Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bluetooth-högtalare med kraftfullt kvalitetsljud från JBL

JBL Party Box 100

  Art.nr: 1009602
 • Upp till 12 timmars batteritid
 • 160 W med JBL:s kvalitetsljud
 • Bluetooth, AUX & USB
 • Ingång för mikrofon och gitarr
 • Funktion för parkoppling

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med JBL PartyBox 100 startar du festen med ett kraftfullt ljud från JBL och häftiga ljuseffekter som passar alla festliga tillställningar. Spela upp musik via Bluetooth eller med kabel, anslut en mikrofon och testa dina toner eller koppla in en gitarr och bjud på ett härligt solo? Med en lång batteritid på upp till 12 timmar kan ni festa hela natten lång. Ingenting är omöjligt med den nya PartyBox 100 från JBL. Sätt fart på festen!

Partymaskin från JBL

PartyBox 100 ger dig en häftig fest med en kraftfull bas och ett storslaget kvalitetsljud från JBL. Ljudet har en max uteffekt på 160W och tillsammans med häftiga ljuseffekter får du en riktig partymaskin som inte kommer att göra någon besviken. LED-belysningen sitter i frontpanelen och skapar en ljusshow som ger dig en förbluffande visuell upplevelse när festen exploderar i färger. Med den långa batteritiden på upptill 12 timmar kan du rocka loss hel natten lång. 

Dela dina talanger

Med ingångar för mikrofon och gitarr kan du snabbt koppla in din utrustning och sedan köra igång. Ta över scenen med dina fantastiska stämmor eller varför inte bjuda på en liten trudelutt på gitarren?

Förstärk festen ytterligare

Partyhögtalaren från JBL sätter inga begränsningar. Om du vill ha en ännu större ljudupplevelse kan du med JBL PartyBox 100 ansluta upp till två andra kompatibla partyhögtalare med Bluetooth-anslutning trådlöst via TWS (True Wireless Stereo).

Musik via USB

Med JBL PartyBox 100 kan du spela upp din musik via ett USB-minne. Förbered festen med dina absoluta favoritlåtar på ett litet USB-minne som du smidigt kopplar in i porten på baksidan av bluetooth-högtalaren. 

I förpackningen:

 • 1 x JBL-partyhögtalare
 • 1 x Snabbguide
 • 1 x Garantikort
 • 1 x Säkerhetsblad
 • 1 x Nätsladd

Titta även på

(61 st)
 • Kraftfullt ljud med slående bas och klar diskant
 • Upp till 18 timmars speltid
 • 10 000 mAh batteri kan ladda enheter via USB

3 990:-

Titta även på

(61 st)
 • Kraftfullt ljud med slående bas och klar diskant
 • Upp till 18 timmars speltid
 • 10 000 mAh batteri kan ladda enheter via USB

3 990:-

1009602 JBL JBL Party Box 100 JBLPARTYBOX100EU Med JBL PartyBox 100 startar du festen med ett kraftfullt ljud från JBL och häftiga ljuseffekter som passar alla festliga tillställningar. Spela upp musik via Bluetooth eller med kabel, anslut en mikrofon och testa dina toner eller koppla in en gitarr och bjud på ett härligt solo? Med en lång batteritid på upp till 12 timmar kan ni festa hela natten lång. Ingenting är omöjligt med den nya PartyBox 100 från JBL. Sätt fart på festen! Partymaskin från JBL PartyBox 100 ger dig en häftig fest med en kraftfull bas och ett storslaget kvalitetsljud från JBL. Ljudet har en max uteffekt på 160W och tillsammans med häftiga ljuseffekter får du en riktig partymaskin som inte kommer att göra någon besviken. LED-belysningen sitter i frontpanelen och skapar en ljusshow som ger dig en förbluffande visuell upplevelse när festen exploderar i färger. Med den långa batteritiden på upptill 12 timmar kan du rocka loss hel natten lång.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Dela dina talanger Med ingångar för mikrofon och gitarr kan du snabbt koppla in din utrustning och sedan köra igång. Ta över scenen med dina fantastiska stämmor eller varför inte bjuda på en liten trudelutt på gitarren? Förstärk festen ytterligare Partyhögtalaren från JBL sätter inga begränsningar. Om du vill ha en ännu större ljudupplevelse kan du med JBL PartyBox 100 ansluta upp till två andra kompatibla partyhögtalare med Bluetooth-anslutning trådlöst via TWS (True Wireless Stereo). Musik via USB Med JBL PartyBox 100 kan du spela upp din musik via ett USB-minne. Förbered festen med dina absoluta favoritlåtar på ett litet USB-minne som du smidigt kopplar in i porten på baksidan av bluetooth-högtalaren.  I förpackningen: 1 x JBL-partyhögtalare1 x Snabbguide1 x Garantikort1 x Säkerhetsblad1 x Nätsladd Partyhögtalare 4,8 32 2990 SEK 2990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Partyhögtalare