Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tuff högtalare med stark karaktär och aptX-teknik

Marshall Stanmore II BT - Black

  Art.nr: 1004816
  • Anslut trådlöst med Bluetooth eller 3,5 mm AUX-kabel
  • 3 st klass-D-förstärkare samt subwoofer för kraftfullt ljud
  • aptX för trådlös högkvalitativ ljudöverföring

Kombinera med

Marshall Stanmore II BT - Black
Tuff högtalare med stark karaktär och aptX-teknik

3 490:-


  • Pris: 3 539:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Marshall Stanmore II BT - Black
Tuff högtalare med stark karaktär och aptX-teknik

3 490:-


  • Pris: 3 739:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Marshall Stanmore II BT väljer du när du vill ha snäppet bättre bas till din välbalanserade ljudupplevelse där avancerade klass-D-förstärkare finns för extra kraft samtidigt som aptX-tekniken ger högkvalitativ ljudöverföring även trådlöst genom Bluetooth. På högtalaren i sin ikoniska design finns både moderna detaljer samt modern funktionalitet och du har en högtalare du kommer sakna att höra så fort du lämnar rummet.

Utmärkt hårdvara för kraftfullare ljud

Stanmore II BT har utvecklats med avancerade komponenter för att kunna ge dig kraftfullare ljud som möter dina förväntningar. Tre separata klass-D-förstärkare varav dubbla dedikerade på 15 watt enbart till diskanterna ger ett rent ljud i alla ljudnivåer och förstärkaren på 50 watt driver subwoofern som ger underhållningen ett trivsamt djup i alla rum.

Anpassa ljudet enkelt

Med hjälp av Marshalls Bluetooth-app kan du finjustera ljudet för att anpassa det efter din stil och genre. För att göra det ännu lättare och ge dig utökad precision kan du även använda dig av de tre analoga vreden för att justera ljud till just din musik du lyssnar på för stunden.

Högkvalitativ musikströmning via Bluetooth 5.0 med aptX-teknik

Ställ ner högtalaren, anslut strömkabel och slå på Bluetooth - sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta. Stanmore II BT kommer med inbyggd Bluetooth och du kan parkoppla alla Bluetooth-aktiverade enheter som telefon, surfplatta eller bärbar dator. Räckvidden på 10 meter låter dig bära med dig mobilen du strömmar musik med eller så kan du slå ner dig i soffan och koppla av med din favoritmusik.

Med stöd för aptX möjliggörs en högre bitrate som inte bara optimerar trådlös överföring av högupplöst ljud utan ger även perfekt synkronisering mellan ljud och bild.

Analog ingång för anslutning med kabel

Om du inte vill strömma musik via Bluetooth är högtalaren utrustad med en analog 3,5 mm analog ingång där du även här får hög ljudkvalitet om du väljer att ansluta med kabel till din ljudkälla.

Stilren, ikonisk Marshall-design

Marshall Stanmore II BT i en unik design som en stilikon bland alla Bluetooth-högtalare på marknaden. Den ikoniska Marshall-designen gör sig perfekt i alla olika hem, klassiska som moderna. Lika trevlig att se på som att få höra den spela.

1004816 Marshall Marshall Stanmore II BT - Black 1001902 Marshall Stanmore II BT väljer du när du vill ha snäppet bättre bas till din välbalanserade ljudupplevelse där avancerade klass-D-förstärkare finns för extra kraft samtidigt som aptX-tekniken ger högkvalitativ ljudöverföring även trådlöst genom Bluetooth. På högtalaren i sin ikoniska design finns både moderna detaljer samt modern funktionalitet och du har en högtalare du kommer sakna att höra så fort du lämnar rummet. Utmärkt hårdvara för kraftfullare ljud Stanmore II BT har utvecklats med avancerade komponenter för att kunna ge dig kraftfullare ljud som möter dina förväntningar. Tre separata klass-D-förstärkare varav dubbla dedikerade på 15 watt enbart till diskanterna ger ett rent ljud i alla ljudnivåer och förstärkaren på 50 watt driver subwoofern som ger underhållningen ett trivsamt djup i alla rum. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Anpassa ljudet enkelt Med hjälp av Marshalls Bluetooth-app kan du finjustera ljudet för att anpassa det efter din stil och genre. För att göra det ännu lättare och ge dig utökad precision kan du även använda dig av de tre analoga vreden för att justera ljud till just din musik du lyssnar på för stunden. Högkvalitativ musikströmning via Bluetooth 5.0 med aptX-teknikStäll ner högtalaren, anslut strömkabel och slå på Bluetooth - sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta. Stanmore II BT kommer med inbyggd Bluetooth och du kan parkoppla alla Bluetooth-aktiverade enheter som telefon, surfplatta eller bärbar dator. Räckvidden på 10 meter låter dig bära med dig mobilen du strömmar musik med eller så kan du slå ner dig i soffan och koppla av med din favoritmusik. Med stöd för aptX möjliggörs en högre bitrate som inte bara optimerar trådlös överföring av högupplöst ljud utan ger även perfekt synkronisering mellan ljud och bild. Analog ingång för anslutning med kabelOm du inte vill strömma musik via Bluetooth är högtalaren utrustad med en analog 3,5 mm analog ingång där du även här får hög ljudkvalitet om du väljer att ansluta med kabel till din ljudkälla. Stilren, ikonisk Marshall-designMarshall Stanmore II BT i en unik design som en stilikon bland alla Bluetooth-högtalare på marknaden. Den ikoniska Marshall-designen gör sig perfekt i alla olika hem, klassiska som moderna. Lika trevlig att se på som att få höra den spela. Utan batteri 4 1 3490 SEK 3490 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bluetooth-högtalare
  4. Utan batteri