Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlöst vitt soundbarsystem för det stilrena hemmet

PureSense SWR 510 - White

  Art.nr: 1012899
 • Total uteffekt på 400 Watt
 • Trådlös subwoofer och bakhögtalare
 • Bluetooth 5.0
 • LED-skärm
 • Väggmonterbar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Vill du hålla en vit och stilren uppsättning vid TV'n så har du det passande ljudsystemet här. PureSense presenterar SWR 510 - en vit soundbar med trådlös subwoofer och matchande bakre högtalare. Med detta får du en sladdlös, stilfull och sober installation i vardagsrummet och samtidigt ett kraftfullt och imponerande ljud till filmer, musik och TV-innehåll.

20200506-003-R3

Kraftfull och trådlös

PureSense SWR 510 är en soundbar med 400 W maximal uteffekt för ett kraftfullt ljud. De trådlösa bakre högtalarna har 20 W ljud i tre riktningar. Subwoofern har en uteffekt på 100 W. De trådlösa högtalarna ansluts till soundbaren via 5,8 GHz vilket är perfekt för att slippa dra kablar genom vardagsrummet.

Flera anslutningsmöjligheter

Denna soundbar har flera olika ingångar och praktiska anslutningsalternativ som 2 x HDMI, optisk kabel, koaxial, 3,5 mm AUX, USB och Bluetooth. 

Med Bluetooth kan du enkelt streama musik direkt från din mobil eller annan portabel enhet utan att behöva lämna soffan. Du sammankopplar snabbt din telefon med din soundbar SWR 510 och för att sedan vara redo att njuta av dina favoritlåtar. 

Med ARC-funktionen behöver du inte använda en extra kompositljudkabel eller en optisk kabel när du ansluter en Audio/Video-mottagare (A/V-mottagare) eller ett surroundljudsystem till tv:n. När du ansluter en HDMI-kabel från en ARC-kompatibel A/V-mottagare till en ARC-kompatibel tv går det både att skicka ljud till A/V-mottagaren från tv:n och titta och lyssna på filmer och annat innehåll från källenheter när de passerar genom A/V-mottagaren till tv:n.

PureSense vit soundbar

Ingår i förpackningen

 • Soundbar 
 • Subwoofer 
 • 2x bakre högtalare 
 • Soundbar nätadapterkabel, 3 meter
 • Subwoofer strömkabel, 1,5 meter
 • Bakre högtalare nätadapterkabel, 2 meter
 • Bakre högtalare anslutningskabel, 8 meter
 • Optisk kabel 
 • Fjärrkontroll 
 • Väggfäste för soundbar
 • Bruksanvisning
20200506-006
1012899 1012899 PureSense PureSense SWR 510 - White Vill du hålla en vit och stilren uppsättning vid TV'n så har du det passande ljudsystemet här. PureSense presenterar SWR 510 - en vit soundbar med trådlös subwoofer och matchande bakre högtalare. Med detta får du en sladdlös, stilfull och sober installation i vardagsrummet och samtidigt ett kraftfullt och imponerande ljud till filmer, musik och TV-innehåll.Kraftfull och trådlösPureSense SWR 510 är en soundbar med 400 W maximal uteffekt för ett kraftfullt ljud. De trådlösa bakre högtalarna har 20 W ljud i tre riktningar. Subwoofern har en uteffekt på 100 W. De trådlösa högtalarna ansluts till soundbaren via 5,8 GHz vilket är perfekt för att slippa dra kablar genom vardagsrummet.Flera anslutningsmöjligheterDenna soundbar har flera olika ingångar och praktiska anslutningsalternativ som 2 x HDMI, optisk kabel, koaxial, 3,5 mm AUX, USB och Bluetooth. Med Bluetooth kan du enkelt streama musik direkt från din mobil eller annan portabel enhet utan att behöva lämna soffan. Du sammankopplar snabbt din telefon med din soundbar SWR 510 och för att sedan vara redo att njuta av dina favoritlåtar. Med ARC-funktionen behöver du inte använda en extra kompositljudkabel eller en optisk kabel när du ansluter en Audio/Video-mottagare (A/V-mottagare) eller ett surroundljudsystem till tv:n. När du ansluter en HDMI-kabel från en ARC-kompatibel A/V-mottagare till en ARC-kompatibel tv går det både att skicka ljud till A/V-mottagaren från tv:n och titta och lyssna på filmer och annat innehåll från källenheter när de passerar genom A/V-mottagaren till tv:n.Ingår i förpackningenSoundbar Subwoofer 2x bakre högtalare Soundbar nätadapterkabel, 3 meterSubwoofer strömkabel, 1,5 meterBakre högtalare nätadapterkabel, 2 meterBakre högtalare anslutningskabel, 8 meterOptisk kabel Fjärrkontroll Väggfäste för soundbarBruksanvisning Soundbar 2 5 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Soundbar