Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt Bluetooth-högtalare med slagkraftigt ljud

Marshall Emberton

  Art.nr: 1013823
 • Upp till 20 timmars speltid
 • Upplev ljud i 360° grader
 • Vattenbeständig enligt IPX7
 • Styr med praktisk kontrollknapp
 • Väger endast 0.7kg

Kombinera med

Marshall Emberton
Kompakt Bluetooth-högtalare med slagkraftigt ljud

1 590:-


 • Pris: 1 789:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Marshall Emberton
Kompakt Bluetooth-högtalare med slagkraftigt ljud

1 590:-


 • Pris: 1 839:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

En kompakt portabel högtalare med ett kraftfullt ljud i snygg design. Marshall Emberton är en bärbar Bluetooth-högtalare som levererar ett starkt och dynamiskt ljud. Den portabla högtalaren kommer i en ikonisk design från Marshall med en gedigen metallgrill och en vattentålig IPX7-klassning. Högtalaren Marshall Emberton använder True Stereophonic, ett unikt flerriktat sound från Marshall som låter dig uppleva ljud i 360° grader var du än är. Njut av ett överlägset sound från Marshall med över 20 timmar speltid.

Känt ljud från Marshall

Fylligt, klart och högt ljud. Emberton använder True Stereophonic, ett unikt flerriktat sound från Marshall som låter dig uppleva ljud i 360° grader var du än är. Genom att separera det rumsliga innehållet i stereoinspelningar kan Emberton producera ett ljud mycket större än sin storlek samt överträffa de flesta högtalarna i sin klass. Dess specialstämda ljudkomponenter intensifierar det flerriktade soundet med ett kraftfullt och klart ljud genom hela frekvensspektret.  

Rejält med batteri

Emberton ger dig mer än 20 timmar bärbar speltid på en laddning. Dess kompakta storlek och robusta design gör den perfekt att ta med sig överallt. Har du glömt att ladda din högtalare? Emberton kan laddas snabbt – 20 minuters laddning ger 5 timmars speltid.

Vattenbeständig design

Emberton är tuff och motståndskraftig. Dess utsida i silikon samt gedigna metallgrill ger en slitstark och användarvänlig design. Den vattenbeständiga IPX7-graderingen gör att du kan sänka ner Emberton på en meters djup i upp till 30 minuter.

Bärbar Bluetooth-högtalare

Emberton väger endast 0,7 kg och får plats i din hand, vilket gör den till den ultimata högtalaren att ta med sig överallt. Den vattenbeständiga IPX7-graderingen i kombination med den slitstarka utsidan i silikon gör Emberton till den ultimata portabla högtalaren, designad för ihärdigt användande.

Lyssna trådlöst med Bluetooth

Emberton är utrustad med Bluetooth 5.0-teknik för enkel anslutning, exceptionell ljudkvalitet och trådlös uppspelning. Spela musik från valfri Bluetooth-enhet på upp till 10 meters avstånd.

Styr din musik enkelt

Emberton är lätt att använda. Styr din musik med med den flerdirektionella kontrollknappen. Spela, pausa, hoppa över låtar och justera volymen på din högtalare samt slå på och av den.

Du känner igen en Marshall

Emberton kombinerar modern teknik med den ikoniska Marshall-designen och levererar ett tungt sound samtidigt som den klassiska looken bevaras. Signaturdetaljer som den gedigna metallgrillen och den ikoniska Marshall-loggan pryder högtalarens framsida i legendarisk rock’n’roll-anda.

1013823 Marshall Marshall Emberton 1001908 En kompakt portabel högtalare med ett kraftfullt ljud i snygg design. Marshall Emberton är en bärbar Bluetooth-högtalare som levererar ett starkt och dynamiskt ljud. Den portabla högtalaren kommer i en ikonisk design från Marshall med en gedigen metallgrill och en vattentålig IPX7-klassning. Högtalaren Marshall Emberton använder True Stereophonic, ett unikt flerriktat sound från Marshall som låter dig uppleva ljud i 360° grader var du än är. Njut av ett överlägset sound från Marshall med över 20 timmar speltid.Känt ljud från MarshallFylligt, klart och högt ljud. Emberton använder True Stereophonic, ett unikt flerriktat sound från Marshall som låter dig uppleva ljud i 360° grader var du än är. Genom att separera det rumsliga innehållet i stereoinspelningar kan Emberton producera ett ljud mycket större än sin storlek samt överträffa de flesta högtalarna i sin klass. Dess specialstämda ljudkomponenter intensifierar det flerriktade soundet med ett kraftfullt och klart ljud genom hela frekvensspektret.  Rejält med batteriEmberton ger dig mer än 20 timmar bärbar speltid på en laddning. Dess kompakta storlek och robusta design gör den perfekt att ta med sig överallt. Har du glömt att ladda din högtalare? Emberton kan laddas snabbt – 20 minuters laddning ger 5 timmars speltid. Vattenbeständig designEmberton är tuff och motståndskraftig. Dess utsida i silikon samt gedigna metallgrill ger en slitstark och användarvänlig design. Den vattenbeständiga IPX7-graderingen gör att du kan sänka ner Emberton på en meters djup i upp till 30 minuter.Bärbar Bluetooth-högtalareEmberton väger endast 0,7 kg och får plats i din hand, vilket gör den till den ultimata högtalaren att ta med sig överallt. Den vattenbeständiga IPX7-graderingen i kombination med den slitstarka utsidan i silikon gör Emberton till den ultimata portabla högtalaren, designad för ihärdigt användande.Lyssna trådlöst med BluetoothEmberton är utrustad med Bluetooth 5.0-teknik för enkel anslutning, exceptionell ljudkvalitet och trådlös uppspelning. Spela musik från valfri Bluetooth-enhet på upp till 10 meters avstånd.Styr din musik enkeltEmberton är lätt att använda. Styr din musik med med den flerdirektionella kontrollknappen. Spela, pausa, hoppa över låtar och justera volymen på din högtalare samt slå på och av den.Du känner igen en MarshallEmberton kombinerar modern teknik med den ikoniska Marshall-designen och levererar ett tungt sound samtidigt som den klassiska looken bevaras. Signaturdetaljer som den gedigna metallgrillen och den ikoniska Marshall-loggan pryder högtalarens framsida i legendarisk rock’n’roll-anda. Med batteri 5 1 1590 SEK 1590 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri