Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Högtalare som sätter design och ljud i fokus

HarmanKardon Soundsticks Wireless

  Art.nr: 236239
  • Strömma musik trådlöst med Bluetooth
  • Grym ljudbild med TrueStream-teknik
  • Prisbelönad, industriell design
  • Kompatibel med alla telefoner

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Grymt ljud behöver inte kräva krångel med sladdar. Harman/Kardon har tagit fram en gammal favorit och paketerat den med ny teknik. Med TrueStream och Bluetooth får du ett klanderfritt ljud trådlöst från din telefon eller surfplatta. Två högtalare samarbetar tillsammans med en kraftfull subwoofer för att ge dig ett ljud som gör din favoritmusik rättvisa utan krångel.

Design som imponerar

SoundSticks är lika härlig att titta på som att lyssna på. Det är det enda ljudsystemet som ingår i den permanenta utställning Museum of Modern Art i New York. Det är ett konstverk som får din musik att komma till liv. Den passar utmärkt i alla miljöer med sitt fräcka, genomskinliga yttre. Det blir lika mycket en inredningsdetalj som en teknikpryl.

Strömma musik trådlöst

Bluetooth tillsammans med Harman/Kardons TrueStream låter dig strömma ljud trådlöst från alla enheter, det spelar alltså ingen roll om du använder en iPhone eller Xperia. Med en räckvidd på 10 meter kan du utan problem lägga ifrån dig telefonen och fortfarande få en grym ljudkvalitet.

Om du vill spela upp musik från en enhet som inte använder sig av Bluetooth kommer ljudsystemet självklart med en 3,5 mm-ingång så att du kan ansluta till exempel äldre MP3-spelare.

236239 HarmanKardon HarmanKardon Soundsticks Wireless SOUNDSTICKSBTEUP Grymt ljud behöver inte kräva krångel med sladdar. Harman/Kardon har tagit fram en gammal favorit och paketerat den med ny teknik. Med TrueStream och Bluetooth får du ett klanderfritt ljud trådlöst från din telefon eller surfplatta. Två högtalare samarbetar tillsammans med en kraftfull subwoofer för att ge dig ett ljud som gör din favoritmusik rättvisa utan krångel. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Design som imponerar SoundSticks är lika härlig att titta på som att lyssna på. Det är det enda ljudsystemet som ingår i den permanenta utställning Museum of Modern Art i New York. Det är ett konstverk som får din musik att komma till liv. Den passar utmärkt i alla miljöer med sitt fräcka, genomskinliga yttre. Det blir lika mycket en inredningsdetalj som en teknikpryl. Strömma musik trådlöst Bluetooth tillsammans med Harman/Kardons TrueStream låter dig strömma ljud trådlöst från alla enheter, det spelar alltså ingen roll om du använder en iPhone eller Xperia. Med en räckvidd på 10 meter kan du utan problem lägga ifrån dig telefonen och fortfarande få en grym ljudkvalitet. Om du vill spela upp musik från en enhet som inte använder sig av Bluetooth kommer ljudsystemet självklart med en 3,5 mm-ingång så att du kan ansluta till exempel äldre MP3-spelare. Datorhögtalare 4,7 8 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Datorhögtalare