Soundbar med kraftfull trådlös subwoofer

LG SL6Y

  Art.nr: 1009170
  • DTS Virtual:X
  • Streama musik med Bluetooth
  • Högupplöst 24-bit ljud
  • 1 x HDMI-ingång och 1 x HDMI-utgång

Kombinera med

LG SL6Y
Soundbar med kraftfull trådlös subwoofer

3 490:-


  • Pris: 5 180:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

LG SL6Y
Soundbar med kraftfull trådlös subwoofer

3 490:-


  • Pris: 3 689:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG SL6Y ger dig en uppslukande ljudupplevelse med DTS: Virtual:X och sina tre framhögtalare i soundbaren samt en bashögtalare. Soundbaren är månsidig med flera olika ingångar som HDMI och optisk. Med Bluetooth kan du streama din favoritmusik direkt från din telefon utan att använda kablar. 

Utmärkt ljud i bra kvalitet

LG Sl6Y har en total uteffekt på 420 watt. Med stöd för flera högupplösta ljudformat i Hi-Res Audio som WAV, ALAC- och FLAC-format kan du få klarare ljud med ökad precision i 24-bit och 96 KHz. Jämförelsevis med traditionella CD-skivor som är komprimerade till 16 bitar så får du istället en okomprimerad och slående ljudbild värd att lyssna på. 

Inlevelsefullt ljud med DTS Virtual:X

Med tre framhögtalare i din soundbar och en bashögtalare skapar DTS-funktionen en mer uppslukande ljudupplevelse som omger dig likt ett surroundljud. DTS Virtual:X är ett kraftfullt multidimensionellt surroundljudformat med en höjddimension som ger stämningsfulla effekter både ovanifrån och runtom dig. Du får ett rikt ljud och en fantastisk ljudupplevelse genom din soundbar och subwoofer. 

Streama din musik

Med sin soundbar från LG kan du enkelt streama musik direkt med Bluetooth 4.0 från din telefon eller annat enhet utan att behöva lämna soffan. Du sammankopplar snabbt din telefon med din soundbar SL6Y och sedan är du redo att njuta till dina favoritlåtar. 

1009170 LG LG SL6Y SL6Y.DSWELLK LG SL6Y ger dig en uppslukande ljudupplevelse med DTS: Virtual:X och sina tre framhögtalare i soundbaren samt en bashögtalare. Soundbaren är månsidig med flera olika ingångar som HDMI och optisk. Med Bluetooth kan du streama din favoritmusik direkt från din telefon utan att använda kablar.  Utmärkt ljud i bra kvalitet LG Sl6Y har en total uteffekt på 420 watt. Med stöd för flera högupplösta ljudformat i Hi-Res Audio som WAV, ALAC- och FLAC-format kan du få klarare ljud med ökad precision i 24-bit och 96 KHz. Jämförelsevis med traditionella CD-skivor som är komprimerade till 16 bitar så får du istället en okomprimerad och slående ljudbild värd att lyssna på.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Inlevelsefullt ljud med DTS Virtual:X Med tre framhögtalare i din soundbar och en bashögtalare skapar DTS-funktionen en mer uppslukande ljudupplevelse som omger dig likt ett surroundljud. DTS Virtual:X är ett kraftfullt multidimensionellt surroundljudformat med en höjddimension som ger stämningsfulla effekter både ovanifrån och runtom dig. Du får ett rikt ljud och en fantastisk ljudupplevelse genom din soundbar och subwoofer.  Streama din musik Med sin soundbar från LG kan du enkelt streama musik direkt med Bluetooth 4.0 från din telefon eller annat enhet utan att behöva lämna soffan. Du sammankopplar snabbt din telefon med din soundbar SL6Y och sedan är du redo att njuta till dina favoritlåtar.  Soundbar 4,8 13 3490 SEK 3490 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Soundbar