Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Soundbar med superrealistiskt ljud

Samsung HW-MS660

  Art.nr: 243654
  • HD-Audio med glasklart ljud
  • Strömma musik med Bluetooth
  • Djup bas utan subwoofer
  • Perfekt ljud oavsett TV
  • Surroundljud med bred ljudbild

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Samsungs soundbar HW-MS660 får du högklassigt HD-ljud med bred ljudbild och stort omfång. Hela nio högtalarelement ger dig klart ljud men samtidigt djup bas när det krävs. Denna enhet ansluts enkelt till olika TV fabrikat men lättast trådlöst till din Samsung TV. Väggfäste ingår för stilig montering på väggen.

Känn intensiteten från 9 högtalarelement

Med soundbarens unika egenskap att varje högtalare har möjlighet att simultant röra sig då flera har unika förstärkare som bidrar till utmärkta möjligheter att få kraftfullare basljud samtidigt som du får skarpt och klart ljud. Allt detta utan att ha flertalet högtalare utspridda i rummet och trots allt få utmärkt spridning i rummet.

Lyssna på musik trådlöst

Filmer och serier är inte det enda du vill uppleva med ett bra, fylligt ljud. När du lyssnar på musik vill du ha samma levande musikupplevelse och ännu bättre blir det utan kablar som är i vägen. Bluetooth ger dig möjligheten att ansluta direkt till din soundbar med exempelvis din smartphone.

Med appen Samsung Multiroom kan du njuta av olika musiktjänster med hög ljudkvalitet. Perfekt för dig som till exempel har alla spellistor på Spotify, iTunes eller Soundcloud. Du kan även ansluta trådlöst till din Samsung TV med TV SoundConnect.

Realistisk ljudkvalitet

HW-MS660 använder teknik som HD-Audio som ger fylligare ljud i både musik och film genom att behålla okomprimerad kvalitet motsvarande originalljudet och en upplösning på 24 bitar. Detta kan tydligast jämföras med en traditionell CD-skiva som har ljud komprimerat till 16-bitar.
Alla producerade soundbars testas och finjusteras för att uppnå optimal balans i rummet. Allt för att leverera en bred och intensiv upplevelse för dig i hemmet.

Enkelt med Samsung One Remote

Till dig med Samsung TV så styr du enkelt samtliga enheter med samma kontroll om de är kompatibla med Samsung One Remote Control/Premium. Flertalet av din soundbars funktioner får du lätt upp direkt på din TV för att ställa in exempelvis ljudeffekter och volym. Annars kan du lättast låta integrerade Smart Sound Mode optimera ljudet automatiskt helt utifrån vad som spelas upp just då och låta dig fokusera på innehållet.

Möjlighet för större surround

Om du vill ha ännu kraftfullare surround-effekt hemma kan du enkelt bygga ut ditt ljud genom att ansluta två trådlösa Wireless Audio 360-enheter som placeras baktill i rummet för att förbättra helhetseffekten. Dessa kräver inte heller några extra kablar.

243654 243654 Samsung Samsung HW-MS660 HW-MS660/XE Med Samsungs soundbar HW-MS660 får du högklassigt HD-ljud med bred ljudbild och stort omfång. Hela nio högtalarelement ger dig klart ljud men samtidigt djup bas när det krävs. Denna enhet ansluts enkelt till olika TV fabrikat men lättast trådlöst till din Samsung TV. Väggfäste ingår för stilig montering på väggen. Känn intensiteten från 9 högtalarelement Med soundbarens unika egenskap att varje högtalare har möjlighet att simultant röra sig då flera har unika förstärkare som bidrar till utmärkta möjligheter att få kraftfullare basljud samtidigt som du får skarpt och klart ljud. Allt detta utan att ha flertalet högtalare utspridda i rummet och trots allt få utmärkt spridning i rummet. Lyssna på musik trådlöst Filmer och serier är inte det enda du vill uppleva med ett bra, fylligt ljud. När du lyssnar på musik vill du ha samma levande musikupplevelse och ännu bättre blir det utan kablar som är i vägen. Bluetooth ger dig möjligheten att ansluta direkt till din soundbar med exempelvis din smartphone. Med appen Samsung Multiroom kan du njuta av olika musiktjänster med hög ljudkvalitet. Perfekt för dig som till exempel har alla spellistor på Spotify, iTunes eller Soundcloud. Du kan även ansluta trådlöst till din Samsung TV med TV SoundConnect. Realistisk ljudkvalitet HW-MS660 använder teknik som HD-Audio som ger fylligare ljud i både musik och film genom att behålla okomprimerad kvalitet motsvarande originalljudet och en upplösning på 24 bitar. Detta kan tydligast jämföras med en traditionell CD-skiva som har ljud komprimerat till 16-bitar.Alla producerade soundbars testas och finjusteras för att uppnå optimal balans i rummet. Allt för att leverera en bred och intensiv upplevelse för dig i hemmet. Enkelt med Samsung One Remote Till dig med Samsung TV så styr du enkelt samtliga enheter med samma kontroll om de är kompatibla med Samsung One Remote Control/Premium. Flertalet av din soundbars funktioner får du lätt upp direkt på din TV för att ställa in exempelvis ljudeffekter och volym. Annars kan du lättast låta integrerade Smart Sound Mode optimera ljudet automatiskt helt utifrån vad som spelas upp just då och låta dig fokusera på innehållet. Möjlighet för större surround Om du vill ha ännu kraftfullare surround-effekt hemma kan du enkelt bygga ut ditt ljud genom att ansluta två trådlösa Wireless Audio 360-enheter som placeras baktill i rummet för att förbättra helhetseffekten. Dessa kräver inte heller några extra kablar. Soundbar 4,3 46 2490 SEK 2490 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Soundbar