Kompakt och tuff högtalare med mycket karaktär

Marshall Acton II BT - Black

  Art.nr: 1004814
  • Anslut trådlöst med Bluetooth eller 3,5 mm AUX-kabel
  • 3 st klass-D-förstärkare samt subwoofer för kraftfullt ljud
  • Bas, diskant och volymkontroll
  • Klassisk Marshall-design med moderna drag

Kombinera med

Marshall Acton II BT - Black
Kompakt och tuff högtalare med mycket karaktär

2 490:-


  • Pris: 2 539:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Marshall Acton II BT - Black
Kompakt och tuff högtalare med mycket karaktär

2 490:-


  • Pris: 2 739:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Marshall Acton II BT ger dig den mest kompakta högtalaren i serien men levererar en välbalanserad ljudupplevelse du lätt kan placera nästintill överallt. Få kraftfullt stereoljud ur en högtalare med tre separata klass-D-förstärkare som driver två diskanter samt en subwoofer i en snygg enhet med klassisk Marshall-design. Här hittas både moderna detaljer samt modern funktionalitet som stöd för Bluetooth 5.0 för utmärkt ljudöverföring men även med kabel om så önskas.

Anpassa ljudet enkelt

Med hjälp av Marshalls Bluetooth-app kan du finjustera ljudet för att anpassa det efter din stil och genre. För att göra det ännu lättare och ge dig utökad precision kan du även använda dig av de tre analoga vreden för att justera ljud till just din musik du lyssnar på för stunden.

Stadig musikströmning via Bluetooth 5.0

Ställ ner högtalaren, anslut strömkabel och slå på Bluetooth - sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta. Acton II BT kommer med inbyggd Bluetooth och du kan parkoppla alla Bluetooth-aktiverade enheter som telefon, surfplatta eller bärbar dator. Räckvidden på 10 meter låter dig bära med dig mobilen du strömmar musik med eller så kan du slå ner dig i soffan och koppla av med din favoritmusik.

Analog ingång och högkvalitativ kabel

Om du inte vill strömma musik via Bluetooth är högtalaren utrustad med en analog 3,5 mm analog ingång där du får hög kvalitet med den medföljande spiralkabeln som säkerställer bästa möjliga ljudöverföring oavsett ljudkälla.

Stilren, ikonisk Marshall-design

Marshall Acton II BT i en unik design som en stilikon bland alla Bluetooth-högtalare på marknaden. Den ikoniska Marshall-designen gör sig perfekt i alla olika hem, klassiska som moderna. Lika trevlig att se på som att få höra den spela.

1004814 Marshall Marshall Acton II BT - Black 1001900 Marshall Acton II BT ger dig den mest kompakta högtalaren i serien men levererar en välbalanserad ljudupplevelse du lätt kan placera nästintill överallt. Få kraftfullt stereoljud ur en högtalare med tre separata klass-D-förstärkare som driver två diskanter samt en subwoofer i en snygg enhet med klassisk Marshall-design. Här hittas både moderna detaljer samt modern funktionalitet som stöd för Bluetooth 5.0 för utmärkt ljudöverföring men även med kabel om så önskas. Anpassa ljudet enkelt Med hjälp av Marshalls Bluetooth-app kan du finjustera ljudet för att anpassa det efter din stil och genre. För att göra det ännu lättare och ge dig utökad precision kan du även använda dig av de tre analoga vreden för att justera ljud till just din musik du lyssnar på för stunden. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Stadig musikströmning via Bluetooth 5.0Ställ ner högtalaren, anslut strömkabel och slå på Bluetooth - sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta. Acton II BT kommer med inbyggd Bluetooth och du kan parkoppla alla Bluetooth-aktiverade enheter som telefon, surfplatta eller bärbar dator. Räckvidden på 10 meter låter dig bära med dig mobilen du strömmar musik med eller så kan du slå ner dig i soffan och koppla av med din favoritmusik. Analog ingång och högkvalitativ kabelOm du inte vill strömma musik via Bluetooth är högtalaren utrustad med en analog 3,5 mm analog ingång där du får hög kvalitet med den medföljande spiralkabeln som säkerställer bästa möjliga ljudöverföring oavsett ljudkälla. Stilren, ikonisk Marshall-designMarshall Acton II BT i en unik design som en stilikon bland alla Bluetooth-högtalare på marknaden. Den ikoniska Marshall-designen gör sig perfekt i alla olika hem, klassiska som moderna. Lika trevlig att se på som att få höra den spela. Utan batteri 4,8 9 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bluetooth-högtalare
  4. Utan batteri