Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bakre högtalare till kompatibla LG soundbar

LG SPK8-S

  Art.nr: 1007065
  • Trådlös anslutning till bakre modulen
  • Ger dig äkta surroundljud för ökad inlevelse
  • Möjligt att hänga högtalarna på väggen
  • Kompatibel med t ex LG SL9Y och SL6Y

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG SPK8-S tar underhållningen i ditt vardagsrum till helt nya nivåer. Dessa bakre högtalare ansluts trådlöst för att länka den trådlösa modulen till din kompatibla LG SK9Y samt SK10Y soundbar.

Högtalarna ger ett omslutande surroundljud för ökad inlevelse i allt från film till musik och du slipper tänka på att dra massa kablar vid installationstillfället. Du får små högtalare som är lätta att placera ut med häpnadsväckande bra effekt.

Du kan även montera högtalarna på väggen genom att köpa till väggfäste från LG. Volymen på respektive bakre högtalare går även att justera från - 6 till +6 steg.

Kompatibilitet

    Passar med samtliga LG soundbars som har ett Y i sin modellbeteckning, exempelvis SL9Y och SL6Y.
1007065 1007065 LG LG SPK8-S SPK8.DEUSLLK LG SPK8-S tar underhållningen i ditt vardagsrum till helt nya nivåer. Dessa bakre högtalare ansluts trådlöst för att länka den trådlösa modulen till din kompatibla LG SK9Y samt SK10Y soundbar. Högtalarna ger ett omslutande surroundljud för ökad inlevelse i allt från film till musik och du slipper tänka på att dra massa kablar vid installationstillfället. Du får små högtalare som är lätta att placera ut med häpnadsväckande bra effekt. Du kan även montera högtalarna på väggen genom att köpa till väggfäste från LG. Volymen på respektive bakre högtalare går även att justera från - 6 till +6 steg. Kompatibilitet Passar med samtliga LG soundbars som har ett Y i sin modellbeteckning, exempelvis SL9Y och SL6Y. Soundbar 4,5 26 1590 SEK 1590 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Soundbar