Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Högklassigt 5.1 högtalarsystem med trådlös subwoofer

HarmanKardon HKTS-65Q

  Art.nr: 184539
  • Högklassiga högtalare
  • Kompakt design
  • Trådlös subwoofer
  • Kablar och väggfästen medföljer
  • Platta högtalarmembran för ett bättre ljud

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

5.1-högtalarpaketet består av fyra kompakta men kraftfulla front/satellithögtalare med dubbla högtalarmembran, en röstmatchad centerhögtalare med högtalarmembran som låter dialogen i en film återges med perfekt renhet, samt en aktiv, trådlös subwoofer på hela 200W. Tack vare de platta högtalarmembranen i front/satellit- och centerhögtalaren minskas distortionen och ger färre oönskade reflexer så att dialogen, musiken och ljudeffekterna i filmer blir tydligare och mer realistiska. Med Harman Kardon HKTS 65 kommer din filmupplevelse att tas till en helt ny nivå..

Perfekt ljud utan krångel

Systemet är uppbyggt av fyra helt identiska 2-vägs front/satellithögtalare med dubbla mellanregisterelement, en röstmatchad 2-vägs centerhögtalare och en kraftfull trådlös subwoofer. Den trådlösa subwoofern gör att man kan placera den var som helst i rummet utan att behöva dra kablar över hela vardagsrummet. Tack vare att man använder identiska högtalare både fram- och bak får man en korrekt avvägd ljudbild där de finaste nyanserna i ljudet kommer framträda och bli en del av helhetsupplevelsen. Givetvis är front/satellit- och centerhögtalarna magnetiskt avskärmade vilket innebär att man inte behöver fundera över placeringen, sätt dem helt enkelt där du vill.

Enkelt att komma igång

För flexibel användning och placering av högtalarsystemet medföljer högtalarkablar samt väggfästen till både front/satellithögtalarna och centerhögtalaren. Harman Kardon HKTS 65 levererar helt enkelt perfekt ljud i ett kompakt format och med flexibla installationsmöjligheter. Kan det bli bättre?

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

184539 HarmanKardon HarmanKardon HKTS-65Q HKTS 65BQ/230 5.1-högtalarpaketet består av fyra kompakta men kraftfulla front/satellithögtalare med dubbla högtalarmembran, en röstmatchad centerhögtalare med högtalarmembran som låter dialogen i en film återges med perfekt renhet, samt en aktiv, trådlös subwoofer på hela 200W. Tack vare de platta högtalarmembranen i front/satellit- och centerhögtalaren minskas distortionen och ger färre oönskade reflexer så att dialogen, musiken och ljudeffekterna i filmer blir tydligare och mer realistiska. Med Harman Kardon HKTS 65 kommer din filmupplevelse att tas till en helt ny nivå.. Perfekt ljud utan krångel Systemet är uppbyggt av fyra helt identiska 2-vägs front/satellithögtalare med dubbla mellanregisterelement, en röstmatchad 2-vägs centerhögtalare och en kraftfull trådlös subwoofer. Den trådlösa subwoofern gör att man kan placera den var som helst i rummet utan att behöva dra kablar över hela vardagsrummet. Tack vare att man använder identiska högtalare både fram- och bak får man en korrekt avvägd ljudbild där de finaste nyanserna i ljudet kommer framträda och bli en del av helhetsupplevelsen. Givetvis är front/satellit- och centerhögtalarna magnetiskt avskärmade vilket innebär att man inte behöver fundera över placeringen, sätt dem helt enkelt där du vill. Enkelt att komma igång För flexibel användning och placering av högtalarsystemet medföljer högtalarkablar samt väggfästen till både front/satellithögtalarna och centerhögtalaren. Harman Kardon HKTS 65 levererar helt enkelt perfekt ljud i ett kompakt format och med flexibla installationsmöjligheter. Kan det bli bättre? Hemmabio-högtalare 4,2 5 7990 SEK 7990 NewCondition PreOrder
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Hemmabio-högtalare