Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Kraftfullt gaminghögtalarset med RGB-belysning

Trust GXT629 TYTAN 2.1 Speaker RGB

  Art.nr: 1015399
  • 120 W
  • Kompatibel med PC/laptop & smarttelefoner/surfplattor
  • Styr trådlöst med fjärrkontroll
  • Förinställda ljuslägen
  • Automatiskt standby-läge

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

GXT 629 TYTAN RGB Illuminated 2.1 högtalarset är imponerande med sin häftiga design och funktioner. Ljudet kommer ge dig en upplevelse och det kommer känans som du är på plats, dessutom kan du ställa in färger och få fräcka ljuseffekter från subwoofern. Du kan välja mellan 7 solida färger på basen, eller välja flera färger samtidigt och du kan få belysningen synkroniserade med basen. De mattsvarta högtalarna och subwoofern kommer häftig och lyxig känsla, ställ in GXT629 TYTAN efter dig och din stil.

Kraftfullt ljud

Högtalaren GXT629 TYTAN levererar högt och kraftfullt ljud med en toppstyrka på 120 watt. Subwoofern är tillverkad i trä som levererar ljud av kvalitet och härlig bas. GXT629 TYTAN ger dig en upplevelse med sitt ljud vare sig du spelar, kollar videos eller filmer.

Styr med fjärrkontroll

Med den smidiga fjärrkontrollen du får med till högtalarna kan du enkelt kontrollera både ljud och ljus.  Finjustera basen, slå på eller av belsyningen, slå på eller av ljud eller stänga av den helt och hållet, allt detta gör du med enkla knapptryck på fjärrkontrollen.

Automatiskt standby-läge

Det gör inget om du glömmer stänga av GXT629 TYTAN datorhögtalare, den har ett automatiskt standby-läge. Med den inbyggda funktionen Smart Power Management sparar du energi, det automatiska standby-läget går igång efter 60 minuter av inaktivitet. Sen är det bara att köra igång hötalarna igen när du vill använda dem, dessutom behöver du inte har igång Smart Power Management funktionen, du kan stänga av den och köra på full effekt hela tiden.

1015399 1015399 Trust Trust GXT629 TYTAN 2.1 Speaker RGB 22944 GXT 629 TYTAN RGB Illuminated 2.1 högtalarset är imponerande med sin häftiga design och funktioner. Ljudet kommer ge dig en upplevelse och det kommer känans som du är på plats, dessutom kan du ställa in färger och få fräcka ljuseffekter från subwoofern. Du kan välja mellan 7 solida färger på basen, eller välja flera färger samtidigt och du kan få belysningen synkroniserade med basen. De mattsvarta högtalarna och subwoofern kommer häftig och lyxig känsla, ställ in GXT629 TYTAN efter dig och din stil.Kraftfullt ljudHögtalaren GXT629 TYTAN levererar högt och kraftfullt ljud med en toppstyrka på 120 watt. Subwoofern är tillverkad i trä som levererar ljud av kvalitet och härlig bas. GXT629 TYTAN ger dig en upplevelse med sitt ljud vare sig du spelar, kollar videos eller filmer.Styr med fjärrkontrollMed den smidiga fjärrkontrollen du får med till högtalarna kan du enkelt kontrollera både ljud och ljus.  Finjustera basen, slå på eller av belsyningen, slå på eller av ljud eller stänga av den helt och hållet, allt detta gör du med enkla knapptryck på fjärrkontrollen.Automatiskt standby-lägeDet gör inget om du glömmer stänga av GXT629 TYTAN datorhögtalare, den har ett automatiskt standby-läge. Med den inbyggda funktionen Smart Power Management sparar du energi, det automatiska standby-läget går igång efter 60 minuter av inaktivitet. Sen är det bara att köra igång hötalarna igen när du vill använda dem, dessutom behöver du inte har igång Smart Power Management funktionen, du kan stänga av den och köra på full effekt hela tiden. Datorhögtalare 990 SEK 990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Datorhögtalare