Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentät Bluetooth-högtalare som tar festen till nästa nivå

Sony SRS-XB32 - Black

  Art.nr: 1007493
 • Helt vattentät med IP67-certifiering
 • Upp till 24 timmars batteritid
 • Dubbla högtalarenheter på 48 mm
 • Blinkar i takt med musiken
 • Laddningsuttag för mobiltelefonen
 • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony SRS-XB32 är en kraftfull och portabel Bluetooth-högtalare med dammsäker och vattentät design som du kan ta med dig i alla väder och miljöer. Anslut högtalaren till din enhet via Bluetooth och njut av din favoritmusik i upp till 24 timmar på en laddning. SRS-XB32 har dubbla högtalarenheter och med EXTRA BASS™, LIVELJUD och ljuseffekter får du en härlig trådlös partystämning på sommarens fester.

Dubbla högtalarenheter

SRS-XB32 har dubbla högtalarenheter på 48 mm som ger ett kraftfullt ljud med en fyllig bas. Högtalarna är utrustade med tåliga och lätta högtalarkoner av MRC (Mica Reinforced Cellular) som bidrar till den höga ljudkvaliteten.

Ge festen ett extra tryck med EXTRA BASS™ och LIVELJUD

Njut av din favoritmusik och skaka liv i dansmusiken med EXTRA BASS™. Med dubbel passiv radiator och två högtalare med brett frekvensomfång får du en trådlös högtalare som framhäver låga toner och avger ett härligt ljud. Med LIVELJUD-knappen kan du väcka liv i festen och få en tredimensionell ljudupplevelse med festivalkänsla.

Liva upp festen med ljuseffekter

Högtalaren har flerfärgade lampor som blinkar i takt med musiken samt ett blinkande stroboskop. Färgen på linjelampan byter du enkelt ut mot den färg som passar ditt humör.

Trådlös underhållning med Bluetooth

Bluetooth-högtalaren ansluter trådlöst till din enhet med Bluetooth och du kan lätt parkoppla enheten med NFC - om din smartphone har stöd för NFC så vidrör du bara enheten med din telefon och underhållningen är redo att starta. Högtalaren har en trådlös räckvidd på upp till tio meter och är även utrustad med mikrofon och handsfree-funktion vilket gör att du kan ta emot och hantera samtal direkt ur högtalaren.

Batteritid för ett helt dygn

Ta del av helt trådlös underhållning utan att behöva bekymra dig över batteriet. Med en batteritid på upp till 24 timmar* använder du säkerligen XB-32 i flera dagar utan att behöva ansluta den medföljande USB-kabeln för laddning.
* När EXTRA BASS™-läget är aktiverat har högtalaren en batteritid på upp till 14 timmar.

Dammsäker och vattentät

SRS-XB32 är IP67-klassad vilket gör den helt dammsäker och vattentät vilket gör att du kan använda den nära vatten, på stranden eller vid poolen. SRS-XB32 har genomgått omfattande stöttester för att säkerställa att högtalaren klarar av oundvikliga smällar, stötar, tapp och skrapskador.

Vågrätt eller lodrätt

SRS-XB32 står lika stabilt vågrätt som lodrätt vilket gör att den passar perfekt för mindre utrymmen.

Sammankoppla upp till 100 högtalare

Med Wireless Party Chain kan du sammankoppla upp till 100 trådlösa högtalare och förhöja stämningen och ljudnivån. Musiken och ljuset synkroniseras via Bluetooth.

Laddningsuttag för din smartphone

SRS-XB32 är utrustad med en USB-port som du kan använda för att ladda din smartphone, surfplatta eller MP3-spelare när batterinivån börjar bli låg men du vill fortsätta spela upp musik.

Titta även på

(129 st)
 • Anslut trådlöst med Bluetooth
 • Ladda mobilen via högtalaren
 • Spela musik i upp till 20 timmar

1 690:-

Titta även på

(129 st)
 • Anslut trådlöst med Bluetooth
 • Ladda mobilen via högtalaren
 • Spela musik i upp till 20 timmar

1 690:-

1007493 Sony Sony SRS-XB32 - Black SRSXB32B.CE7 Sony SRS-XB32 är en kraftfull och portabel Bluetooth-högtalare med dammsäker och vattentät design som du kan ta med dig i alla väder och miljöer. Anslut högtalaren till din enhet via Bluetooth och njut av din favoritmusik i upp till 24 timmar på en laddning. SRS-XB32 har dubbla högtalarenheter och med EXTRA BASS™, LIVELJUD och ljuseffekter får du en härlig trådlös partystämning på sommarens fester. Dubbla högtalarenheter SRS-XB32 har dubbla högtalarenheter på 48 mm som ger ett kraftfullt ljud med en fyllig bas. Högtalarna är utrustade med tåliga och lätta högtalarkoner av MRC (Mica Reinforced Cellular) som bidrar till den höga ljudkvaliteten. Ge festen ett extra tryck med EXTRA BASS™ och LIVELJUD Njut av din favoritmusik och skaka liv i dansmusiken med EXTRA BASS™. Med dubbel passiv radiator och två högtalare med brett frekvensomfång får du en trådlös högtalare som framhäver låga toner och avger ett härligt ljud. Med LIVELJUD-knappen kan du väcka liv i festen och få en tredimensionell ljudupplevelse med festivalkänsla. Liva upp festen med ljuseffekter Högtalaren har flerfärgade lampor som blinkar i takt med musiken samt ett blinkande stroboskop. Färgen på linjelampan byter du enkelt ut mot den färg som passar ditt humör. Trådlös underhållning med Bluetooth Bluetooth-högtalaren ansluter trådlöst till din enhet med Bluetooth och du kan lätt parkoppla enheten med NFC - om din smartphone har stöd för NFC så vidrör du bara enheten med din telefon och underhållningen är redo att starta. Högtalaren har en trådlös räckvidd på upp till tio meter och är även utrustad med mikrofon och handsfree-funktion vilket gör att du kan ta emot och hantera samtal direkt ur högtalaren. Batteritid för ett helt dygn Ta del av helt trådlös underhållning utan att behöva bekymra dig över batteriet. Med en batteritid på upp till 24 timmar* använder du säkerligen XB-32 i flera dagar utan att behöva ansluta den medföljande USB-kabeln för laddning.* När EXTRA BASS™-läget är aktiverat har högtalaren en batteritid på upp till 14 timmar. Dammsäker och vattentät SRS-XB32 är IP67-klassad vilket gör den helt dammsäker och vattentät vilket gör att du kan använda den nära vatten, på stranden eller vid poolen. SRS-XB32 har genomgått omfattande stöttester för att säkerställa att högtalaren klarar av oundvikliga smällar, stötar, tapp och skrapskador. Vågrätt eller lodrätt SRS-XB32 står lika stabilt vågrätt som lodrätt vilket gör att den passar perfekt för mindre utrymmen. Sammankoppla upp till 100 högtalare Med Wireless Party Chain kan du sammankoppla upp till 100 trådlösa högtalare och förhöja stämningen och ljudnivån. Musiken och ljuset synkroniseras via Bluetooth. Laddningsuttag för din smartphone SRS-XB32 är utrustad med en USB-port som du kan använda för att ladda din smartphone, surfplatta eller MP3-spelare när batterinivån börjar bli låg men du vill fortsätta spela upp musik. Med batteri 4,7 3 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri