Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Tuff högtalare med Bluetooth

Marshall Acton BT - Black

  Art.nr: 237496
  • Ikonisk Marshall-design
  • Strömma musik trådlöst via Bluetooth
  • Kompakt storlek
  • Bas, diskant och volymkontroll
  • Fungerar med alla telefoner och surfplattor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med en välbalanserad bas och ett klart mellanregister levererar Marshall Acton en ljudupplevelse som är både tydlig och samtidigt kraftfull nog för att hålla festen vid liv. Den djupa basen är överförväntan sett till den kompakta storleken. Det är noggrant utvalda komponenter som ser till att denna lilla högtalare kan spela musik utöver sin storlek. 

Acton har också 3 stycken analoga vred för att justera ljud till just din musik och just den musikgenre du lyssnar på. När det kommer till design är den precis lika genomtänk, du får den tåliga, tydliga och tuffa vintage designen - självklart med den ikoniska Marshall loggan. 

Ikonisk Marshall-design, från topp till botten

Marshall Acton, en stil ikon bland alla Bluetooth-högtalare på marknaden. Den ikoniska Marshall-designen gör sig perfekt i alla olika hem, klassiska som moderna. Den är inte bara en fröjd att lyssna på utan också en fröjd för ögat.

Strömma musik via Bluetooth

Ställ ner högtalaren, anslut strömkabel och slå på Bluetooth - sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta. Acton kommer med inbyggd Bluetooth och du kan parkoppla alla Bluetooth-aktiverade enheter som telefon, surfplatta eller bärbar dator. Räckvidden på 10 meter låter dig bära med dig mobilen du strömmar musik med eller så kan du slå ner dig i soffan och koppla av med din favorit musik.

Analog ingång och högkvalitativ kabel

Om du inte vill strömma musik via Bluetooth är Acton utrustad med en analog ingång (3,5 mm). Du får också med en spiralkabel med hög kvalitet som säkerställ bästa möjliga ljudöverföring, oavsett om det är från MP3-spelare, telefon eller dator.

237496 Marshall Marshall Acton BT - Black 4091800 Med en välbalanserad bas och ett klart mellanregister levererar Marshall Acton en ljudupplevelse som är både tydlig och samtidigt kraftfull nog för att hålla festen vid liv. Den djupa basen är överförväntan sett till den kompakta storleken. Det är noggrant utvalda komponenter som ser till att denna lilla högtalare kan spela musik utöver sin storlek.  Acton har också 3 stycken analoga vred för att justera ljud till just din musik och just den musikgenre du lyssnar på. När det kommer till design är den precis lika genomtänk, du får den tåliga, tydliga och tuffa vintage designen - självklart med den ikoniska Marshall loggan.  Ikonisk Marshall-design, från topp till bottenMarshall Acton, en stil ikon bland alla Bluetooth-högtalare på marknaden. Den ikoniska Marshall-designen gör sig perfekt i alla olika hem, klassiska som moderna. Den är inte bara en fröjd att lyssna på utan också en fröjd för ögat.Strömma musik via BluetoothStäll ner högtalaren, anslut strömkabel och slå på Bluetooth - sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta. Acton kommer med inbyggd Bluetooth och du kan parkoppla alla Bluetooth-aktiverade enheter som telefon, surfplatta eller bärbar dator. Räckvidden på 10 meter låter dig bära med dig mobilen du strömmar musik med eller så kan du slå ner dig i soffan och koppla av med din favorit musik. Analog ingång och högkvalitativ kabelOm du inte vill strömma musik via Bluetooth är Acton utrustad med en analog ingång (3,5 mm). Du får också med en spiralkabel med hög kvalitet som säkerställ bästa möjliga ljudöverföring, oavsett om det är från MP3-spelare, telefon eller dator. Utan batteri 4,8 10 1290 SEK 1290 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bluetooth-högtalare
  4. Utan batteri