Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Soundbar med inbyggd och effektfull subwoofer

Samsung HW-N310/XE

  Art.nr: 1005218
  • Anslut med AUX samt optisk ljudkabel
  • Strömma ljud och musik trådlöst
  • Kan kontrolleras med en app
  • 4 högtalarelement
  • Djup bas utan separat subwoofer
  • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung HW-N310 en mångsidig All-in-One Soundbar för dig som vill ha kraftfullare ljud till din TV för att få förbättrad inlevelse i underhållningen. Integrerad woofer och bashorn ger dig maffigt ljud ur enbart en enhet och med trådlös anslutning genom Bluetooth kan du sammankoppla kompatibla TV eller smartphone för sömlös ljudöverföring.

Intensivt och omslutande ljud

Utan att behöva använda dig av en separat enhet för basen kan du ändå få ett slående kraftfullt ljud tack vare integrerad woofer och två bashorn som ger en omslutande ljudbild med effektfull spridning. Med allt i en enhet sparar du inte bara plats då du även får en stilren installation i ditt vardagsrum.

"Surround Sound Expansion" fyller rummet med ljud och ger dig en trivsam surround-effekt ur de olika inbyggda högtalarna. 

Anslut med kabel eller trådlöst med Bluetooth

Du kan ansluta trådlöst till din kompatibla Samsung TV utan att behöva tänka på kabeldragning. Filmer och serier är inte det enda du vill uppleva med ett bra, fylligt ljud. 

När du lyssnar på musik vill du ha samma levande musikupplevelse och ännu bättre blir det utan kablar som är i vägen. Bluetooth ger dig möjligheten att ansluta direkt till din soundbar med exempelvis din smartphone.

Vill du ansluta ljudkällan med kabel gör du det enkelt med 3,5 mm AUX-kabel alternativt optisk ljudkabel direkt till exempelvis din TV eller spelkonsol.  Du kan även ansluta ett USB-minne med musik från ditt bibliotek du har lagrat på din dator.

Enkelt med Samsung One Remote

Till dig med Samsung TV så styr du enkelt samtliga enheter med samma kontroll om de är kompatibla med Samsung One Remote Control/Premium. Flertalet av din soundbars funktioner får du lätt upp direkt på din TV för att ställa in exempelvis ljudeffekter och volym. Skulle du ha TV av annat fabrikat eller inte ha en One Remote medföljer en kontroll till din nya soundbar.

Kontrollera med en app

"Samsung Audio Remote app" låter dig ha full kontroll av din soundbar direkt i din smartphone. Du laddar enkelt ner appen som sammankopplar med Bluetooth och du får en intuitiv kontroll över underhållningen.

Samsung HW-N310/XE visas bland produktbilderna tillsammans med TV i illustrationssyfte. TV säljs separat.

1005218 1005218 Samsung Samsung HW-N310/XE HW-N310/XE Samsung HW-N310 en mångsidig All-in-One Soundbar för dig som vill ha kraftfullare ljud till din TV för att få förbättrad inlevelse i underhållningen. Integrerad woofer och bashorn ger dig maffigt ljud ur enbart en enhet och med trådlös anslutning genom Bluetooth kan du sammankoppla kompatibla TV eller smartphone för sömlös ljudöverföring. Intensivt och omslutande ljud Utan att behöva använda dig av en separat enhet för basen kan du ändå få ett slående kraftfullt ljud tack vare integrerad woofer och två bashorn som ger en omslutande ljudbild med effektfull spridning. Med allt i en enhet sparar du inte bara plats då du även får en stilren installation i ditt vardagsrum. "Surround Sound Expansion" fyller rummet med ljud och ger dig en trivsam surround-effekt ur de olika inbyggda högtalarna.  Anslut med kabel eller trådlöst med Bluetooth Du kan ansluta trådlöst till din kompatibla Samsung TV utan att behöva tänka på kabeldragning. Filmer och serier är inte det enda du vill uppleva med ett bra, fylligt ljud.  När du lyssnar på musik vill du ha samma levande musikupplevelse och ännu bättre blir det utan kablar som är i vägen. Bluetooth ger dig möjligheten att ansluta direkt till din soundbar med exempelvis din smartphone. Vill du ansluta ljudkällan med kabel gör du det enkelt med 3,5 mm AUX-kabel alternativt optisk ljudkabel direkt till exempelvis din TV eller spelkonsol.  Du kan även ansluta ett USB-minne med musik från ditt bibliotek du har lagrat på din dator. Enkelt med Samsung One Remote Till dig med Samsung TV så styr du enkelt samtliga enheter med samma kontroll om de är kompatibla med Samsung One Remote Control/Premium. Flertalet av din soundbars funktioner får du lätt upp direkt på din TV för att ställa in exempelvis ljudeffekter och volym. Skulle du ha TV av annat fabrikat eller inte ha en One Remote medföljer en kontroll till din nya soundbar. Kontrollera med en app "Samsung Audio Remote app" låter dig ha full kontroll av din soundbar direkt i din smartphone. Du laddar enkelt ner appen som sammankopplar med Bluetooth och du får en intuitiv kontroll över underhållningen. Samsung HW-N310/XE visas bland produktbilderna tillsammans med TV i illustrationssyfte. TV säljs separat. Soundbar 3,9 58 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Soundbar