högre dataöverföringshastighet för ökad klarhet och utan fördröjning.

Beroende på vilken typ av underhållning du lyssnar på för stunden kan du enkelt slå av och på den fördjupande baskänslan med dedikerade knappen "Enhanced Bass". Du växlar omedelbart mellan det kraftfulla basljudet och lite mindre bas som kan lämpa sig för exempelvis ljudböcker eller samtal.

Praktisk Bluetooth-anslutning med stöd för röstassistenter

Du väljer själv om du vill ansluta till valfri ljudkälla genom 3,5 mm AUX-anslutningen på baksidan eller om du vill parkoppla exempelvis din smartphone trådlöst genom Bluetooth. Oavsett får du högkvalitativ ljudåtergivning men ytterligare funktioner som tillgång till din digitala röst assistent trådlöst. Kompatibel med både Android samt iOS kan du enkelt trycka på mikrofonknappen på högtalaren för att snabbt och lätt ta hjälp av Bixby eller Siri för att få svar på alla dina frågor.

Gott om användningsområden

Högtalaren är i perfekt format för att passa in i så många olika situationer alla dagar i veckan. Använd den till att spela upp musik i hög volym på stranden eller i hemmet, lyssna på ljudböcker med den placerad på nattduksbordet eller flytta den till köket för underhållning samt smidiga handsfree-samtal när du har händerna fulla med annat.

Få lång speltid och vattentäthet

Det integrerade och laddningsbara batteriet ger dig underhållning upp till 12 timmar på en laddning som du fyller till sin högsta kapacitet på 3,5 timmars laddtid. 

IPX-7-certifieringen säkerställer att du oberört kan använda din högtalare i alla väder och omgivningar då den är vattentät nog att sänkas ner i 1 meter djupt vatten utan att du behöver oroa dig för att den skall ta skada av fukt eller vattenstänk. Utmärkt egenskap vid stranden, poolen, köket eller badrummet.

Prisvinnande design

Vinnare av iF Design Awards utmärkelse för dess stilfulla och praktiska utformning som faktiskt levererar lika mycket som den lovar till dess lyssnare.

1003469 LG LG PK3 PK3.AEUSLLK LG PK3 är ett solklart alternativ för dig som vill ha en kraftfull och samtidigt en portabel högtalare att spela upp din musik till trådlöst över Bluetooth eller med AUX-kabel. Vattentät ner till 1 meter och du får trådlös användning med batteridrift upp till hela 12 timmar på en laddning. Med låg vikt och greppvänlig storlek transporterar du den enkelt och kan även ta handsfree-samtal när du är ansluten med din smartphone. Liten högtalare med stort ljud Framtagen i samarbete med Meridian Audio och deras teknik levererar LG en utmärkt och högupplöst ljudåtergivning. Utöver de framåtriktade högtalarelementen som ger dig ett klart ljud är sidorna på enheten även två passiva element som som ger förvånansvärt tryck i basen och ett djup du tidigare inte upplevt i en kompakt och portabel högtalare. APT-X stödet möjliggör en högre dataöverföringshastighet för ökad klarhet och utan fördröjning. Beroende på vilken typ av underhållning du lyssnar på för stunden kan du enkelt slå av och på den fördjupande baskänslan med dedikerade knappen "Enhanced Bass". Du växlar omedelbart mellan det kraftfulla basljudet och lite mindre bas som kan lämpa sig för exempelvis ljudböcker eller samtal. Praktisk Bluetooth-anslutning med stöd för röstassistenter Du väljer själv om du vill ansluta till valfri ljudkälla genom 3,5 mm AUX-anslutningen på baksidan eller om du vill parkoppla exempelvis din smartphone trådlöst genom Bluetooth. Oavsett får du högkvalitativ ljudåtergivning men ytterligare funktioner som tillgång till din digitala röst assistent trådlöst. Kompatibel med både Android samt iOS kan du enkelt trycka på mikrofonknappen på högtalaren för att snabbt och lätt ta hjälp av Bixby eller Siri för att få svar på alla dina frågor. Gott om användningsområden Högtalaren är i perfekt format för att passa in i så många olika situationer alla dagar i veckan. Använd den till att spela upp musik i hög volym på stranden eller i hemmet, lyssna på ljudböcker med den placerad på nattduksbordet eller flytta den till köket för underhållning samt smidiga handsfree-samtal när du har händerna fulla med annat. Få lång speltid och vattentäthet Det integrerade och laddningsbara batteriet ger dig underhållning upp till 12 timmar på en laddning som du fyller till sin högsta kapacitet på 3,5 timmars laddtid.  IPX-7-certifieringen säkerställer att du oberört kan använda din högtalare i alla väder och omgivningar då den är vattentät nog att sänkas ner i 1 meter djupt vatten utan att du behöver oroa dig för att den skall ta skada av fukt eller vattenstänk. Utmärkt egenskap vid stranden, poolen, köket eller badrummet. Prisvinnande design Vinnare av iF Design Awards utmärkelse för dess stilfulla och praktiska utformning som faktiskt levererar lika mycket som den lovar till dess lyssnare. Med batteri 4,5 5 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bluetooth-högtalare
  4. Med batteri