Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Soundbar och subwoofer med äkta 5.1.2ch-ljud

Samsung HW-Q86R/XE

  Art.nr: 1012121
  • Strömma musik med Bluetooth
  • Uppåtriktade högtalare för äkta biokänsla
  • Otrolig röstklarhet med adaptivt ljud
  • Utökad gamingupplevelse med Game Mode
  • Sidoriktade högtalare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Förtrollas av en film med verklighetstroget ljud. Samsung HW-Q86R/XE ger dig ett kraftfullt 5.1.2ch-ljud genom en soundbar och trådlös subwoofer. Med uppåtriktade och sidoriktade högtalare får du ett omslutande ljud där underhållningen känns levande. Din soundbar ansluter trådlöst till kompatibla Samsung-TV med Bluetooth eller Wi-Fi och med adaptivt ljud får du klara och tydliga röster även på lågmälda samtal och låga volymer.

Samsung HW-Q86R

Hör mer med adaptivt ljud

Samsung HW-Q86R är utrustad med ett adaptivt ljud som analyserar ljudsignalen och levererar ett optimerat ljud baserat på varje scen. Det adaptiva ljudet ger dig tydliga röster även om du tittar på film med låt volym. Missa aldrig en viktig konversation igen.

Samsung HW-Q86R med immersive sound

Totalupplevelse med äkta 5.1.2ch-ljud

Samsung HW-Q86R är noggrant testad och finjusterad på Samsung Audio Lab där ljudtekniker använts sig av avancerade metoder för att uppnå ett perfekt balanserat ljud som fyller hela rummet. Med  objektbaserade ljudformat som Dolby Atmos och DTS:X får du ett äkta 5.1.2-ljud med ett verklighetstroget ljud i rummets alla dimensioner.

Lyssna på musik trådlöst

Filmer och serier är inte det enda du vill uppleva med ett bra och fylligt ljud. När du lyssnar på musik vill du ha samma levande musikupplevelse och ännu bättre blir det utan kablar som är i vägen. Bluetooth ger dig möjligheten att ansluta direkt till din soundbar med exempelvis din kompatibla smartphone, surfplatta eller laptop.

Samsung HW-Q86R med uppåtriktade högtalare

Uppåtriktade högtalare

De kraftfulla uppåtriktade högtalarna i Samsung HW-Q86R tillför en ljudkanal där ljudet tycks komma ovanifrån, och gör det möjligt att placera ljudet i såväl riktning som höjdled. De uppåtriktade högtalarna ger dig ett fantastiskt tredimensionellt ljud som förhöjer biokänslan.

Samsung soundbar med game mode

Förstärkt gamingupplevelse med Game Mode

Ta del av en kraftfull och uppslukande gaming-upplevelse med en subwoofer som förstärker varje scen och effektiva högtalare som avger ett virtuellt surroundljud. HW-Q86R går automatiskt över till Game Mode när du ansluter den till din Samsung-TV så du kan koncentrera dig på spelet och inte inställningarna.

Trådlös anslutning till kompatibel Samsung-TV

Du kan enkelt sammankoppla HW-Q86R trådlöst via Bluetooth eller Wi-Fi till din kompatibla Samsung-TV och få en sömlös installation utan att behöva krångla med kablar mellan soundbar och TV.

Samsung HW-Q86R soundbar med subwoofer

Styr allt med en fjärrkontroll

Om du har en nyare Samsung-TV så kan du styra flertalet av funktionerna hos din Soundbar direkt från TV-menyn så som att justera volymen, anpassa ljudeffekterna och slå på och av strömmen till din soundbar.

1012121 1012121 Samsung Samsung HW-Q86R/XE HW-Q86R/XE Förtrollas av en film med verklighetstroget ljud. Samsung HW-Q86R/XE ger dig ett kraftfullt 5.1.2ch-ljud genom en soundbar och trådlös subwoofer. Med uppåtriktade och sidoriktade högtalare får du ett omslutande ljud där underhållningen känns levande. Din soundbar ansluter trådlöst till kompatibla Samsung-TV med Bluetooth eller Wi-Fi och med adaptivt ljud får du klara och tydliga röster även på lågmälda samtal och låga volymer. Hör mer med adaptivt ljud Samsung HW-Q86R är utrustad med ett adaptivt ljud som analyserar ljudsignalen och levererar ett optimerat ljud baserat på varje scen. Det adaptiva ljudet ger dig tydliga röster även om du tittar på film med låt volym. Missa aldrig en viktig konversation igen. Totalupplevelse med äkta 5.1.2ch-ljud Samsung HW-Q86R är noggrant testad och finjusterad på Samsung Audio Lab där ljudtekniker använts sig av avancerade metoder för att uppnå ett perfekt balanserat ljud som fyller hela rummet. Med  objektbaserade ljudformat som Dolby Atmos och DTS:X får du ett äkta 5.1.2-ljud med ett verklighetstroget ljud i rummets alla dimensioner. Lyssna på musik trådlöst Filmer och serier är inte det enda du vill uppleva med ett bra och fylligt ljud. När du lyssnar på musik vill du ha samma levande musikupplevelse och ännu bättre blir det utan kablar som är i vägen. Bluetooth ger dig möjligheten att ansluta direkt till din soundbar med exempelvis din kompatibla smartphone, surfplatta eller laptop. Uppåtriktade högtalare De kraftfulla uppåtriktade högtalarna i Samsung HW-Q86R tillför en ljudkanal där ljudet tycks komma ovanifrån, och gör det möjligt att placera ljudet i såväl riktning som höjdled. De uppåtriktade högtalarna ger dig ett fantastiskt tredimensionellt ljud som förhöjer biokänslan. Förstärkt gamingupplevelse med Game Mode Ta del av en kraftfull och uppslukande gaming-upplevelse med en subwoofer som förstärker varje scen och effektiva högtalare som avger ett virtuellt surroundljud. HW-Q86R går automatiskt över till Game Mode när du ansluter den till din Samsung-TV så du kan koncentrera dig på spelet och inte inställningarna. Trådlös anslutning till kompatibel Samsung-TV Du kan enkelt sammankoppla HW-Q86R trådlöst via Bluetooth eller Wi-Fi till din kompatibla Samsung-TV och få en sömlös installation utan att behöva krångla med kablar mellan soundbar och TV. Styr allt med en fjärrkontroll Om du har en nyare Samsung-TV så kan du styra flertalet av funktionerna hos din Soundbar direkt från TV-menyn så som att justera volymen, anpassa ljudeffekterna och slå på och av strömmen till din soundbar. Soundbar 5 3 6990 SEK 6990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Soundbar