Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Google Nest Hub och Home Mini Chalk/ Chalk

Google Nest Hub Chalk och Google Home Mini Chalk

  Art.nr: P503
 • Tydlig display med ljussensor
 • Styrning för ditt smarta hem
 • Google Assistant med stöd för Svenska
 • Multiroom-stöd
 • Wi-Fi & Bluetooth

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • Google Home Hub Chalk (Nordic Edition)
 • Google Home Mini - Chalk (Nordic Edition)
Google Google Nest Hub - 7" Smart Display med röstassistent

1 290:-

Vid alla tänkbara tillfällen kan du ta hjälp av Google Nest Hub för att på enklast möjliga sätt genom både ljud och visuellt ge dig svar på tal. Med denna Smart Display kan du lika lätt som en smart högtalare likt Google Home ställa frågor och få svar med rösten på språk som svenska och engelska - men du kan även navigera lika lätt genom beröring på dess pekskärm. 

Används för sig själv eller med andra smarta högtalare

Hub kan användas helt fristående uppkopplad mot ditt trådlösa hemnätverk. Du får full funktionalitet med röstassistenten som blir en perfekt hjälpreda i de flesta situationer.

Har du andra smarta högtalare som exempelvis Google Home kan du även använda denna som en egen enhet i ditt multiroom-system där du kan ha samma underhållning i alla rum.

Bästa mjukvaran från Google

För att göra din vardag enklare och trevligare får du även det bästa från Googles mjukvaror. Använd olika tjänster som Google Maps, Google Calendar, YouTube, eller varför inte ha bildspel på med dina egna bilder från Google Photos.

Varför inte använda den i köket när du bakar eller lagar mat. Få både recept uppläst och tillagningsprocessen i sig för att du utan handpåläggning kan få instruktioner upplästa även med söliga händer.

Tydlig skärm i alla rum

Med en integrerad ljussensor kan ljusstyrkan anpassas beroende på hur ljussättningen ser ut just där den är. I mörkare omständigheter krävs inte samma ljusstyrka men för att du lätt skall se allt på skärmen i ett rum med starkare ljus får du styrka och därmed en klarare bild.

Utmärkt ljudupptagning och ljudåtergivning

Genom användning av två Far-Field-mikrofoner får du häpnadsväckande bra ljudupptagning med intelligent mjukvara för röstigenkänning. Skulle du ha på musik eller annan underhållning kommer Google Assistant ändå svara på dina kommandon göra det du ber om - även på längre avstånd. Det finns även en knapp som låter dig stänga av mikrofonen när du inte vill att Google Nest Hub skall höra vad som sägs.

För att du skall få ett dynamiskt och trivsamt ljud även i uppspelningen av din favoritunderhållning finns olika högtalare för olika ändamål. En högtalare på 2" arbetar för att leverera hela frekvensbandet med klar diskant och dubbla 2" passiva baselelement ger dig ett utökat djup i ljudbilden.

Koppla ihop ditt smarta hem

Med möjlighet till styrning av enheter i ditt smarta hem tar du enkelt kontroll i denna intuitiva panelen. Kompatibel med över 10000 smarta enheter från över 1000 fabrikat runt om i världen får du nästintill oändliga möjligheter.

Styr allt från lampor, termostater och kameror till lås och gör allt enkelt i ett lättöverskådligt gränssnitt eller med rösten. Be om att öka värmen i hemmet innan du kliver upp, starta kaffebryggaren, tänd belysningen, starta robotdammsugaren eller be om att få se vad en monterad övervakningskamera ser just nu.

Du kan även skapa rutiner likt videon nedanför så olika kommandon startar upp en serie av olika händelser som aktiveras som du tidigare valt ut.

Sammankopplad med din kompatibla TV eller Chromecast kan du även exempelvis styra vad som skall streamas från olika streaming-tjänster samt starta och stänga av din TV med rösten.

Information och inspiration kring aktuella appar, möjligheter och system som är kompatibelt med Google Assistant hittar du här hos Google själva i ett nytt fönster i din webbläsare.

