Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Soundbar med subwoofer och trådlösa högtalare

LG SL5R

  Art.nr: 1010108
  • Total uteffekt på 520 Watt
  • Streama musik med Bluetooth
  • Högupplöst 24-bit ljud
  • Trådlösa bakre högtalare
  • DTS Virtual:X
  • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG SL5R blåser nytt liv i ljudet och ger dig en uppslukande ljudupplevelse med en soundbar, en bashögtalare och två trådlösa bakre högtalare. Soundbaren är mångsidig med flera olika ingångar som HDMI och optisk. Om du vill lyssna på musik trådlöst från din telefon ansluter du enkelt via Bluetooth. Med LG soundbar SL5R är det möjligt att efterlikna bioljudet direkt hemma i soffan. 

Lg SL5R soundbar med bashögtalare samt två trådlösa bakre högtalare i vardagsrummet

Förstärkt ljudsystem

Med LG SL5R och det medföljande trådlösa högtalarpaketet SPJ4-S kan du uppleva en hög och kraftfull surroundljudupplevelse hemma i vardagsrummet. De bakre högtalarna förstärker ditt ljudsystem med två 60 watts högtalare samt en trådlös mottagare. De två extra ljudkanalerna boostar ditt ljud och ger dig ett ljud utöver det vanliga medan den trådlösa mottagaren ser till att du slipper dra kablar genom rummet till de bakre högtalarna.  LG SL5R ger en tydlig och fyllig ljudåtergivning där dina favoritfilmer kommer till sin rätt hemma i soffan. 

Trådlöst högtalarpaket LG SPJ4-S med trådlös mottagare

Utmärkt ljud i bra kvalitet

LG SL5R har en total uteffekt på 520 watt. Med stöd för flera högupplösta ljudformat i Hi-Res Audio som WAV, ALAC- och FLAC-format kan du få klarare ljud med ökad precision i 24-bit och 96 KHz. Jämförelsevis med traditionella CD-skivor som är komprimerade till 16 bitar så får du istället en okomprimerad och slående ljudbild värd att lyssna på. 

Soundbarens knappar på höger sida

Inlevelsefullt ljud med DTS Virtual:X

Med tre framhögtalare i soundbaren, två bakre trådlösa högtalare och en bashögtalare skapar DTS-funktionen en mer uppslukande ljudupplevelse som omger dig likt ett surroundljud. DTS Virtual:X är ett kraftfullt multidimensionellt surroundljudformat med en höjddimension som ger stämningsfulla effekter både ovanifrån och runtom dig. Du får ett rikt ljud och en fantastisk ljudupplevelse genom din soundbar från LG. 

Surroundljud med soundbaren LG SL5R

Streama din musik

Med din soundbar från LG kan du enkelt streama musik direkt med Bluetooth 4.0 från din telefon eller annan enhet utan att behöva lämna soffan. Du sammankopplar snabbt din telefon med din soundbar SL5R och sedan är du redo att njuta av dina favoritlåtar. 

Trådlös anslutning via Bluetooth på LG SL5R
1010108 1010108 LG LG SL5R SL5R.DSWELLK LG SL5R blåser nytt liv i ljudet och ger dig en uppslukande ljudupplevelse med en soundbar, en bashögtalare och två trådlösa bakre högtalare. Soundbaren är mångsidig med flera olika ingångar som HDMI och optisk. Om du vill lyssna på musik trådlöst från din telefon ansluter du enkelt via Bluetooth. Med LG soundbar SL5R är det möjligt att efterlikna bioljudet direkt hemma i soffan.  Förstärkt ljudsystem Med LG SL5R och det medföljande trådlösa högtalarpaketet SPJ4-S kan du uppleva en hög och kraftfull surroundljudupplevelse hemma i vardagsrummet. De bakre högtalarna förstärker ditt ljudsystem med två 60 watts högtalare samt en trådlös mottagare. De två extra ljudkanalerna boostar ditt ljud och ger dig ett ljud utöver det vanliga medan den trådlösa mottagaren ser till att du slipper dra kablar genom rummet till de bakre högtalarna.  LG SL5R ger en tydlig och fyllig ljudåtergivning där dina favoritfilmer kommer till sin rätt hemma i soffan.  Utmärkt ljud i bra kvalitet LG SL5R har en total uteffekt på 520 watt. Med stöd för flera högupplösta ljudformat i Hi-Res Audio som WAV, ALAC- och FLAC-format kan du få klarare ljud med ökad precision i 24-bit och 96 KHz. Jämförelsevis med traditionella CD-skivor som är komprimerade till 16 bitar så får du istället en okomprimerad och slående ljudbild värd att lyssna på.  Inlevelsefullt ljud med DTS Virtual:X Med tre framhögtalare i soundbaren, två bakre trådlösa högtalare och en bashögtalare skapar DTS-funktionen en mer uppslukande ljudupplevelse som omger dig likt ett surroundljud. DTS Virtual:X är ett kraftfullt multidimensionellt surroundljudformat med en höjddimension som ger stämningsfulla effekter både ovanifrån och runtom dig. Du får ett rikt ljud och en fantastisk ljudupplevelse genom din soundbar från LG.  Streama din musik Med din soundbar från LG kan du enkelt streama musik direkt med Bluetooth 4.0 från din telefon eller annan enhet utan att behöva lämna soffan. Du sammankopplar snabbt din telefon med din soundbar SL5R och sedan är du redo att njuta av dina favoritlåtar.  Soundbar 4,4 24 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Soundbar