Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

2.1-ljudsystem med soundbar och subwoofer

Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set

  Art.nr: 1007410
  • Subwoofer med valfria, pulserande ljuseffekter
  • Trådlös fjärrkontroll
  • 120W (60W RMS) i uteffekt
  • Equaliser med fyra olika lägen

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set är högtalare främst framtaget för användning till datorer, men går precis lika bra att använda andra rum och omständigheter. Du får ett dynamiskt ljud ur dess soundbar med olika förinställda equaliser-lägen och subwoofern ger trivsamt med bas och fyllighet till olika typer av underhållning.

Högtalare med slående intryck

I denna förhållandevis kompakta soundbar finns fyra högtalarelement som ger ett klart och kraftfullt intryck från spel, serier, film och musik. Subwoofern hjälper här till med att ge ett ökat tryck med basförstärkning för ökad inlevelse.

När du inte använder ditt ljudsystem finns ett automatiskt stand-by-läge som ger effektiv strömbesparing då det bara är igång precis när du vill.

Fjärrkontroll och olika anslutningar

Den medföljande fjärrkontrollen låter dig styra över ditt nya ljudsystem även om du inte skulle sitta precis intill för att hantera det med knapparna på dess ovansida. Du kan exempelvis justera volymen, ljuseffekter samt ljudnivå i din subwoofer och välja ljudkälla.

Med i förpackningen finns även anslutningskablar för olika ljudkällor. Du kan ansluta med både 3,5 mm AUX-kabel alternativt en Optiskt (Toslink) ljudkabel.

1007410 1007410 Trust Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set 22328 GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set är högtalare främst framtaget för användning till datorer, men går precis lika bra att använda andra rum och omständigheter. Du får ett dynamiskt ljud ur dess soundbar med olika förinställda equaliser-lägen och subwoofern ger trivsamt med bas och fyllighet till olika typer av underhållning. Högtalare med slående intryck I denna förhållandevis kompakta soundbar finns fyra högtalarelement som ger ett klart och kraftfullt intryck från spel, serier, film och musik. Subwoofern hjälper här till med att ge ett ökat tryck med basförstärkning för ökad inlevelse. När du inte använder ditt ljudsystem finns ett automatiskt stand-by-läge som ger effektiv strömbesparing då det bara är igång precis när du vill. Fjärrkontroll och olika anslutningar Den medföljande fjärrkontrollen låter dig styra över ditt nya ljudsystem även om du inte skulle sitta precis intill för att hantera det med knapparna på dess ovansida. Du kan exempelvis justera volymen, ljuseffekter samt ljudnivå i din subwoofer och välja ljudkälla. Med i förpackningen finns även anslutningskablar för olika ljudkällor. Du kan ansluta med både 3,5 mm AUX-kabel alternativt en Optiskt (Toslink) ljudkabel. Datorhögtalare 4,5 6 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Datorhögtalare