Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull högtalare med DJ Pad och ljuseffekter

JBL Party Box 1000

  Art.nr: 1009603
 • 1100 W av JBL Signature Sound
 • Handrörelsearmband
 • Bluetooth, AUX & USB
 • Ingång för mikrofon och gitarr
 • Portabel konstruktion med hjul

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med JBL PartyBox 1000 startar du festen med ett otroligt kraftfullt ljud med JBL Signature Sound, häftiga ljuseffekter och en autentisk ljudupplevelse som passar alla festliga tillställningar. Spela upp musik via Bluetooth eller med kabel, anslut en mikrofon och bjud på skönsång eller varför inte använda DJ Pad:en till att skapa din egen konsert genom att spela olika instrument? Ingenting är omöjligt med den nya PartyBox 1000 från JBL. Sätt fart på festen!

Kraftfullt ljud med häftig ljusshow

PartyBox 1000 erbjuder en oöverträffad prestanda och en fantastisk ljudupplevelse helt enligt JBL:s signaturljud. Du får ett kraftfullt ljud med en djup bas som lyfter taket på alla fester. Det otroliga ljudet med en max uteffekt på 1100W tillsammans med en ljusshow med häftiga effekter ger dig en riktig partymaskin som inte kommer att göra dig besviken. LED-belysningen sitter i frontpanelen och skapar en ljusshow som kommer ge dig en förbluffande visuell upplevelse när festen exploderar i färger. När partyt är slut greppar du handtaget på bluetooth-högtalaren och rullar iväg på de dolda hjulen till nästa äventyr. Enklare och smidigare än så blir det inte.

Egen konsert med DJ Pad

Var din egen DJ! Med DJ Pad:en på ovansidan av högtalaren kan du göra din egen konsert genom att spela trummor, gitarr och piano. Du har även möjligheten att "jamma" och skapa loopar via den. 

Dela din skönsång

Med ingångar för mikrofon och gitarr kan du snabbt koppla in din utrustning och sedan köra igång. Ta över scenen med dina fantastiska stämmor eller varför inte bjuda på en liten trudelutt på gitarren?

LED-upplyst armband

Handrörelsearmbandet DJ Party Band med LED-belysning lyser upp din vardag och gör festen till en konsert. Med armbandet från JBL kan du kontrollera den häftiga ljusshowen från PartyBox 1000. Med en enkel flip på handleden ändras ljuseffekterna vilket gör att du smidigt får kontroll över festens belysning. 

USB-uppspelning och laddning

Med JBL PartyBox 1000 kan du spela upp musik via ett USB-minne. Förbered din fest med dina absoluta favoritlåtar på ett litet USB-minne som du smidigt kopplar in i porten på baksidan av bluetooth-högtalaren. USB-porten fungerar även att använda till laddning av externa enheter. Du behöver med andra ord inte ta med en extraladdare till festen. PartyBox 1000 ser till att du håller dig laddad ända in på småtimmarna. 

TWS och RCA

Partyhögtalaren från JBL sätter inga begränsningar. Om du vill ha en ännu större ljudupplevelse kan du med JBL PartyBox 1000 ansluta upp till två andra kompatibla partyhögtalare med Bluetooth-anslutning trådlöst via TWS (True Wireless Stereo) eller via kabel från en RCA-kontakt till en annan. 

I förpackningen:

 • 1 x JBL-partyhögtalare
 • 1 x Snabbguide
 • 1 x Garantikort
 • 1 x Säkerhetsblad
 • 1 x Nätsladd
 • 1 x Handrörelsearmband
1009603 JBL JBL Party Box 1000 JBLPARTYBOX1000EU Med JBL PartyBox 1000 startar du festen med ett otroligt kraftfullt ljud med JBL Signature Sound, häftiga ljuseffekter och en autentisk ljudupplevelse som passar alla festliga tillställningar. Spela upp musik via Bluetooth eller med kabel, anslut en mikrofon och bjud på skönsång eller varför inte använda DJ Pad:en till att skapa din egen konsert genom att spela olika instrument? Ingenting är omöjligt med den nya PartyBox 1000 från JBL. Sätt fart på festen! Kraftfullt ljud med häftig ljusshow PartyBox 1000 erbjuder en oöverträffad prestanda och en fantastisk ljudupplevelse helt enligt JBL:s signaturljud. Du får ett kraftfullt ljud med en djup bas som lyfter taket på alla fester. Det otroliga ljudet med en max uteffekt på 1100W tillsammans med en ljusshow med häftiga effekter ger dig en riktig partymaskin som inte kommer att göra dig besviken. LED-belysningen sitter i frontpanelen och skapar en ljusshow som kommer ge dig en förbluffande visuell upplevelse när festen exploderar i färger. När partyt är slut greppar du handtaget på bluetooth-högtalaren och rullar iväg på de dolda hjulen till nästa äventyr. Enklare och smidigare än så blir det inte. Egen konsert med DJ Pad Var din egen DJ! Med DJ Pad:en på ovansidan av högtalaren kan du göra din egen konsert genom att spela trummor, gitarr och piano. Du har även möjligheten att "jamma" och skapa loopar via den.  Dela din skönsång Med ingångar för mikrofon och gitarr kan du snabbt koppla in din utrustning och sedan köra igång. Ta över scenen med dina fantastiska stämmor eller varför inte bjuda på en liten trudelutt på gitarren? LED-upplyst armband Handrörelsearmbandet DJ Party Band med LED-belysning lyser upp din vardag och gör festen till en konsert. Med armbandet från JBL kan du kontrollera den häftiga ljusshowen från PartyBox 1000. Med en enkel flip på handleden ändras ljuseffekterna vilket gör att du smidigt får kontroll över festens belysning.  USB-uppspelning och laddning Med JBL PartyBox 1000 kan du spela upp musik via ett USB-minne. Förbered din fest med dina absoluta favoritlåtar på ett litet USB-minne som du smidigt kopplar in i porten på baksidan av bluetooth-högtalaren. USB-porten fungerar även att använda till laddning av externa enheter. Du behöver med andra ord inte ta med en extraladdare till festen. PartyBox 1000 ser till att du håller dig laddad ända in på småtimmarna.  TWS och RCA Partyhögtalaren från JBL sätter inga begränsningar. Om du vill ha en ännu större ljudupplevelse kan du med JBL PartyBox 1000 ansluta upp till två andra kompatibla partyhögtalare med Bluetooth-anslutning trådlöst via TWS (True Wireless Stereo) eller via kabel från en RCA-kontakt till en annan.  I förpackningen: 1 x JBL-partyhögtalare1 x Snabbguide1 x Garantikort1 x Säkerhetsblad1 x Nätsladd1 x Handrörelsearmband Partyhögtalare 5 2 9990 SEK 9990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Partyhögtalare