Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Surroundhögtalare med pianolack-finish

Yamaha NS-333

  Art.nr: 094804
 • Perfekt för både film och musik
 • Aluminiumdiskant med Waveguide
 • Stora PMD-baselement
 • Basreflexsystem

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

MICA-Serien har rönt stor framgång och visat sig vara populär på marknaden där den fått ett antal bra tester över världen. Den nya EF-Serien är designad för att bygga vidare på den succén, fast i det här fallet med Yamahas pianolackfinish. Baselementen, diskanterna och kabinetterna har förfinats och förbättrats, till och med kablaget är uppgraderat, där du nu hittar Monster Cable för den interna kopplingen av filter och högtalarelement. Resultatet är en superb ljudkvalitet med musikkällor och 5.1- och 6.1-filmljudsystemen.

 • Vidsträckt dynamikområde för dagens digitala ljudkällor.
 • Waveguides som formar ljudbilden från högtalaren för optimal rumsåtergivning i hemmabiomiljöer.
 • PMD (Polymer-injected Mica Diaphragm) baselement kombinerar högpresterande material och konstruktion för extrem noggrannhet.
 • Högkvalitativt internt kablage från Monster Cable.
 • Diskantelement med stort frekvensområde för klar och naturlig diskantåtergivning.
 • Vacker Yamaha pianolack-finish med elliptiskt formad kabinett.
094804 094804 Yamaha Yamaha NS-333 NS-333 MICA-Serien har rönt stor framgång och visat sig vara populär på marknaden där den fått ett antal bra tester över världen. Den nya EF-Serien är designad för att bygga vidare på den succén, fast i det här fallet med Yamahas pianolackfinish. Baselementen, diskanterna och kabinetterna har förfinats och förbättrats, till och med kablaget är uppgraderat, där du nu hittar Monster Cable för den interna kopplingen av filter och högtalarelement. Resultatet är en superb ljudkvalitet med musikkällor och 5.1- och 6.1-filmljudsystemen. Vidsträckt dynamikområde för dagens digitala ljudkällor.Waveguides som formar ljudbilden från högtalaren för optimal rumsåtergivning i hemmabiomiljöer.PMD (Polymer-injected Mica Diaphragm) baselement kombinerar högpresterande material och konstruktion för extrem noggrannhet.Högkvalitativt internt kablage från Monster Cable.Diskantelement med stort frekvensområde för klar och naturlig diskantåtergivning.Vacker Yamaha pianolack-finish med elliptiskt formad kabinett. Hemmabio-högtalare 4,6 5 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Hemmabio-högtalare