Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull högtalare med dubbla subwoofers och aptX-teknik

Marshall Woburn II BT - Black

  Art.nr: 1004818
  • Anslut trådlöst med Bluetooth eller 3,5 mm AUX-kabel
  • 4 st klass-D-förstärkare för kraftfullare ljud
  • aptX för trådlös högkvalitativ ljudöverföring

Kombinera med

Marshall Woburn II BT - Black
Kraftfull högtalare med dubbla subwoofers och aptX-teknik

4 990:-


  • Pris: 5 039:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Marshall Woburn II BT - Black
Kraftfull högtalare med dubbla subwoofers och aptX-teknik

4 990:-


  • Pris: 5 239:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Marshall Woburn II BT ger dig seriens största model som med dubbla subwoofers enkelt levererar djup bas men även skarp diskant och trivsamt mellanregister. Fyra högtalarelement drivs av individuella klass-D-förstärkare för en kraftfullare upplevelse samtidigt som aptX-tekniken ger högkvalitativ ljudöverföring även trådlöst genom Bluetooth. Riv bara igång din favoritunderhållning och njut.

Utmärkt hårdvara för kraftfullare ljud

Marshall Woburn II BT har utvecklats med avancerade komponenter för att kunna ge dig kraftfullare ljud som möter dina förväntningar och mer därtill. Fyra separata klass-D-förstärkare på sammanlagt 110 watt ger ett rent ljud i alla ljudnivåer samt utmärkt kraft till de dubbla subwoofers som ger underhållningen ett slående djup i alla rum.

Anpassa ljudet enkelt

Med hjälp av Marshalls Bluetooth-app kan du finjustera ljudet för att anpassa det efter din stil och genre. För att göra det ännu lättare och ge dig utökad precision kan du även använda dig av de tre analoga vreden för att justera ljud till just din musik du lyssnar på för stunden.

Högkvalitativ musikströmning via Bluetooth 5.0 med aptX-teknik

Ställ ner högtalaren, anslut strömkabel och slå på Bluetooth - sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta. Woburn II BT kommer med inbyggd Bluetooth och du kan parkoppla alla Bluetooth-aktiverade enheter som telefon, surfplatta eller bärbar dator. Räckvidden på 10 meter låter dig bära med dig mobilen du strömmar musik med eller så kan du slå ner dig i soffan och koppla av med din favoritmusik. Du kan även enkelt koppla in och växla mellan två olika Bluetooth-enheter så det blir enklare om det är flera som vill turas om att spela upp sitt val av musik bekymmersfritt.

Med stöd för aptX möjliggörs en högre bitrate som inte bara optimerar trådlös överföring av högupplöst ljud utan ger även perfekt synkronisering mellan ljud och bild.

Analog ingång för anslutning med kabel

Om du inte vill strömma musik via Bluetooth är högtalaren utrustad med en analog 3,5 mm analog ingång där du även här får hög ljudkvalitet om du väljer att ansluta med kabel till din ljudkälla.

Stilren, ikonisk Marshall-design

Marshall Woburn II BT i en unik design som en stilikon bland alla Bluetooth-högtalare på marknaden. Den ikoniska Marshall-designen gör sig perfekt i alla olika hem, klassiska som moderna. Lika trevlig att se på som att få höra den spela.

1004818 Marshall Marshall Woburn II BT - Black 1001904 Marshall Woburn II BT ger dig seriens största model som med dubbla subwoofers enkelt levererar djup bas men även skarp diskant och trivsamt mellanregister. Fyra högtalarelement drivs av individuella klass-D-förstärkare för en kraftfullare upplevelse samtidigt som aptX-tekniken ger högkvalitativ ljudöverföring även trådlöst genom Bluetooth. Riv bara igång din favoritunderhållning och njut. Utmärkt hårdvara för kraftfullare ljud Marshall Woburn II BT har utvecklats med avancerade komponenter för att kunna ge dig kraftfullare ljud som möter dina förväntningar och mer därtill. Fyra separata klass-D-förstärkare på sammanlagt 110 watt ger ett rent ljud i alla ljudnivåer samt utmärkt kraft till de dubbla subwoofers som ger underhållningen ett slående djup i alla rum. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Anpassa ljudet enkelt Med hjälp av Marshalls Bluetooth-app kan du finjustera ljudet för att anpassa det efter din stil och genre. För att göra det ännu lättare och ge dig utökad precision kan du även använda dig av de tre analoga vreden för att justera ljud till just din musik du lyssnar på för stunden. Högkvalitativ musikströmning via Bluetooth 5.0 med aptX-teknikStäll ner högtalaren, anslut strömkabel och slå på Bluetooth - sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta. Woburn II BT kommer med inbyggd Bluetooth och du kan parkoppla alla Bluetooth-aktiverade enheter som telefon, surfplatta eller bärbar dator. Räckvidden på 10 meter låter dig bära med dig mobilen du strömmar musik med eller så kan du slå ner dig i soffan och koppla av med din favoritmusik. Du kan även enkelt koppla in och växla mellan två olika Bluetooth-enheter så det blir enklare om det är flera som vill turas om att spela upp sitt val av musik bekymmersfritt. Med stöd för aptX möjliggörs en högre bitrate som inte bara optimerar trådlös överföring av högupplöst ljud utan ger även perfekt synkronisering mellan ljud och bild. Analog ingång för anslutning med kabelOm du inte vill strömma musik via Bluetooth är högtalaren utrustad med en analog 3,5 mm analog ingång där du även här får hög ljudkvalitet om du väljer att ansluta med kabel till din ljudkälla. Stilren, ikonisk Marshall-designMarshall Woburn II BT i en unik design som en stilikon bland alla Bluetooth-högtalare på marknaden. Den ikoniska Marshall-designen gör sig perfekt i alla olika hem, klassiska som moderna. Lika trevlig att se på som att få höra den spela. Utan batteri 4,6 7 4990 SEK 4990 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bluetooth-högtalare
  4. Utan batteri