Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gör ditt hem smartare med Amazon Echo Dot 3

Amazon Echo Dot

  Art.nr: 1006500
  • Smart och uppkopplad högtalare
  • Stilren design
  • Exakt ljudupptagning i sju mikrofoner
  • Kraftfulla högtalare
  • Anslut befintliga högtalare för ett kraftfullare ljud

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Amazon Echo Dot 3 låter dig ta hand om dina vardagssysslor på enklaste vis. Med hjälp av Amazon:s virtuella röstassistent Alexa kan du simpelt nog prata med din högtalare för att ta del av mängder av diverse smarta funktioner. Kontrollera smarta IoT-enheter i hemmet, spela upp musik från streaming-tjänster direkt i högtalaren, lägg till varor på din inköpslista eller få en nyhetsrapport för att nämna några funktioner.

Ta del av 3:e generationens Echo Dot

Amazon Echo Dot 3 kommer med ett nytt utseende och Amazon har även förbättrat högtalarna för en bättre upplevelse. Med en 3.5 mm ingång kan man fortfarande koppla ihop din Echo Dot med andra högtalare så att man kan avnjuta musik som spelas genom Spotify, Youtube och liknande tjänster.

Allt kretsar kring Alexa

Med Echo Dot är din digitala röstassistent kontinuerligt uppkopplad mot en molnbaserad tjänst som hjälper dig med att omedelbart få rätt information. Med dess sju separata mikrofoner kan den utföra exakt röstanalys även om det finns störande ljud i omgivningen och även på långt avstånd, så du lätt kan få svar på frågor eller få utfört en speciell uppgift. Be om påminnelser, starta en timer, be om väckning vid ett speciellt klockslag, kontrollera belysningen eller sammankoppla din smartphone så att du även utföra telefonsamtal, skicka meddelanden och lyssna på telefonsvararen - allt med hjälp av din röst. Du får en oerhört stor vidd av möjligheter.

Upplev Alexa Skills

Alexa har över 50.000 skills och många fler är under utveckling för att underlätta i hemmet. Skills är appar för Alexa så att du kan spela Jeopardy!, meditera med hjälp av Headspace och många andra tjänster. Man kan själv skapa egna skills med Alexa Skill Blueprints, allt du behöver göra är att säga "Alexa, help me get started with skills".

Utöka ljudet med extra högtalare

Utöver den integrerade högtalare i Echo kan du även sammankoppla enheten trådlöst genom Bluetooth eller med 3,5 mm AUX-kabel till en annan högtalare om du vill förstärka ljudet i Alexa eller i musiken du väljer att spela upp.


I dagsläget finns det inget stöd för att kommunicera med Alexa på Svenska då enheten just nu enbart har stöd för Engelska och Tyska, men det kan självklart ändras på sikt och få stöd även för detta då allt är molnbaserat och du själv slipper tänka på diverse uppdateringar av enheten.

1006500 1006500 Amazon Amazon Echo Dot B0792HCFTG Amazon Echo Dot 3 låter dig ta hand om dina vardagssysslor på enklaste vis. Med hjälp av Amazon:s virtuella röstassistent Alexa kan du simpelt nog prata med din högtalare för att ta del av mängder av diverse smarta funktioner. Kontrollera smarta IoT-enheter i hemmet, spela upp musik från streaming-tjänster direkt i högtalaren, lägg till varor på din inköpslista eller få en nyhetsrapport för att nämna några funktioner. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Ta del av 3:e generationens Echo Dot Amazon Echo Dot 3 kommer med ett nytt utseende och Amazon har även förbättrat högtalarna för en bättre upplevelse. Med en 3.5 mm ingång kan man fortfarande koppla ihop din Echo Dot med andra högtalare så att man kan avnjuta musik som spelas genom Spotify, Youtube och liknande tjänster. Allt kretsar kring Alexa Med Echo Dot är din digitala röstassistent kontinuerligt uppkopplad mot en molnbaserad tjänst som hjälper dig med att omedelbart få rätt information. Med dess sju separata mikrofoner kan den utföra exakt röstanalys även om det finns störande ljud i omgivningen och även på långt avstånd, så du lätt kan få svar på frågor eller få utfört en speciell uppgift. Be om påminnelser, starta en timer, be om väckning vid ett speciellt klockslag, kontrollera belysningen eller sammankoppla din smartphone så att du även utföra telefonsamtal, skicka meddelanden och lyssna på telefonsvararen - allt med hjälp av din röst. Du får en oerhört stor vidd av möjligheter. Upplev Alexa Skills Alexa har över 50.000 skills och många fler är under utveckling för att underlätta i hemmet. Skills är appar för Alexa så att du kan spela Jeopardy!, meditera med hjälp av Headspace och många andra tjänster. Man kan själv skapa egna skills med Alexa Skill Blueprints, allt du behöver göra är att säga "Alexa, help me get started with skills". Utöka ljudet med extra högtalare Utöver den integrerade högtalare i Echo kan du även sammankoppla enheten trådlöst genom Bluetooth eller med 3,5 mm AUX-kabel till en annan högtalare om du vill förstärka ljudet i Alexa eller i musiken du väljer att spela upp. I dagsläget finns det inget stöd för att kommunicera med Alexa på Svenska då enheten just nu enbart har stöd för Engelska och Tyska, men det kan självklart ändras på sikt och få stöd även för detta då allt är molnbaserat och du själv slipper tänka på diverse uppdateringar av enheten. Smarta högtalare 549 SEK 549 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Smarta högtalare