Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Surround- och centerhögtalare för hemmabiosystemet

Yamaha NS-P51

  Art.nr: 220693
  • Perfekt för hemmabiosystemet
  • Levererar HD-ljud
  • Centerhögtalare: dubbla 10 cm baselement och 2,2 cm tweeter
  • Surroundhögtalare: 10 cm baselement och 2,2 cm tweeter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Surround- och centerhögtalare för film och musik

Yamha NS-P51 är högtalarpaketet för dig som vill bygga ett välljudande och elegant hemmabiosystem - NS-C51 som centerhögtalare och två stycken NS-B51 som surroundhögtalare. Upplev HD-material i form av både musik och film. Med detta paket behöver du bara ett par fronthögtalare och en subwoofer för att kunna njuta av ett riktigt bra ljud som kommer ge en extra nerv till både actionfilm och favoritlåten. 

Formade för optimalt ljud

Högtalarnas eleganta utformning är inte bara estetiskt tilltalande. De rundade hörnen hjälper även till att reducera störningar i ljudbilden. Det innebär att du kan njuta av kristallklart och naturligt ljud. Perfekt för storslagna film och musik-upplevelser. Designen gör även att högtalaren smälter in i de flesta heminredningar. 

Monteras för optimal ljudbild

Placera dina högtalare för optimal film- och musikupplevelse. Både centerhögtalaren och surroundhögtalaren har nyckelhålsfästen på baksidan. Det innebär en säker och snabb montering på väggen.

Mått

Centerhögtalare NS-C52, 415 x 135 x 167 mm (B x H x D)
Surroundhögtalare NS-B51, 148 x 252 x 150 mm (B x H x D)

220693 220693 Yamaha Yamaha NS-P51 ANSP51BL Surround- och centerhögtalare för film och musik Yamha NS-P51 är högtalarpaketet för dig som vill bygga ett välljudande och elegant hemmabiosystem - NS-C51 som centerhögtalare och två stycken NS-B51 som surroundhögtalare. Upplev HD-material i form av både musik och film. Med detta paket behöver du bara ett par fronthögtalare och en subwoofer för att kunna njuta av ett riktigt bra ljud som kommer ge en extra nerv till både actionfilm och favoritlåten.  Formade för optimalt ljud Högtalarnas eleganta utformning är inte bara estetiskt tilltalande. De rundade hörnen hjälper även till att reducera störningar i ljudbilden. Det innebär att du kan njuta av kristallklart och naturligt ljud. Perfekt för storslagna film och musik-upplevelser. Designen gör även att högtalaren smälter in i de flesta heminredningar.  Monteras för optimal ljudbild Placera dina högtalare för optimal film- och musikupplevelse. Både centerhögtalaren och surroundhögtalaren har nyckelhålsfästen på baksidan. Det innebär en säker och snabb montering på väggen. Mått Centerhögtalare NS-C52, 415 x 135 x 167 mm (B x H x D)Surroundhögtalare NS-B51, 148 x 252 x 150 mm (B x H x D) Hemmabio-högtalare 4,3 3 1390 SEK 1390 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Hemmabio-högtalare