Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Portabel och kraftfull Bluetooth-högtalare i radikal design

Urbanears Rålis - Mist Grey

  Art.nr: 1007788
 • 20 timmars speltid
 • Powerbank-funktion
 • Vattentålig med IPX2-certifiering
 • Laddas fullt på två timmar
 • BT & 3,5 mm-anslutning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Urbanears portabla Bluetooth-högtalare Rålis ger dig mer kraft än du kan föreställa dig i ett kompakt format oavsett i hemmet eller på utflykt. Du får utmärkt spridning på ljudet i flera riktningar och över 20 timmar speltid inkapslat i minimalistisk och vattentålig design. Det svenska varumärket Urbanears har sedan 2009 revolutionerat hörlursindustrin till att bli modeaccessoarer i över 40 länder redan och här får man samma känsla men med en utsökt och radikal högtalare.

Högtalare med mycket effekt

Vill du få mycket ljud ur en och samma högtalare men trots allt få utmärkt spridning på ljudet så är detta en modell för dig. Högtalarelement finns placerade för spelning både framåt och bakåt så du får utmärkt spridning i trivsam stereoåtergivning. Två separata förstärkare varav en på 10 W för subwoofern och en på 5 W för de två diskanterna ger dig ett stort ljud som fyller rummet.

Lång speltid och powerbank-funktion

Högtalaren går lika bra att använda på en och samma plats med strömkabeln monterad men du kan även använda den trådlöst och få utmärkt speltid utan laddning. Högtalaren kan spela över 20 timmar enbart på batteridrift och powerbank-funktionen låter dig ansluta en kabel för att samtidigt ladda exempelvis din mobiltelefon.

Sen krävs det enbart två timmar laddtid för att högtalaren skall uppnå full kapacitet och bli redo för nästa runda med ljuduppspelning.

Styr uppspelningen direkt på högtalaren

På ovansidan av Bluetooth-högtalaren finns knappar som gör det möjligt för dig att kontrollera uppspelningen. Växla ljudspår framåt eller bakåt, starta eller pausa uppspelningen eller justera volymen på ett enkelt sätt.

Urbanears Rålis är lätt att bära med sig

Lätt att ta med sig

Den vävda och förstärkta bärremmen ger dig möjlighet att på praktiskt sätt ta med dig eller bara flytta runt din högtalare när du vill. Den låga vikten på 2,83 kg gör det bekymmerslöst att ta med sig underhållningen överallt.

Vattentålig och robust konstruktion

Denna Urbanears-högtalaren med dess IPX2-certifiering kan du känna dig extra trygg i att ha med dig din högtalare praktiskt taget överallt. Då den är ganska vattentålig kan du ge dig ut i alla väder och oberört lyssna på musik under tiden eller när du kommer fram och du slipper oroa dig för eventuella vattenstänk.

Anslut trådlöst eller med kabel

Du ansluter enkelt ljudkällan till Rålis oavsett om det är med kabel eller om du gör det trådlöst med kompatibla enheter som exempelvis en smartphone eller laptop. Bluetooth 5.0 ger dig stadig sammankoppling med en räckvidd på upp till 10 meter från ljudkällan till högtalaren. Med Multi-host-funktionaliteten kan du även sammankoppla två separata källor som två smartphones där båda kan styra över samt välja musiken som spelas upp. 

Du kan även ansluta en ljudkälla med en 3,5 mm AUX-kabel om din Bluetooth-anslutning skulle vara begränsad eller om du helt enkelt inte har det behovet.

Titta även på

(3 st)
 • 20+ timmar batteritid
 • USB-powerbank för laddning av mobil
 • Vattentålig med IPX4-certifiering

2 190:-

Titta även på

(3 st)
 • 20+ timmar batteritid
 • USB-powerbank för laddning av mobil
 • Vattentålig med IPX4-certifiering

2 190:-

1007788 Urbanears Urbanears Rålis - Mist Grey 1002738 Urbanears portabla Bluetooth-högtalare Rålis ger dig mer kraft än du kan föreställa dig i ett kompakt format oavsett i hemmet eller på utflykt. Du får utmärkt spridning på ljudet i flera riktningar och över 20 timmar speltid inkapslat i minimalistisk och vattentålig design. Det svenska varumärket Urbanears har sedan 2009 revolutionerat hörlursindustrin till att bli modeaccessoarer i över 40 länder redan och här får man samma känsla men med en utsökt och radikal högtalare. Högtalare med mycket effekt Vill du få mycket ljud ur en och samma högtalare men trots allt få utmärkt spridning på ljudet så är detta en modell för dig. Högtalarelement finns placerade för spelning både framåt och bakåt så du får utmärkt spridning i trivsam stereoåtergivning. Två separata förstärkare varav en på 10 W för subwoofern och en på 5 W för de två diskanterna ger dig ett stort ljud som fyller rummet. Lång speltid och powerbank-funktion Högtalaren går lika bra att använda på en och samma plats med strömkabeln monterad men du kan även använda den trådlöst och få utmärkt speltid utan laddning. Högtalaren kan spela över 20 timmar enbart på batteridrift och powerbank-funktionen låter dig ansluta en kabel för att samtidigt ladda exempelvis din mobiltelefon. Sen krävs det enbart två timmar laddtid för att högtalaren skall uppnå full kapacitet och bli redo för nästa runda med ljuduppspelning. Styr uppspelningen direkt på högtalaren På ovansidan av Bluetooth-högtalaren finns knappar som gör det möjligt för dig att kontrollera uppspelningen. Växla ljudspår framåt eller bakåt, starta eller pausa uppspelningen eller justera volymen på ett enkelt sätt. Lätt att ta med sig Den vävda och förstärkta bärremmen ger dig möjlighet att på praktiskt sätt ta med dig eller bara flytta runt din högtalare när du vill. Den låga vikten på 2,83 kg gör det bekymmerslöst att ta med sig underhållningen överallt. Vattentålig och robust konstruktion Denna Urbanears-högtalaren med dess IPX2-certifiering kan du känna dig extra trygg i att ha med dig din högtalare praktiskt taget överallt. Då den är ganska vattentålig kan du ge dig ut i alla väder och oberört lyssna på musik under tiden eller när du kommer fram och du slipper oroa dig för eventuella vattenstänk. Anslut trådlöst eller med kabel Du ansluter enkelt ljudkällan till Rålis oavsett om det är med kabel eller om du gör det trådlöst med kompatibla enheter som exempelvis en smartphone eller laptop. Bluetooth 5.0 ger dig stadig sammankoppling med en räckvidd på upp till 10 meter från ljudkällan till högtalaren. Med Multi-host-funktionaliteten kan du även sammankoppla två separata källor som två smartphones där båda kan styra över samt välja musiken som spelas upp.  Du kan även ansluta en ljudkälla med en 3,5 mm AUX-kabel om din Bluetooth-anslutning skulle vara begränsad eller om du helt enkelt inte har det behovet. Med batteri 4 1 1490 SEK 1490 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri