Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

3.0.2-kanalssoundbar med Meridian & Dual Action Bass

LG SN7CY

  Art.nr: 1014431
  • Meridians ledande teknik
  • Dolby Atmos
  • DTS:X
  • High Resolution Audio
  • AI Sound Pro

Kombinera med

LG SN7CY
Produkt du tittar på: 3.0.2-kanalssoundbar med Meridian & Dual Action Bass

1 990:-


  • Pris: 3 729:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG SN7CY är en 3.0.2-kanalssoundbar som ger dig ett hisnande ljud och lyfter din tittarupplevelse till nya nivåer. Med prestigefyllt ljud från brittiska Meridian får du det bästa ljudet för dina filmer, sport, serier och tv-program. Tekniker som Doby Atmos och Dual Action Bass ger dig ett kraftfullt och realistiskt ljud.

3.0.2-kanalssoundbar med Meridian & Dual Action Bass LG SN7CY

Prestigefyllt ljud från Meridian

Sedan 1977 har Meridian skapat innovativa, eleganta, högpresterande ljudlösningar. De har utvidgat gränser, stört normer och levererat produkter som har omdefinierat hur människor gillar musik och film, oavsett var de är. Merdian lyfter ljudet och skapar ett brett ljudsteg med avancerad signalbehandlingsteknik.

Meridians stränga och forskningsledda filosofi har bibehållit sin position på gränserna för vad som är möjligt inom ljud. Som pionjär för högupplöst ljud och Master of Digital Signal Processing (DSP) har Meridian spelat en integrerad roll i utvecklingen och antagandet av banbrytande tekniker.

Uppslukande 3D-ljud

Hör skillnaden med Dolby Vision & Dolby Atmos. LG Sound Bar SN7CY möter DTS Virtual: X för att förvandla ditt hem till en teater, för den mest uppslukande visningen av alla dina favoritfilmer.

Cinematiskt surroundljud

Fyll rummet med det ultimata cinematiska surroundljudet tack vare 3.0.2-kanals ljud, med stöd för att ansluta bakre högtalare (säljs separat). LG Sound Bar SN7CY stöder trådlös anslutning för 5.0.2 ch-utgång så att du alltid kan titta på TV med det mest uppslukande ljudet.

High Resolution Audio

Lyssna på ojämförbart ljud. Det högupplösta ljudet har en samplingsfrekvens på 96 kHz och 24 bitars djup, vilket ger ett mer exakt ljud och en bättre lyssnarupplevelse.

3.0.2-kanalssoundbar med Meridian & Dual Action Bass LG SN7CY

LG ThinQ

Förvandla din TV och Sound Bar till ditt kontrollcenter. Din soundbar kan nu övervaka och kontrollera anslutna LG ThinQ hushållsapparater bekvämt direkt från ditt vardagsrum. Kontrollera status på ditt kylskåp, tvättmaskin, luftrenare och slå till och med på eller av din dammsugare.

AI Sound Pro

AI Sound Pro analyserar automatiskt innehållet för att omedelbart optimera ljudinställningarna enligt vad som spelas upp. Fånga varje detalj med kristallklar dialog eller en mer slående kraftfull action, beroende på genren.

Anslut mer bekvämt

Lägg till Bluetooth®-anslutning till din ljudinställning, eller anslut och spela bekvämt med optiska eller dubbla HDMI-kablar.

1014431 1014431 LG LG SN7CY SN7CY.DSWELLK LG SN7CY är en 3.0.2-kanalssoundbar som ger dig ett hisnande ljud och lyfter din tittarupplevelse till nya nivåer. Med prestigefyllt ljud från brittiska Meridian får du det bästa ljudet för dina filmer, sport, serier och tv-program. Tekniker som Doby Atmos och Dual Action Bass ger dig ett kraftfullt och realistiskt ljud. Prestigefyllt ljud från MeridianSedan 1977 har Meridian skapat innovativa, eleganta, högpresterande ljudlösningar. De har utvidgat gränser, stört normer och levererat produkter som har omdefinierat hur människor gillar musik och film, oavsett var de är. Merdian lyfter ljudet och skapar ett brett ljudsteg med avancerad signalbehandlingsteknik.Meridians stränga och forskningsledda filosofi har bibehållit sin position på gränserna för vad som är möjligt inom ljud. Som pionjär för högupplöst ljud och Master of Digital Signal Processing (DSP) har Meridian spelat en integrerad roll i utvecklingen och antagandet av banbrytande tekniker.Uppslukande 3D-ljudHör skillnaden med Dolby Vision & Dolby Atmos. LG Sound Bar SN7CY möter DTS Virtual: X för att förvandla ditt hem till en teater, för den mest uppslukande visningen av alla dina favoritfilmer.Cinematiskt surroundljudFyll rummet med det ultimata cinematiska surroundljudet tack vare 3.0.2-kanals ljud, med stöd för att ansluta bakre högtalare (säljs separat). LG Sound Bar SN7CY stöder trådlös anslutning för 5.0.2 ch-utgång så att du alltid kan titta på TV med det mest uppslukande ljudet.High Resolution AudioLyssna på ojämförbart ljud. Det högupplösta ljudet har en samplingsfrekvens på 96 kHz och 24 bitars djup, vilket ger ett mer exakt ljud och en bättre lyssnarupplevelse.LG ThinQFörvandla din TV och Sound Bar till ditt kontrollcenter. Din soundbar kan nu övervaka och kontrollera anslutna LG ThinQ hushållsapparater bekvämt direkt från ditt vardagsrum. Kontrollera status på ditt kylskåp, tvättmaskin, luftrenare och slå till och med på eller av din dammsugare. AI Sound ProAI Sound Pro analyserar automatiskt innehållet för att omedelbart optimera ljudinställningarna enligt vad som spelas upp. Fånga varje detalj med kristallklar dialog eller en mer slående kraftfull action, beroende på genren. Anslut mer bekvämtLägg till Bluetooth®-anslutning till din ljudinställning, eller anslut och spela bekvämt med optiska eller dubbla HDMI-kablar. Soundbar 3 1 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Soundbar