Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Yamaha-subwoofer med dynamisk ljudåtergivning

Yamaha NS-SW050 - Black

  Art.nr: 1003268
  • 100 Watt uteffekt (5 ohm)
  • 8" (20 cm) högtalarelement
  • Advanced YST II
  • 28–200 Hz frekvensomfång

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Yamaha NS-SW050 är en stilfullt designa subwoofer med innovativ teknik som tar din ljudupplevelse till en ny nivå. Perfekt till hemmabiosystemet och är lämplig för både film och musik.

Genomtänkt utformning för bättre ljud

Det framåtriktade högtalarelementet hjälper till att sprida ljudet effektivt i rummet och den nya typen av basports-rör som är vridet i sin utformning ger ett jämnare luftflöde och återskapar en tydligare och mer realistisk och slående bas.

Få bättre ljud med YST II

Advanced Yamaha Active Servo Technology II (YST II) är ett unikt system där högtalare och förstärkare samverkar för att tillsammans utesluta impedans så högtalaren får en perfekt linjär rörelse. Resultatet är högsta möjliga ljudtryck och bästa ljudkvalitet.

Enkel installation

Den enda du behöver ansluta är strömkabeln och en RCA-kabel till din receiver och du är redo att förstärka ljudupplevelsen avsevärt. På baksidan av subwoofern finns även reglage för att manuellt justera volymen och en knapp för av- och påslagning.

Den medföljande manualen ger guidar dig igenom den enkla installationsprocessen och ger dig även tips på hur du lämpligast placerar den för bästa tänkbara basåtergivning i rummet. 

1003268 1003268 Yamaha Yamaha NS-SW050 - Black ANSSW050BL Yamaha NS-SW050 är en stilfullt designa subwoofer med innovativ teknik som tar din ljudupplevelse till en ny nivå. Perfekt till hemmabiosystemet och är lämplig för både film och musik. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Genomtänkt utformning för bättre ljud Det framåtriktade högtalarelementet hjälper till att sprida ljudet effektivt i rummet och den nya typen av basports-rör som är vridet i sin utformning ger ett jämnare luftflöde och återskapar en tydligare och mer realistisk och slående bas. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Få bättre ljud med YST IIAdvanced Yamaha Active Servo Technology II (YST II) är ett unikt system där högtalare och förstärkare samverkar för att tillsammans utesluta impedans så högtalaren får en perfekt linjär rörelse. Resultatet är högsta möjliga ljudtryck och bästa ljudkvalitet.Enkel installationDen enda du behöver ansluta är strömkabeln och en RCA-kabel till din receiver och du är redo att förstärka ljudupplevelsen avsevärt. På baksidan av subwoofern finns även reglage för att manuellt justera volymen och en knapp för av- och påslagning. Den medföljande manualen ger guidar dig igenom den enkla installationsprocessen och ger dig även tips på hur du lämpligast placerar den för bästa tänkbara basåtergivning i rummet.  Hemmabio-högtalare 4,9 21 1490 SEK 1490 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Hemmabio-högtalare