Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

2.1-system med trådlös subwoofer och Bluetooth

LG SJ3

  Art.nr: 1002291
  • Total uteffekt på 300 Watt
  • Adaptiv ljudkontroll för jämn ljuduppspelning
  • Kompakt och stilfull design
  • Anslut även med 3.5 mm AUX och optisk ljudkabel
  • Fjärrkontroll medföljer

Kombinera med

LG SJ3
2.1-system med trådlös subwoofer och Bluetooth
LG SJ3

1 490:-

Andersson Optical Toslink - Toslink 1.5m

99:-


  • Pris: 1 589:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

LG SJ3
2.1-system med trådlös subwoofer och Bluetooth
LG SJ3

1 490:-

Andersson HDMI - HDMI 1,5m 18Gbps - Black

199:-


  • Pris: 1 689:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG SJ3 ger dig ett kraftfullt 2.1-kanals ljudsystem med olika effektiva ljudförbättringstekniker som bidrar till automatisk justering och balans i allt som spelas upp. Du ansluter enkelt systemet till din TV och inte minst subwoofern som dessutom ansluts trådlöst och utöver att ansluta till exempelvis din TV kan du även parkoppla din smartphone med Bluetooth för trådlös uppspelning av musik och bra poddar.

Smart ljudförbättring

Med stöd för adaptiv ljudkontroll (ASC) justeras allt ljud i realtid så att dialogen kan hålla sig klar och tydlig när det är i fokus, samtidigt som den känner av andra frekvenser höjs subwoofern för ytterligare effekt. Allt för att du skall få ett dynamiskt och levande ljud med korrekt återgivning.

LG ASE (Auto Sound Engine) hjälper även till med att få ljudnivån optimerad som även denna skapar en bra balans oberoende av nivå på volymen och du får ett jämnt ljud utan plötsliga ovälkomna överraskningar.

Smal och smidig design

Med platsbesparande utformning är denna soundbar förhållandevis tunn, men levererar en bred ljudåtergivning. Skrytsamt framhävande av dess effektiva högtalarelement lämnar mindre åt fantasin men garanterar ljud av hög kvalitet.

Du kan enkelt uppnå optimal placering av din Subwoofer som enbart kräver strömanslutning då den kommunicerar trådlöst med din soundbar. Välj själv vart du vill ha den för att du skall kunna uppnå bästa möjliga resultat.

Smidiga anslutningar och mycket effekt

Utöver att bara ha ett kraftfullt register på hela 300 Watt där 200 av dessa är ren bas får du även ta del av varierande anslutningsmöjligheter. Koppla exempelvis din Blu-ray-spelare till din TV för att sedan få ljudsignalen vidare till ditt nya 2.1-system med optisk ljudkabel, eller anslut med en klassisk 3.5 mm AUX-kabel.

Självfallet är trådlöst med Bluetooth ett bra alternativ för uppspelning av musik eller en bra ljudbok oavsett om du använder en kompatibel laptop, iOS- eller Androidenhet som surfplatta eller smartphone får du lika trivsam och effektiv uppkoppling som till en en vanlig trådlös högtalare. Med Stand-By-funktion kan ditt ljudsystem vara i viloläge för att direkt starta upp när du återigen väljer att spela upp musik med din tidigare sammankopplade enhet via Bluetooth.

Justera ljudet enkelt

Knappar finns på ovansidan din Sound Bar där du kan starta alternativt stänga av enheten, växla mellan ljudkällorna och även justera volymen. Fjärrkontroll medföljer men SJ3 är även kompatibel varierande TV-fjärrkontroller av fabrikaten LG, Samsung, Sharp, Philips, Toshiba, Vizio, Panasonic, Toshiba och Sony så du kan förlita dig på en kontroll för enkel styrning.

1002291 1002291 LG LG SJ3 SJ3 LG SJ3 ger dig ett kraftfullt 2.1-kanals ljudsystem med olika effektiva ljudförbättringstekniker som bidrar till automatisk justering och balans i allt som spelas upp. Du ansluter enkelt systemet till din TV och inte minst subwoofern som dessutom ansluts trådlöst och utöver att ansluta till exempelvis din TV kan du även parkoppla din smartphone med Bluetooth för trådlös uppspelning av musik och bra poddar. Smart ljudförbättring Med stöd för adaptiv ljudkontroll (ASC) justeras allt ljud i realtid så att dialogen kan hålla sig klar och tydlig när det är i fokus, samtidigt som den känner av andra frekvenser höjs subwoofern för ytterligare effekt. Allt för att du skall få ett dynamiskt och levande ljud med korrekt återgivning. LG ASE (Auto Sound Engine) hjälper även till med att få ljudnivån optimerad som även denna skapar en bra balans oberoende av nivå på volymen och du får ett jämnt ljud utan plötsliga ovälkomna överraskningar. Smal och smidig design Med platsbesparande utformning är denna soundbar förhållandevis tunn, men levererar en bred ljudåtergivning. Skrytsamt framhävande av dess effektiva högtalarelement lämnar mindre åt fantasin men garanterar ljud av hög kvalitet. Du kan enkelt uppnå optimal placering av din Subwoofer som enbart kräver strömanslutning då den kommunicerar trådlöst med din soundbar. Välj själv vart du vill ha den för att du skall kunna uppnå bästa möjliga resultat. Smidiga anslutningar och mycket effekt Utöver att bara ha ett kraftfullt register på hela 300 Watt där 200 av dessa är ren bas får du även ta del av varierande anslutningsmöjligheter. Koppla exempelvis din Blu-ray-spelare till din TV för att sedan få ljudsignalen vidare till ditt nya 2.1-system med optisk ljudkabel, eller anslut med en klassisk 3.5 mm AUX-kabel. Självfallet är trådlöst med Bluetooth ett bra alternativ för uppspelning av musik eller en bra ljudbok oavsett om du använder en kompatibel laptop, iOS- eller Androidenhet som surfplatta eller smartphone får du lika trivsam och effektiv uppkoppling som till en en vanlig trådlös högtalare. Med Stand-By-funktion kan ditt ljudsystem vara i viloläge för att direkt starta upp när du återigen väljer att spela upp musik med din tidigare sammankopplade enhet via Bluetooth. Justera ljudet enkelt Knappar finns på ovansidan din Sound Bar där du kan starta alternativt stänga av enheten, växla mellan ljudkällorna och även justera volymen. Fjärrkontroll medföljer men SJ3 är även kompatibel varierande TV-fjärrkontroller av fabrikaten LG, Samsung, Sharp, Philips, Toshiba, Vizio, Panasonic, Toshiba och Sony så du kan förlita dig på en kontroll för enkel styrning. Soundbar 4,3 168 1490 SEK 1490 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Soundbar