Google Google Home Mini - smart röstassistent och högtalare

469:-

Google Home Mini (Nordic Edition) är din smarta Bluetooth-högtalare med integrerad röstassistent uppkopplad till ditt Wi-Fi som inte bara svarar på frågor om vädret men har gott om olika användningsområden. Använd dig av miljontals kommandon och du kan styra ditt smarta hem som exempelvis belysning med Philips Hue, be om att få särskild musik uppspelad eller casta videomaterial till din TV eller Chromecast. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Högtalare med bra ljudåtergivning och utmärkt mikrofon

Utformad med enbart ett 40 mm högtalarelement och optimerad placering ger högtalaren kontinuerlig ljudåtergivning åt alla håll i 360°. Oavsett om det är mycket ljud i din omgivning eller om musik spelas upp i högtalaren hör Google Assistant dig med utmärkt precision.

Samma musik i alla rum

Stödet för Multiroom-tekniken trådlöst över Wi-Fi låter dig spela upp samma underhållning i flera enheter eller exempelvis olika spellistor i specifika rum. Kompatibel med flera Google Home högtalare men även med Chromecast Audio samt andra högtalare med integrerad Chromecast blir underhållningen smartare men trots allt enkelt.

Särskilj olika användare i samma hushåll

Med Voice Match integrerat kan även Google Home känna av olika användare röster för att ge en unik och personlig upplevelse. Du kan bland annat enkelt ta del av din spellista för musik, kalender, påminnelser, shoppinglistor då den lätt känner av användaren baserat på rösten.

Gör hands-free samtal enklare

Sammankopplad med din smartphone och när du är i hemmet kan du trivsamt be om att få valfri kontakt uppringd för att ha en dialog utan att behöva använda din smartphone.

Möjlighet att stänga av mikrofonen

Ett fysiskt reglage låter dig stänga av högtalarens funktioner när du inte vill att Google Assistans skall kunna höra dig. Dra det enkelt i sidled för att stänga av mikrofonen och lika lätt tillbaka när du vill använda den igen.

Justera volymen enkelt

På vänster och höger ovansida finns två ytor med touch-funktion som låter dig justera volymen på högtalaren samtidigt som du slipper extra knappar och bibehåller det snygga tygklädda utseendet. Gör du längre tryck på dessa ytor kan du även stoppa och starta det som spelas upp.

Kompatibel med Android och iOS

Google Home får all sin funktionalitet med digital röstassistent oavsett om du är Android eller iOS-användare. Det du behöver använda dig av är mjukvaruversionerna Android 4.4 alternativt iOS 9.1 eller högre versioner av dessa.

Stöd för Svenska

Med stöd för över 30 språk och däribland även Svenska för Google Assistant så du och hela familjen ännu lättare kan ta del av smidiga funktioner. Google skall ha fått ut sin uppdatering till sina användare även för högtalare du haft sedan tidigare och du väljer språket du vill använda i Google Home-appen och du kan då prata med din Google Home Mini på Svenska - om du vill.

Kompakt design

Särskilt utformad för att vara platsbesparande men trots allt effektfull har man lyckats hålla nere båda mått och vikt. 98 mm i diameter, höjd på 42 mm och dess låga vikt på 173 gram gör detta till en högtalare du lätt placerar precis där du vill h den. Det medföljer även en strömadapter med micro-USB anslutning som har en räckvidd på 1,5 meter från strömuttaget.

Kort snabbstartsguide och tips på hur du kan använda din nya Google Home kan du hitta på Google:s supportsida genom att klicka dig fram genom länken här.

Titta även på

(0 st)
 • Tydlig display med ljussensor
 • Dubbla Far-Field-mikrofoner
 • Styrning för ditt smarta hem

1 490:-

Titta även på

(0 st)
 • Tydlig display med ljussensor
 • Dubbla Far-Field-mikrofoner
 • Styrning för ditt smarta hem

1 490:-

P503 Google Nest Hub Chalk och Google Home Mini Chalk Smarta högtalare 1759 SEK 1759 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Smarta högtalare