Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Bluetooth-högtalare med inbyggd Chromecast

Sony SRS-RA3000B - Black

  Art.nr: 1017445
  • Fukttålig
  • Röststyrning
  • Spotify Connect kompatibel
  • Strömma musik via Wi-Fi eller Bluetooth
  • Inbyggd Chromecast

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Låt musiken fylla ditt hem. Sony SRS-RA3000 är en kompakt och kraftfull Bluetooth-högtalare, anslut via Bluetooth eller direkt via den inbyggda Chromecast-funktionen. Med sin eleganta design och kompakta form passar den vart som helst i ditt hem, till och med i ditt badrum då högtalaren är fukttålig. Starta din RA3000 och den kalibrerar ljudet automatiskt du kan dessutom styra den  med hjälp av din röst.

Sony SRS-RA3000 bluetooth-högtalare

Vad menas med ett ljud som fyller hela rummet? 

Ett ljud som fyller hela rummet passar perfekt när som helst, oavsett om du läser, lagar mat, arbetar eller pratar med en kompis. Precis som bakgrundsmusiken på ditt favoritkafé är den lugn och stör inte. Ljudet sprids ut både horisontellt och vertikalt för att skapa exakt rätt stämning i alla rum.

Musik i flera rum

RA3000 är lätt att lägga till i en högtalargrupp i appen Google Home5. Via appen eller din Assistent-högtalare kan du sedan spela olika låtar i olika rum eller samma musik i hela hemmet.

Vart vill du lyssna på musik?

Med sin kompakta storlek och sitt lilla utrymmesbehov får RA3000 plats i stort sett överallt. Eftersom den är fukttålig kan du till och med använda den i köket eller badrummet. Var du än placerar den ser automatisk ljudkalibrering och autovolym till att du får optimalt ljud.

Sony srs-ra3000

Chromecast built-in 

Tryck på castknappen och strömma musik, webbradio direkt från din smartphone eller surfplatta. 

Justera volymen automatiskt

Vissa låtar spelas för högt och andra för lågt, vilket kan medföra att du måste ändra volymen hela tiden. RA3000 löser det här problemet genom att analysera varje låt och automatiskt spela dem med en jämn volym – så du behöver inte lyfta ett finger.

Röststyrning 

Finns det en enhet med inbyggd Google Assistant eller Alexa i ditt hem? Då kan du använda den för att styra RA3000 med din röst. Lägg till RA3000 i högtalargruppen med hjälp av appen Google Home eller Amazon Alexa så behöver du bara yttra orden – oavsett om du vill börja spela musik, ändra volymen eller hitta andra funktioner.