Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentät Bluetooth-högtalare med färgglada LED-lampor

Philips S5305 - Black

  Art.nr: 1012564
 • Upp till 12 timmars uppspelningstid
 • Vattentät enligt IPX7
 • Ljusshow som blinkar till musiken
 • Trådlös räckvidd på 20 meter
 • Anti-clipping-funktion

Kombinera med

Philips S5305 - Black
Vattentät Bluetooth-högtalare med färgglada LED-lampor

699:-


 • Pris: 898:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Philips S5305 - Black
Vattentät Bluetooth-högtalare med färgglada LED-lampor

699:-


 • Pris: 1 098:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Håll igång festen på hög volym, både i hemmet eller nere på stranden. Philips S5305 är en vattentät bluetooth-högtalare med dubbla passiva högtalarelement och anti-clipping-funktion som levererar ett kraftfullt och högt ljud till festen. Med ett rejält ljud, färgglada LED-lampor med taktkänslan och en batteritid på upp till 12 timmar vet du att kvällen är ung. Låter det som en bra fest? Glöm inte att sätta upp en trevlig lapp till grannarna. 

Philips S5305 är en bluetooth-högtalare

Spela på hög volym utan distorsion

Tycker du att din musik låter mycket bättre med hög volym? Även om dina grannar inte tycker det? Med en Anti-clipping-funktion kan du spela dina bästa låtar på hög volym samtidigt som musiken behåller den höga ljudkvaliteten, även om batteriet börjar sjunga på sista refrängen. Dina högtalare skyddas mot distorsionsskada genom att ta emot inkommande signaler från 300 mV till 1 000 mV. 

Höj volymen med parkoppling

Vill du slå grannens fest från förra helgen? Para ihop din Philips S5305 med en identisk högtalare och njut av ett grymt stereoljud.

Philips S5305 är en bluetooth-högtalare

LED-lampor med taktkänsla

När festen börjar komma igång, gör den bärbara bluetooth-högtalare Philips S5305 likadant. Med färgglada LED-lampor i varje ände av högtalaren så vet du att kvällen bara har börjat. 

Ta med festen till poolen

Låt inte lite, eller mycket, vatten stoppa dig. Bluetooth-högtalaren Philips S5305 är IPX7-klassad vilket innebär att den tål rejält med vatten. Du kan sänka den bärbara högtalaren ned till ett djup på 1m i poolen, i upp till 30 minuter, utan att festen blir förstörd. Ta med dig musiken ut i regnet eller ner till stranden utan att behöva känna oro. 

Musik hela dagen och natten lång

Det kraftfulla, uppladdningsbara litiumjonbatteriet på 2 600 mAh ger dig en rejäl batteritid på upp till 12 timmars speltid. Om din telefons batteri börjar ta slut mitt i musiken kan du enkelt ansluta den till högtalarens USB-port för att förlänga festen. När högtalarens batteri behöver fyllas på med ny energi tar det ca 6 timmar att ladda det helt. 

I förpackningen: 

 • Philips S5305
 • 3,5 mm ljudkabel
 • USB-laddningskabel
 • Snabbinstallationsguide
 • Garantisedel
 • Garantisedel för hela världen
1012564 Philips Philips S5305 - Black TAS5305/00 Håll igång festen på hög volym, både i hemmet eller nere på stranden. Philips S5305 är en vattentät bluetooth-högtalare med dubbla passiva högtalarelement och anti-clipping-funktion som levererar ett kraftfullt och högt ljud till festen. Med ett rejält ljud, färgglada LED-lampor med taktkänslan och en batteritid på upp till 12 timmar vet du att kvällen är ung. Låter det som en bra fest? Glöm inte att sätta upp en trevlig lapp till grannarna.  Spela på hög volym utan distorsion Tycker du att din musik låter mycket bättre med hög volym? Även om dina grannar inte tycker det? Med en Anti-clipping-funktion kan du spela dina bästa låtar på hög volym samtidigt som musiken behåller den höga ljudkvaliteten, även om batteriet börjar sjunga på sista refrängen. Dina högtalare skyddas mot distorsionsskada genom att ta emot inkommande signaler från 300 mV till 1 000 mV.  Höj volymen med parkoppling Vill du slå grannens fest från förra helgen? Para ihop din Philips S5305 med en identisk högtalare och njut av ett grymt stereoljud. LED-lampor med taktkänsla När festen börjar komma igång, gör den bärbara bluetooth-högtalare Philips S5305 likadant. Med färgglada LED-lampor i varje ände av högtalaren så vet du att kvällen bara har börjat.  Ta med festen till poolen Låt inte lite, eller mycket, vatten stoppa dig. Bluetooth-högtalaren Philips S5305 är IPX7-klassad vilket innebär att den tål rejält med vatten. Du kan sänka den bärbara högtalaren ned till ett djup på 1m i poolen, i upp till 30 minuter, utan att festen blir förstörd. Ta med dig musiken ut i regnet eller ner till stranden utan att behöva känna oro.  Musik hela dagen och natten lång Det kraftfulla, uppladdningsbara litiumjonbatteriet på 2 600 mAh ger dig en rejäl batteritid på upp till 12 timmars speltid. Om din telefons batteri börjar ta slut mitt i musiken kan du enkelt ansluta den till högtalarens USB-port för att förlänga festen. När högtalarens batteri behöver fyllas på med ny energi tar det ca 6 timmar att ladda det helt.  I förpackningen:  Philips S53053,5 mm ljudkabelUSB-laddningskabelSnabbinstallationsguideGarantisedelGarantisedel för hela världen Med batteri 4,5 2 699 SEK 699 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri