Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

5.1-högtalarpaket för dynamiskt surroundljud

HarmanKardon HKTS-16BQ

  Art.nr: 237709
  • Kristallklart ljud med tydlig dialog
  • Subwoofer på 200 watt för extra djup
  • Högtalare med magnetisk avskärmning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Harman/Kardon HKTS-16 är ett 5.1-högtalarpaket med subwoofer, högtalare, moduler för väggmontering och färgkodade ljudkablar för enkel installation till din receiver är du redo att komma igång direkt ur boxen.

Ljud med kraft och finess

Alla högtalare arbetar tillsammans i harmoni för att säkerställa perfekt ljudåtergivning oavsett om det kommer till film eller musik. Med både välbalanserade tweeters och centerhögtalare får du en bra och tydlig dialog även om du vill kräma på med volymen för att få mer inlevelse i filmen. Alla högtalare har magnetisk avskärmning så att du kan placera högtalarna nära din TV utan störningar.

Kraftfullt subwoofer väcker film och musik till liv

Med en stor 8" subwoofer på 200 Watt får du ett djupt och levande ljud. En subwoofer är viktigt för att verkligen skapa rätt känsla i både film och musik, du får en mycket mer rik inlevelse med rätt bas i ljudet. Du kommer att känna varje krasch, andetag eller hjärtslag i filmen.

Du kan också finjustera ljudet i din subwoofer för att möta dina behov och krav oavsett vilket rum du vill placera subwoofern i.

Snäll mot plånbok och miljö

För att hålla fast i den höga Europeiska standard som finns är HKTS-16BQ självklart utrustad med låg stand-by konsumtion och flera energieffektiva tekniker som automatisk av och på, ljudingång som känner av om inget ljud spelats på 15 minuter. Med flera gröna tekniker gynnar det både din ekonomi och vår miljö.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

237709 HarmanKardon HarmanKardon HKTS-16BQ HKTS 16BQ/230 Harman/Kardon HKTS-16 är ett 5.1-högtalarpaket med subwoofer, högtalare, moduler för väggmontering och färgkodade ljudkablar för enkel installation till din receiver är du redo att komma igång direkt ur boxen. Ljud med kraft och finess Alla högtalare arbetar tillsammans i harmoni för att säkerställa perfekt ljudåtergivning oavsett om det kommer till film eller musik. Med både välbalanserade tweeters och centerhögtalare får du en bra och tydlig dialog även om du vill kräma på med volymen för att få mer inlevelse i filmen. Alla högtalare har magnetisk avskärmning så att du kan placera högtalarna nära din TV utan störningar. Kraftfullt subwoofer väcker film och musik till liv Med en stor 8" subwoofer på 200 Watt får du ett djupt och levande ljud. En subwoofer är viktigt för att verkligen skapa rätt känsla i både film och musik, du får en mycket mer rik inlevelse med rätt bas i ljudet. Du kommer att känna varje krasch, andetag eller hjärtslag i filmen. Du kan också finjustera ljudet i din subwoofer för att möta dina behov och krav oavsett vilket rum du vill placera subwoofern i. Snäll mot plånbok och miljö För att hålla fast i den höga Europeiska standard som finns är HKTS-16BQ självklart utrustad med låg stand-by konsumtion och flera energieffektiva tekniker som automatisk av och på, ljudingång som känner av om inget ljud spelats på 15 minuter. Med flera gröna tekniker gynnar det både din ekonomi och vår miljö. Hemmabio-högtalare 5 7 3490 SEK 3490 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Hemmabio-högtalare