Diskret multiroom-högtalare med imponerande ljud

Audio Pro A10 - Light Grey

  Art.nr: 1005286
 • Strömma trådlöst med Bluetooth 4.0 och WiFi
 • Kan byggas vidare med flera högtalare
 • Liten högtalare med stort ljud
 • Spotify Connect & Apple Airplay
 • Snygg och modern design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Audio Pro A10 är en liten, rund och diskret multiroom-högtalare som tar minimalt med plats och passar perfekt i de flesta rum. Trots sin kompakta storlek har högtalaren ett imponerande ljud som levereras ur en tygklädd enhet med snygg och modern design. Hemligheten till ett utmärkt ljud ligger i en okonventionell användning av en dedikerad subwoofer samt en BMR-teknik vilket ger dig både en djup bas men ändå klar och tydlig diskant och mellanregister.

Du ansluter snabbt och enkelt högtalaren via WiFi, Bluetooth, Spotify Connect, Apple Airplay för ljudöverföring eller med en AUX-kabel för att spela upp din favoritunderhållning som musik, poddar eller ljudbok.  

Audio Pro A10 Multiroom-högtalare

Använd en högtalare i varje rum

Ha en högtalare i varje rum och låt alla spela sin personliga favoritmusik ur vilken högtalare de vill eller gruppera flera högtalare och spela alla samtidigt. Njut av musik från streaming-tjänster, från datorn eller från din mobiltelefon och surfplatta. Allt sköts med Audio Pro:s superenkla app.

Diskret och modern design

Audio Pro A10 är en liten rund högtalare som tar minimalt med utrymme i anspråk och högtalarens moderna design gör att den passar perfekt i de flesta rum både på arbetsplatsen och i hemmet.

Audio Pro A10
Audio Pro A10 - Multiroom-högtalare

Spela direkt med förval

Du behöver inte öppna en massa appar på din telefon då det är bara att trycka och spela. Spara din favoritradiostation eller din spellista på en knapp för att enkelt spela direkt.

Titta även på

(0 st)
 • 80 W högkvalitativt ljud
 • Multirumsfunktion
 • Spotify Connect, Apple Airplay och Bluetooth

2 490:-

Titta även på

(0 st)
 • 80 W högkvalitativt ljud
 • Multirumsfunktion
 • Spotify Connect, Apple Airplay och Bluetooth

2 490:-

1005286 Audio Pro Audio Pro A10 - Light Grey 14601 Audio Pro A10 är en liten, rund och diskret multiroom-högtalare som tar minimalt med plats och passar perfekt i de flesta rum. Trots sin kompakta storlek har högtalaren ett imponerande ljud som levereras ur en tygklädd enhet med snygg och modern design. Hemligheten till ett utmärkt ljud ligger i en okonventionell användning av en dedikerad subwoofer samt en BMR-teknik vilket ger dig både en djup bas men ändå klar och tydlig diskant och mellanregister. Du ansluter snabbt och enkelt högtalaren via WiFi, Bluetooth, Spotify Connect, Apple Airplay för ljudöverföring eller med en AUX-kabel för att spela upp din favoritunderhållning som musik, poddar eller ljudbok.   Använd en högtalare i varje rum Ha en högtalare i varje rum och låt alla spela sin personliga favoritmusik ur vilken högtalare de vill eller gruppera flera högtalare och spela alla samtidigt. Njut av musik från streaming-tjänster, från datorn eller från din mobiltelefon och surfplatta. Allt sköts med Audio Pro:s superenkla app. Diskret och modern design Audio Pro A10 är en liten rund högtalare som tar minimalt med utrymme i anspråk och högtalarens moderna design gör att den passar perfekt i de flesta rum både på arbetsplatsen och i hemmet. Spela direkt med förval Du behöver inte öppna en massa appar på din telefon då det är bara att trycka och spela. Spara din favoritradiostation eller din spellista på en knapp för att enkelt spela direkt. Multiroom-högtalare 4,2 90 1490 SEK 1490 NewCondition PreOrder
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Multiroom-högtalare