Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentät bluetooth-högtalare med fyllig bas

Ultimate Ears Wonderboom 2 - Just Peach

  Art.nr: 1009470
 • 13 timmars speltid
 • 360 graders ljud
 • Flyter i vatten
 • IP67-certifiering
 • Sammankoppla fler högtalare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ultimate Ears Wonderboom 2 är en mångsidig bluetooth-högtalare i roliga färgkombinationer med lång batteritid och fyllig bas. Trots sin kompakta storlek ger den trådlösa högtalaren ett klart och balanserat 360 graders ljud med djup bas vilket gör att du kan njuta till fullo av dina favoritlåtar. Den vatten- och dammtät konstruktionen gör den till ett perfekt sällskap både på stranden och på cykelturen, oavsett väder. 

Ultimate Ears Wonderboom 2 visar sin vattentäta funktion under vatten
Ultimate Ears Wonderboom 2 är

"Förvånansvärt bra ljud. Prisvärd!"

"För att vara en så pass liten och charmig högtalare har den förvånansvärt lång batteritid och bra volym- och basresurser. Den är mycket enkel att använda, praktisk att ha med sig och är fullständigt damm- och vattentålig."

Portabel med bra ljudupplevelse

Oavsett om du vill få en riktigt bra upplevelse med fyllig bas på festen eller använda Wonderboom 2 som en högtalare till din dator är den en utmärkt val för ditt ljud. Trots sin lilla storlek ger bluetooth-högtalaren ett klart och balanserat 360 graders ljud med djup bas. Den är kompakt, portabel och trådlös vilket gör den redo att följa med dig på alla dina äventyr - både i hemmet men även utomhus. Med sin långa batteritid på upp till 13 timmar kan du utan problem lyssna på musik under hela dagen. 

Tåligt och flytbart sällskap

Med en IP67-certifiering är Wonderboom 2 från Ultimate Ears vatten- och dammtät. Bluetooth-högtalaren flyter i vatten men tål även att ligga 1 meter under vattenytan i upp till 30 minuter. Med den flytbara egenskapen blir Wonderboom 2 ett perfekt och bekymmerslöst sällskap på stranden eller vid poolen.

Skejtare hoppar över en Wonderboom 2 från Ultimate Ears med en skateboard

Parkoppla för mer musik

Med Wonderboom 2 kan du styra din musik direkt från högtalaren utan att behöva ta fram din mobiltelefon varje gång du vill byta låt. Med en endaste knapp kan du byta låt och justera volymen direkt på högtalaren. Enklare än så blir det inte.

Två

Vill du få ännu högre musik och bättre fart på festen eller njuta av ett trådlöst stereoljud kan du snabbt parkoppla  två Wonderbom 2. Du kan även koppla samman Wonderboom 2 med den äldre generationen av Wonderboom för högre musik (endast mono-ljud). 

Titta även på

(0 st)
 • Upp till 10 timmars batteritid
 • Vattentålig enligt IPX7
 • Kan stå lodrätt och vågrätt

790:-

Titta även på

(0 st)
 • Upp till 10 timmars batteritid
 • Vattentålig enligt IPX7
 • Kan stå lodrätt och vågrätt

790:-

1009470 Ultimate Ears Ultimate Ears Wonderboom 2 - Just Peach 984-001565 Ultimate Ears Wonderboom 2 är en mångsidig bluetooth-högtalare i roliga färgkombinationer med lång batteritid och fyllig bas. Trots sin kompakta storlek ger den trådlösa högtalaren ett klart och balanserat 360 graders ljud med djup bas vilket gör att du kan njuta till fullo av dina favoritlåtar. Den vatten- och dammtät konstruktionen gör den till ett perfekt sällskap både på stranden och på cykelturen, oavsett väder.  "Förvånansvärt bra ljud. Prisvärd!" "För att vara en så pass liten och charmig högtalare har den förvånansvärt lång batteritid och bra volym- och basresurser. Den är mycket enkel att använda, praktisk att ha med sig och är fullständigt damm- och vattentålig." Portabel med bra ljudupplevelse Oavsett om du vill få en riktigt bra upplevelse med fyllig bas på festen eller använda Wonderboom 2 som en högtalare till din dator är den en utmärkt val för ditt ljud. Trots sin lilla storlek ger bluetooth-högtalaren ett klart och balanserat 360 graders ljud med djup bas. Den är kompakt, portabel och trådlös vilket gör den redo att följa med dig på alla dina äventyr - både i hemmet men även utomhus. Med sin långa batteritid på upp till 13 timmar kan du utan problem lyssna på musik under hela dagen.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Tåligt och flytbart sällskap Med en IP67-certifiering är Wonderboom 2 från Ultimate Ears vatten- och dammtät. Bluetooth-högtalaren flyter i vatten men tål även att ligga 1 meter under vattenytan i upp till 30 minuter. Med den flytbara egenskapen blir Wonderboom 2 ett perfekt och bekymmerslöst sällskap på stranden eller vid poolen. Parkoppla för mer musik Med Wonderboom 2 kan du styra din musik direkt från högtalaren utan att behöva ta fram din mobiltelefon varje gång du vill byta låt. Med en endaste knapp kan du byta låt och justera volymen direkt på högtalaren. Enklare än så blir det inte. Vill du få ännu högre musik och bättre fart på festen eller njuta av ett trådlöst stereoljud kan du snabbt parkoppla  två Wonderbom 2. Du kan även koppla samman Wonderboom 2 med den äldre generationen av Wonderboom för högre musik (endast mono-ljud).  Med batteri 749 SEK 749 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri