Vattentät Bluetooth-högtalare med fylligt ljud

Sony SRS-XB12 - Blue

  Art.nr: 1007485
  • Helt vattentät med IP67-certifiering
  • Upp till 16 timmars batteritid
  • EXTRA BASS™ för fylligare ljud
  • Kompakt, bärbar design
  • Sammankoppla dubbla högtalare

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

SRS-XB12 från Sony är en kompakt och smidig Bluetooth-högtalare som levererar ett djupt och fylligt ljud med EXTRA BASS™. Med sin kompakta storlek kombinerat med en vattentät och dammsäker IP67-certifierad design får du en högtalare som du kan ta med överallt och som tål det mesta.

Högtalaren ansluts trådlöst till din smartphone eller surfplatta via Bluetooth och har en imponerande batteritid på upp till 16 timmar. Ta med din XB12 till stranden, festen eller använd den i badrummet och njut av din favoritmusik med ett härligt ljud.

Vattentät Bluetooth-högtalare med fylligt ljud

Få fart på festen med EXTRA BASS™

Njut av din favoritmusik och skaka liv i dansmusiken med EXTRA BASS™. Monohögtalarens passiva radiator förbättrar låga toner och ger trots sin kompakta storlek en fylligare bas vilket gör att du kan uppleva ett härligt ljud för din underhållning såväl inom- som utomhus.

Imponerande batteritid

Ta del av helt trådlös underhållning utan att behöva bekymra dig över batteriet. Med sammanlagd batteritid på upp till 16 timmar använder du säkerligen din XB12 i flera dagar utan att behöva ansluta den medföljande USB-kabeln för laddning.

Vattentät med IP67-certifiering

Användningsområden är oändliga för denna portabla Bluetooth-högtalare. Med IP67-certifiering är XB12 helt vatten- och dammtät och tål att tappas i poolen, regniga dagar och dammiga underlag vilket gör att du kan njuta av din favoritmusik precis överallt.

Vattentät Bluetooth-högtalare med fylligt ljud

Kompakt och trådlös

Den kompakta och trådlösa Bluetooth-högtalaren väger endast 244 gram och kan tas med överallt. Med den medföljande och löstagbara remmen kan du enkelt hänga upp högtalaren och lyssna på musik var du än är.

Anslut till din smartphone via Bluetooth

Bluetooth-högtalaren ansluter enkelt till din kompatibla enhet med hjälp av Bluetooth 4.2 och har en räckvidd på upp till tio meter. XB12 är även utrustad med mikrofon och handsfreefunktion vilket gör att du kan ta emot och hantera samtal utan att behöva koppla ur högtalaren. Du kan även ansluta en enhet till högtalaren via AUX-ingången. Du har möjlighet att sammankoppla två XB12 trådlöst och få en förstärkt ljudupplevelse med ett effektivt stereoljud.

Vattentät Bluetooth-högtalare med fylligt ljud
1007485 Sony Sony SRS-XB12 - Blue SRSXB12L.CE7 SRS-XB12 från Sony är en kompakt och smidig Bluetooth-högtalare som levererar ett djupt och fylligt ljud med EXTRA BASS™. Med sin kompakta storlek kombinerat med en vattentät och dammsäker IP67-certifierad design får du en högtalare som du kan ta med överallt och som tål det mesta. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Högtalaren ansluts trådlöst till din smartphone eller surfplatta via Bluetooth och har en imponerande batteritid på upp till 16 timmar. Ta med din XB12 till stranden, festen eller använd den i badrummet och njut av din favoritmusik med ett härligt ljud. Få fart på festen med EXTRA BASS™ Njut av din favoritmusik och skaka liv i dansmusiken med EXTRA BASS™. Monohögtalarens passiva radiator förbättrar låga toner och ger trots sin kompakta storlek en fylligare bas vilket gör att du kan uppleva ett härligt ljud för din underhållning såväl inom- som utomhus. Imponerande batteritid Ta del av helt trådlös underhållning utan att behöva bekymra dig över batteriet. Med sammanlagd batteritid på upp till 16 timmar använder du säkerligen din XB12 i flera dagar utan att behöva ansluta den medföljande USB-kabeln för laddning. Vattentät med IP67-certifiering Användningsområden är oändliga för denna portabla Bluetooth-högtalare. Med IP67-certifiering är XB12 helt vatten- och dammtät och tål att tappas i poolen, regniga dagar och dammiga underlag vilket gör att du kan njuta av din favoritmusik precis överallt. Kompakt och trådlös Den kompakta och trådlösa Bluetooth-högtalaren väger endast 244 gram och kan tas med överallt. Med den medföljande och löstagbara remmen kan du enkelt hänga upp högtalaren och lyssna på musik var du än är. Anslut till din smartphone via Bluetooth Bluetooth-högtalaren ansluter enkelt till din kompatibla enhet med hjälp av Bluetooth 4.2 och har en räckvidd på upp till tio meter. XB12 är även utrustad med mikrofon och handsfreefunktion vilket gör att du kan ta emot och hantera samtal utan att behöva koppla ur högtalaren. Du kan även ansluta en enhet till högtalaren via AUX-ingången. Du har möjlighet att sammankoppla två XB12 trådlöst och få en förstärkt ljudupplevelse med ett effektivt stereoljud. Högtalare 4,9 14 549 SEK 549 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare