Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Trådlös högtalare med ljud för hela rummet

Sony SRS-RA5000 - Black

  Art.nr: 1017450
  • Musikströmning via Wi-Fi eller Bluetooth
  • Automatisk ljudkalibrering
  • Kompatibel med Spotify Connect™
  • Chromecast built-in
  • Immersive Audio Enhancement

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Upplev ljud på ett helt nytt sätt i hemmet. Sony SRS-RA5000 är en förstklassig, trådlös högtalare med ett ljud som fyller hela rummet. Den automatiska ljudkalibreringen och stödet för Hi-Res Audio säkerställer att du får ett optimalt ljud. I den trådlösa multiroom-högtalaren hittar du hela sju högtalare, tre uppåtriktade högtalare och tre sidohögtalare samt en bashögtalare. Sony SRS-RA5000 är kompatibel med Spotify Connect och röststyrning via Google Assistant och Alexa. Du streamar enkelt din musik via Wi-Fi eller Bluetooth. 

Sony SRS-RA5000 fyller hela rummet med ljud

Vad menas med ett ljud som fyller hela rummet?

Ett ljud som fyller hela rummet passar perfekt när som helst, oavsett om du läser, lagar mat, arbetar eller pratar med en kompis. Precis som bakgrundsmusiken på ditt favoritkafé är den lugn och stör inte. Ljudet sprids ut både horisontellt och vertikalt för att skapa exakt rätt stämning i alla rum. 

360 Reality Audio2 eller Immersive Audio Enhancement

Eftersom 360 Reality Audio spårar tillgängliga tredimensionella ljudplatsdata kan ett ultimat ljud som fyller hela rummet levereras. Men om det inte finns tillgängligt, inga problem: Immersive Audio Enhancement, en unik algoritm från Sony, levererar effektivt dina favoritlåtar med ett stereoljud som fyller hela rummet.

Sony SRS-RA5000 högtalare

Hör skillnaden med sju element

Tre uppåtlutande högtalare sprider musiken vertikalt medan tre sidohögtalare sprider ljuder horisontellt. De kompletteras av en bashögtalare som översköljer rummet med fylligt och djupt basljud.

Musik i flera rum

Det är lätt att lägga till RA5000 i en högtalargrupp i appen Google Home. Via appen eller din Assistant-högtalare kan du sedan spela olika låtar i olika rum eller samma musik i hela huset.

Röststyrning

Har du en enhet med Google Assistant built-in eller Alexa built-in? I så fall kan du använda den för att styra RA5000 med rösten. Lägg till RA5000 i högtalargruppen med hjälp av appen Google Home eller Amazon Alexa så behöver du bara yttra orden – oavsett om du vill börja spela musik, ändra volymen eller hitta andra funktioner.

Anpassa inställningarna

Hämta appen Sony | Music Center till din smartphone och få trådlös kontroll över musiken. Förutom att välja spellista eller köa nästa låt kan du även justera inställningar som equalizer.

Justera volymen automatiskt

Vissa låtar spelas för högt och andra för lågt, vilket kan medföra att du måste ändra volymen hela tiden. RA5000 löser det här problemet genom att analysera varje låt och automatiskt spela dem med en jämn volym – så du behöver inte lyfta ett finger.

Anslut trådlöst till din TV

Vill du få bättre ljud från din tv? Kompatibla BRAVIA®-tv-apparater skickar ljudet trådlöst via Bluetooth®-anslutning till RA5000 så att du får en bättre tittarupplevelse. Låg latens innebär att det du hör synkroniseras exakt med det du ser på skärmen.

Kalibrera ljudet

Var du än installerar din RA5000 kan du kalibrera den för optimalt ljud med hjälp av en intern mikrofon och unik Sony-algoritm. Du behöver bara hålla in knappen Immersive Audio Enhancement på höljet så startar RA5000 kalibreringen.

High-Resolution Audio

Få subtila nyanser i studiokvalitet hos ljud med bättre än cd-kvalitet med High-Resolution Audio. Passion för musiken märks i varje komponent från signal till högtalare, så det känns som om artisten uppträder precis framför ögonen på dig.